Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Я теж спочатку Батальну навіть не розглядала. Незнаю чому, розраховувала лише на Джамбула або Мечнікова. Мечнікова швидше за все мені не світило, швидше Джамбула. А на Джамбула я не змогла знайти для себе лікаря. Розглядала Данкова, але там теж нюанс знайшла...І отак кілька тижнів попухла мені голова з тими пологовими і їхніми мийками, я плюнула і почала шукати на Батальній. І таки з`ясувалось, що на Батальній найбільше хороших (як для кого звісно) лікарів.
    А тепер тішу себе плюсами Батальної))) І туалети там в кожному родзалі і палаті. Душ в палаті, от ще й ти плюсик підкинула)))
    Ну і тішу себе, що то всього три дні, головне, щоб все пройшло добре, а умови, обстановка то не основне.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, так, на Джамбула, коли я лежала з тим взагалі проблема була. Там в пологовому такий душ був, що помитися не можливо. А після пологів- це має велике значення, бо мити родове місце))), чи як то правильніше сказати))) хотілося по кілька разів на день, а присідати не можна було. Мурдувалась трохи...

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

в мене ПДП на 2 липня, і я познайомилась з трьома лікарями з цих трьох ПБ.. і а шо робити.., варіантів інших не бачу, Мед навіть не розглядала..

4. Fistawka

Доречі, дівчата, хто недавно народжував на Батальній, в що пакувати речі? То дійсно мусять бути суто кульки?
    Бо я собі попакувала в такі сумки тканині, типу кульків, але тканинні.

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

думаю, то не принципово... Хіба когось завернули через НЕ ТАКІ сумки? :) тканинні мені видаються навіть кращими, бо міцніші, випадково не порветься. Якщо сумка акуратна, чиста то чому б мала не підійти?

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Моя Г сказала. що може бути спорт. сумка, нова/чиста. То я купила таку велику вмістиму із подвійним дном, ну і ще кульок великий буде з посудою/постіллю/косметичками та ін дрібницями).
    п.с 5р. тому не дозволяли сумку, то я, як циганка, з 5-ма кульками мігрувала патологія-родзал-операційна-інтенсивна терапія-палата-реанімація-палата(((

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Це точно. Я після пологів 4 рази за ніч милася в душі. Я тільки по цій причині не змогла б погодитись на пологовий з загальним туалетом. Для мене це було дуже важливо. Та й їжа була досить нормальна 4 роки тому, побачимо зараз.

8. Fistawka

Завернути не завернули, але не впустили)))
    Читала що були випадки, що не дозволили речі в сумках нести, то залишали речі в приймальному, чоловік гонив шукав кульки, то все перепаковував і вже тоді впустили))) Але то були дописи за 2009 рік, тому і запитую, бо напевно вже так не докулупуються....

9. tanchyk

Фісташко, а ви вже були на огляді чи просто у свого лікаря останнім часом?

10. Fistawka

Перший раз була просто так, другий на огляді. А чого питаєш?

11. tanchyk

)))) ок, в множині)))
    Огляд був на кріслі? Бо мене не дивився в п"ятницю.

Ото буде прикол,якщо ми разом попадемо на Батальну)))

12. Fistawka

Та, на кріслі
    Ну та файно, скучно не буде))) Підем проситись в одну палату:girl_haha:

13. invisible

invisible Well-Known Member

У мене було 2 кульки і одна велика тканинна сумка, ніхто нічо не сказав :)

14. erene

erene Well-Known Member

Аналогічно, Мечнікова був закритий, Мед і Джамбула навіть не розглядала, так що прийшлось вибирати батальну, скажу чесно її я боялась, бо наслухалась про те що це самий брудний пологовий, стафілокок жахливий, лікарі хами, з персоналу ніхто без грошей в твою стороно навіть не плюне, сама найбільша смертність в цьому пологовому, хоча обі мої сестри там народжували і дивились на мене якось косо, а тепер іншого пологового для мене не існує.Доречі так само було і з моєю лікаркою, перше враження " В неї я народжувати не буду ніколи" хоча тоді ще навіть вгітна не бул, потім прийшлось до неї на пітримку лягати і з того часу я вже говорила " Або в неї, або нівкого" .

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Гм, дівчата, ви так пишете файно за Батальну... А на Мечнікова хто десь тепер народжував? Там які умови?
    Для мене ще дуже важливим є, щоб було де їжу розігріти. Бо на Джамбула два поверхи пологового, то там де 2-ий поверх, типу протилежне крило від патології є кімнатка з мікрохвильовкою і навіть чайником, а на третьому нема ніц. То було проблемою, бо носити три рази в день щось тепле не було можливості мені, а розігріти нема де, з холодильника їсти якось не альо і то тоже ше один мінус.

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Як буде малеча спокійна то на 5 хв. збігати вниз можна) Або може пощастить і на 2-му поверсі в післяпологовій будете.
    В мене Артем був неспокійний, тому мені носили їжу. Рідкого я не хотіла(супчиків всяких), то мені приносили овочі відварні, і м"яско (але кожен день свіжі) мені вони і холодними смакували, каши брала ті що в пологовому давали. Чайник принесла сусідка по палаті, то ми собі чаювали коли хотіли.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не знаю, як на 4 поверсі, а на третьому післяпологовому ще донедавна була мікрохвильовка, холодильник і електрочайник на поверсі
    п.с. ще колись, коли того всього узагалі не було, я мала коло себе для чайочків кружку-кип ятильник, а двічі на день тепле було за рахунок того, що вранці мені мама передавала на два прийоми їжу у термосі. Та і в пологовому на Мечнікова, якщо геть немає кому принести, в принципі, можна брати їсти- цілком терпимо

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та власне, що після перших пологів я не могла ходити по сходах, сильно пошита була, тому то трохи не підходить.) А теплого чогось так хотілось капець. Мене увесь час морозило, напевно від втрати крові, чи що...

19. tanchyk

я навіть не знаю чи на Батальній є кухня, ми нею не користувались. Здому приносили теплу їжу, пиття. А вже якщо не хватало комусь то повністю хватало лікарняної їжі.

20. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Коли я родила в 2008 на Батальній, то мені наголосили, що сумка має бути прозора!
    Я взяла свою пляжну, такого типу, але більшу

Подруга поїхала зі спортивно, то її чоловіка відправили за кульками, а сумка там у передпокої лишилася - він усе перепаковував.

І мені тоді чи то так здавалося, чи що, але іжа була зовсім несмачна. Я після КС 10 днів лежала, то мені тричі на день привозили, бо їхнє не могла їсти.

Статус теми:
Закрита.