Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Щодо лікарів- хороші є у всіх пологових.здається ..ви згадували.що чоловік у госпіталі буде працювати.тоді вам зручно шукати в полог.на мечнікова або в меді.побутоаі умови кращі на мечнікова- тут рік тому капремонт був

2. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

нажаль так сталось що незнати коли він закінчиться ,оскільки ремонт на Батальній заморозили

3. Whiff

Whiff Well-Known Member

Да сходили к рекомендосанному врачу, потом почитала отзывы о ней тут-то одни негативные.

4. Raven

Raven Мама малятка

та лікаря завжди можна поміняти

5. сніжна

1. Вибір лікаря- це дуже індивідуально. Тому те, що не підійшло комусь- може вам якраз і підійти. І навпаки.Я вже згадувала. що про свого лікаря я тут на форумі вже після свої пологів багато негативного прочитала. А для мене цей лікар виявився на усі 100% "моїм".
    2. Орієнтуйтеся на свої перші відчуття. Які ваші враження від рекомендованого лікаря? От як би ви могли його для себе охарактеризувати до того. як прочитали негативні відгуки?
    3. Поставте перед собою запитання: які саме у вас вимоги до вашого лікаря. Вони можуть не співпадати із відгуками.
    4. Рекомендації щодо лікарів можуть поступати із різних джерел: медики часто рекомендують своїх колег чи знайомих . Тоді рекомендації виходять з критерію погляду власне медика, а не пацієнта. А це може не співпадати.
    4. До пологів ще ж є час? Значить є можливість познайомитися ще з іншими лікарями .

6. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчатка, а які планові процедури роблять дитинці за 3 дні перебування в пологовому? Як я вже зрозуміла вакцинують, а ще до чого бути готовою?

7. Latane

Latane Well-Known Member

можете написати відмову від вакцинації. І взагалі без вашого дозволу і відома нічого не мають права робити з вашою дитиною!

8. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

До догодовування, до обмазування камфорним маслом....
    Готуйтесь до всього, бо не завжди попадеш на нормальний персонал(((

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Мені догодували без відому(((

9. Knjagna

Knjagna New Member

Та отож, треба знати звідки чого чекати))))

10. Bree van deKamp

:girl_haha:

11. Людок

Людок New Member

То дитинка, була не завжди з вами?
    Маю таке питання, коли залишаєш персоналу дитину, щоб спуститись до рідних, за цих пару хвилин, її можуть догодовувати?
    глоде мене один момент.

12. Latane

Latane Well-Known Member

А де ви були? І як дізналися що догодовували?

13. сніжна

ви віддавали дитинку у дитяче відділення? Просто я народжувала, то дітки були окремо. І такі нюанси були: приносять в палату на годування, а малюки- зригють сумішшю. Скандалили. А от вже коли народжувались тут племінники, вони з мамами були поруч. То нікому з родичок без їх згоди діток не догодовували ( навіть коли брали в дитяче " під лампу"). Були розмови про необхідність догодовування, але без відома нікого не догодовували ( а " з повідомленням", на тверде мамине "ні" і розмови про суміш закінчилися)

14. Bree van deKamp

Ходила по передачу.

Коли її забирала все сорочечка була в суміші і в зригах...

15. Knjagna

Knjagna New Member

це точно))))

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

Дівчатка, а хто що знає за сімейні палати на мечнікова? Я так зрозуміла, що вони можуть бути зайняті, а якщо з чоловіком народжувати то в тоді в іншому родзалі чи як? І ще, там типу є2х місні палати, чи нормальні умови?

16. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

ми з чоловіком були разом...всі родзали індивідуальні з одним ліжком - це ,такби мовити, ваші апартаменти, допоки не народите, пізніше вас пересадять у крісло на колесах і відвезуть з речами у палату. Умови нормальні, постіль бажано свою мати.

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

За догодовування....
    Коли була на Мечнікова, то в сусідній палаті був скандал з приводу догодовування, бо мама хотіла дитинку годувати молочком, але поки молоко не прибувало ( 2 доба), то дитя було трішки крикливе, мама справлялась ніби сама, але коли дала сестричці 20 грн, щоб та пригледіла за малям, поки мама збігає до тата за передачею, то наголосила, аби не догодовували.
    Повернулась і застала якраз на догодовуванні, сестра аргументувала тим, що дитинка дуже хотіла їсти, і що мама безвідповідальна взагалі, бо лишила малу на сестричку голодну.Я мовчу які крики і скандали мами на поверсі були далі.Отак за ваші ж гроші вам "допомогти" можуть.

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене взагалі склалось враження, що їм за впарену суміш на Мєчнікова якісь бонуси дають. Про догодовування агітують на кожному кроці, від санітарок-акушерок до дитячих лікарів і медсестер. Мою сусідку по палаті активно обробляли, лякали і погрожували капельницями для дитини бо замаленька і треба догодовувати (2500), мені ж пробували вхати суміші, бо дитина велика(4200) і хоче їсти а я її мучу своєю цицькою. Я чемно дякувала і казала що справлюсь, і сусідці радила не бути глупою і не вестись. В результаті моя доця виписувалась з пологового з втратою всього 100 грам, сусідкина - 50 грам. Неонатолог тільки при виписці два рази перепитала нас, чи правда, що всеж не догодовували)))

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Мою сусідку по палаті теж пробували вмовити догодовувати, бо груди малі і сама вона була мала ( 17 років), то тиснули на неї конкретно, і про дурник теж не забули. Я радила годувати грудьми без дурників і сумішей, дівчина прислухалась і навіть не зважаючи на тріщини на сосках і страшну біль, годувала грудьми і раділа, що молочко прибуло і дитинка смачно нямає. А от друга сусідка, яка замінила першу дівчину, мала вже 2 пологи, самій їй 31, то розказувала, що покличе масажиста, і молоко прибуде пізніше, бо зараз вона на таблетках, і їй не можна ГВ, хоча лікарка казала, що шкода не велика, і що варто годувати, щоб не втратити молочко. Так я їй і телефони консультантів і масажистки дала, але то все марно. Вона спочатку чоловікові пояснювала про червоні таблетки і алергію , не отримавши підтримки, до мами позвонила. Від мами почула: Годуй цицею і не вимахуйся, бо знов дитя на сумішах буде. Не отримавши і там підтримки, звернулась до медсестер за порадою, чи догодовувати, бо молозива навіть нема. Я їй намагалась пояснити, що для того, щоб воно було, тре прикладати дитинку до грудей, але все марно. Медсестра одобрила суміш і навіть згодилась побігти купити , от добра сестричка, бррррр, аж злюсь як то згадую. Отак буває несвідома 17 дівчина зберегла ГВ не зважаючи ні на що, натомість жінка, яка знає що таке суміш, всерівно так до неї рветься, а молоко прибуде на 7 день, так звичайно.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ггг в мене молочко добре прибуло аж вдома. то малеча моя трохи плакала. вночі я її колисала, прикладала і співала, то до нас прибігала медсестра питати хто то так співає)) не знаю чи то малося на увазі мене чи мою малявку, бо голосок в неї ще той :) щось там мен натякала чи впораємся своїми силами, але я то пропустила повз вуха...
    а от неонатолог навпаки заохочувала тільки до ГВ

Статус теми:
Закрита.