Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Не знаю, до мене навіть близько не підходили і не пропонували, а заодно сусідці також (правда, сусідка казала, що поки мене не підселили ще, то таки якась одна медсестра з банкою суміші приходила). В мене, певно, на лиці написано було все. При тому що втрата ваги в малої була по нижній межі, то навіть ніхто не заїкався, що можливо треба буде догодовувати чи щось таке ( а я вже навіть про всяк випадок таку промову приготувала :girl_haha:) Неонатолог - Любомира Іванівна (ми з нею дуже гарно порозумілись (одне її звпитання і одна моя відповідь і більше жодних питань і розуміння з півслова) і взагалі залишились про неї хороші враження)

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ще мушу написати щодо "віддяк" усім. Ми подякували грошима хібащо доктору, сумою, яку ми вважали за доцільну, і чисто символічно акушерці, що була на пологах. Усім решта - неонатологам, палатним, санітаркам, медсестрам, просящим на відділення, видаючим довідки і т.д. вистачило моєї щирої і широкої посмішки і сердечного "дякую". Нікому нічого не давала і ніхто не погрожував що не випише, чи ще щось не зробить.
    Такщо не бійтесь, дівчата, дякувати просто словами, в кишеню ніхто вам не полізе.

3. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Дівчата, а на якому поверсі на Мечникова ви лежали? Бо я так трошки провела невеличке "опитування" і чомусь так здалось, що власне на четвертому поверсі персонал повернутий на догодовуванні. А от на третьому спокійніше...

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

саме там я і була

5. uliana

uliana Well-Known Member

була на 3,але
    а от сусідці втулили,бо дитина плакала весь час.

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

на третьому. нагло ніхто нічого не тулив :)

7. Bilenka

Bilenka Member

не знаю в яку тему правильно написати...в мене питання до дівчат,які недавно народили. "Дякували" лікарю ви в гривнях чи в доларах? а то ніби умовну таксу всі давно знають,але різниця між сумою,коли долар був по 8 і по 11-13 суттєва....

8. Fleshka

Я на четвертому. І там таки повернуті на догодовуванні.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

В гривнях, але без привязок до умовних такс. Просто скільки вважали за потрібне за понаднормовий виїзд до нас не в свій робочий час, хороше і уважне ставлення і професійну роботу.

9. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Приєднуюсь до Флешки, в гривнях - і сума адекватна .

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я теж була на 4 поверсі, то всім тулили Хіпп, але ще залежть від зміни, моїй сусідці Нутрілон, при чому молока в неї було КУПА вже на 2-й день, і дитина їла груди нон-стоп, але почали співати їй за вагу 2200, і вона теж "повелася" як я.

12. Fleshka

Моїй сусідці по палаті коли розказували про сильну втрату ваги і суміші, то вона попросила сестричок порадити, яку купувати, мовляв, чоловік поїде і придбає. Так їй сказали, що він всерівно не те купить що треба, хай дасть їм гроші і вони їй куплять саме таку...найкращу.
    Ну вона плюнула і нічого не купила взагалі. Гг. І молодець.

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мені на Мечнікова не догодовували, я на 3 поверсі була, там і не заікались про суміші.

14. Chekay

Chekay Well-Known Member

Я лежала на четвертому, як Ви пишете - під пильним наглядом Миронович, то дуже рекомендували Хіпп. і тільки його - бо, цитую медсестру "то майже як ваше молоко":connie_pull-pigtail ну можна після такого сейозно до компетентності медперсоналу ставитися?
    А на рахунок того чи догодовували в дитячому відділенні поки я не бачила -одразу після родів, коли малу забрали на огляд а мене в палату, то привезли мені з огляду дитину якусь заїджену, на моє питання а що то таке медсестра відповіла ну ви ж її в родзалі годували..... Я промовчала, бо після родів якось не дуже соображаєш, але ну дуже я сумніваюся що тими кількома крапельками молозива в родзалі дитина могла всю борідку собі залити.

15. Fleshka

В мене забирали дитинку, коли перевели. Я возмущалась, але сказали - такі правила. Тоді я просто наголосила, щоб не подумали догодовувати. Причому повторила декілька разів, і ще попросила лікаря, щоб їм сказав.
    Привезли мені доцьку, віддали, казали, що вона неймовірна крикуха і все на тому.

16. Talya

Talya Well-Known Member

а якщо сказати, що якщо забирають, то і я піду за ними? бо мені народжувати восени, але я вже злості набралася, а ще є купа часу, то боюся, що мене просто "прорве" і вже приїду в пологовий "на взводі". бо в меді мені доцьку не забирали, міряли-важили в родзалі, вона була в полі зору, мала лежала в мене на грудях, коли мене зашивали. зараз думаю, що одномісна палата буде відсутня, через аншлаг, пов"язаний з закриттям Батальної, тому хочу на Мечнікова, але тут такі історії, що мене вже підкидає.

17. Chekay

Chekay Well-Known Member

Одразу після пологів? Навряд Ви зможете бігати по пологовому за медсестрами)))) я так казала коли дитину на прививку забирали, але то було на третій день після пологів

18. Talya

Talya Well-Known Member

першого разу могла)) від каталки відмовилася. трохи ноги трусилися, але не критично. сама "злізла" з крісла і перейшла на ліжко, а потім в палату. ходити могла. єдине, що боліло - діафрагма, але то не критично.
    в меді бцж робили в палаті. і аналіз на генетичні захворювання (той, що з п"яточки брали) теж в палаті. за 3 дні в них не виникло бажання кудись дитинку забирати.
    в мене є фобія, що вони можуть дитину не втримати вона впаде. тому мусить бути постійній контроль з моєї сторони. якось так. розумію, що то смішно, але на те вона і фобія

Останнє редагування: 22 Квітень 2014
  19. Chekay

Chekay Well-Known Member

20. Talya

Talya Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.