Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

в який пологовий? На Мечнікова палати на 4, нормальні. Є і платна двохмісна (в принципі. про неї не так багато знають).Душі і туалет по коридору, правда. Гаряча вода при потребі гріється бойлерами, тому в принципі є. Годують... Ну як- якщо вам немає кому принести їсти, то з голодуне вмрете. А так- у кожного свої вимоги до їжі. Звичайна лікарняна їжа. Відвідин у патології ніколи не було- можете лише вниз спуститися або пройти по коридору у ін. крило на 2 поверсі , де відвідувачі можуть підійти зі сторони гінекології. Що брати з собою? постіль, предмети гігієни, кружку-тарілку і все, без чого вам не комфортно у звичайному житті ( моя родичка навіть свій електрочайник брала і купу чайних прибамбасів), дрібні гроші.Все решта вам родичі зможуть завжди донести.

2. Inglor

Inglor Well-Known Member

Так, Мечнікова, справді не вписала, не замітила. І ще мене цікавить, витрати. За що потрібно обов'язково платити, а за що ні, але будуть ходити, просити?

3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Дівчатка, моя Литвинчук з Батальної не зможе у жовтні прийняти роди в моєї сестри (ремонт). А так як там трохи є фактори ризику, порекомендувала і дала контакт сестрі Коржинської з Медінституту. В принципі, може так і краще, сестра може фінансово дозволити і хоче тільки одиночну палату, а там вони є.
    Не можу знайти свіжих відгуків про Коржинську. Може тут чи в приват хтось поділиться, скільки це зараз в неї коштуватиме? І скільки одиночна палата коштує? І взагалі, як з тою Коржинською себе вести, чого чекати?
    Наперед ДУЖЕ вдячна.

4. сніжна

5. glasses

glasses Member

На Батальній нічого не коштує.Ну, окрім "якщо хочете, тоді можете щось дати..."

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я про себе напишу - правда була лише день
    Я платила: за КТГ - 20 грн, за УЗД - 30 грн., коли кров брали і сечу - не платила і не просили. Просили чоловіка здати кров на Пекарській бо я мала КР, я сказала що він не встигне, бо операція вже завтра, просили тоді за пару днів принести довідку, на тому ми і попрощалися, бо виписувались - ніхто і не згадав. За довідки при виписці нічого не платила, принесли - розписалася та й по-всьому. А так дрібні витрати все ж були, бо ставлення приємне персоналу було, декому давала сама 10-20 грн, бо вже дуже уважні і прибігали і допомагали. Загалом, оцінка моя 4 (не 5, бо все ж не відмовляються від грошей, хоча і таких двоє було), я би сказала не найгірша ситуація, я в інституті коли вчилася - так там дерли гроші як має бути.
    До речі в паталогії можна було виходити, гуляти, тільки бажано не в часи обходів лікарів, ближче до вечора, ми з чоловіком годинки 2 гуляли як не більше під вечір.

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

То всіх просять (правда, в мене форма прохання добила, але то таке), чоловік здав.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

9. сніжна

я взагалі з негласної згоди своєї лікарки щодня щезала з патології після всіх обстежень та обходу лікарів ( зазвичай після 12 години вже могла акуратно "зникнути") і з являлася туди лише після вечері
    посміхнуло... Ну а чого б відмовлятися, якщо гроші в руки самі пропонують?Чи то мало би бути як "наше дело предложить. ваше дело отказаться"?

10. Hermosa

Hermosa New Member

Дівчата, вибачте може й дивне питання, але мене цікавить як справи з харчуванням на Джамбула. Чи нормально там готують, бо я задумуюсь може то хоч печивом запастись:girl_blush2:

11. Likysja

Likysja Well-Known Member

Печевом запасайтесь, бо голодними точно залишитесь. Наскільки пам"ятаю, то зранку каша і какао, на обід теж каша на воді типу пшонки, інколи була картопля з рибкою або з омлетом ну і т.д. і на вечерю знову каша приблизно таке меню було в травні, я декілька разів там харчувалась було нормально, але порції там невеличкі, тому до того ще щось не помішає.:girl_yes:

12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а мені цікаво
    на Мечникова?

13. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

а от мені здається що на батальній саме краще годують,зранку кашка в обід суп або борщ +картопля,гречка,або макорони з підливкою,або рибою+червоні бурячки а вечірі теж кашка або в середу я памятаю давали булочки з повидлом

14. Halldora

Halldora Member

А я тут з відгуками про Мечнікова. На рахуно ГВ все запущено. Хоч висять гасла "Не допускйте штучного вигодовування новонароджених!" і інформація в папочках в столику кожної породіллі і плакати в палатах і неонатолог наголошує, але якшо жінка скаже "Заберіть дитину бо я хочу відпочити" то скажуть правильно-правильно, відпочивайте, поспіть, але дайте пляшечку і 30 грн на суміш, ми вночі погодуєм. Нема такого шоб прийшли і надоумили, як жінка хоче, так собі і робить. Не бере дитина груди, мало молозива, нічо, дайте нянічкам вони знають шо робити.

15. сніжна

нє, а у мами голова є? Звісно, що якщо мама сама просить забрати, то чому би медперсоналу не скористатися випадком і не заробити собі копійку? Нє, ну чесне слово, винні всі, крім молодої мами : вона каже "хочу відпочити", а їй хтось має прийти і "мозок вправляти".

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Гм, ну, як сказати, я їхнього не їла, лиш двічі чай брала, щоб не іти собі не парити, але харчування таке шоб з голоду не вмерти.
    До того ж ще й біда в тому, що якщо вам родичі принесуть їсти на цілий день, ви собі потім то не розігрієте,бо нема де. Отакий облом, мені з ранку перед роботою чоловік приніс їду, я трохи поїла, решту гонорово в холодильник віднесла. А потім дізналась, що нема де то гріти, бо хтось там дав команду позабирати мікрохвильовки, поскільки їм виходить багато за електрику платити. Дуже файно!:girl_mad:
    Тут річ в тому, що це перші "цвяхи" в ГВ, а не в тому, що мама відпочити хоче.
    Мій старший в пологовому був раз догудований сумішшю і це виключно через мою дурість і необізнаність. Я до цих пір собі цього простити не можу. З другим ми цілі ночі разом спали, цицялись, я навіть його в ту колиску ні разу не клала, не то шо до персоналу.

18. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

.... ну то дуже індивідуально....

19. Orman

Orman Модератор-бомба

ну як "діагнози" ставити про "не наїдається", "мало молока" і т.д., то скоро прибігають і нависають, а як раз мозок вправити (ну мало лі може мама не в курсі про ГВ - ДП не читала :)), щоб дитину годувала, то нема кому і мама сама винна. Якісь подвійні підходи.

якраз дуже індивідуально вам конкретно пощастило, що не мали потім проблем з ГВ. У більшості це має вельми сумні наслідки.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я себе для прикладу вважаю винною, що першого разу дозволила дати Святику суміш. Треба було цікавитися ще до пологів правилами успішного ГВ.
    Краще попередити свої помилки заздалегіть, аніж потім пожинати гіркі плоди.

Ну, і персонал мав би попередити про можливі наслідки такого відпочинку "зеленим" матусям, а вони таке враження, що роблять все навпаки. Кому ж настанови давати, як не їм, раз вже так кишать стіни в пологовому за ГВ і т.п., а дії персоналу спрямовані чомусь в геть іншу сторону. Якась не стиковка виходить.))
    Хіба як мама розуміючи всі ризики вибирає свідомо відпочинок, то вже інша справа.

Статус теми:
Закрита.