Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Дівчата підкажіть, а як з їжею на Мечнікова? Можна їсти?

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

нормальна, я їла :), от їхня "кава" це щось, але хотілось пити, а чоловік ще не приїхав, т оя напилась тої "кави" :girl_nea:

3. Savchenko

Savchenko Member

4. Brenda

Brenda Member

.

5. ximiv

ximiv New Member

Привіт всім!Хочу поділитись моїми враженнями про львівський пологовий на Джамбула. народжувала там вдруге 3 тижні тому.Загальне враження позитивне.Найдешевший у Львові пологовий, після мийки і ремонту, ліжка зручні, широкі, в палаті по 2 породіль з дітьми, вологе прибирання в палатах двічі на день,персонал люб"язний, особливо після фінансової стимуляції, але не тільки (чергова акушерка (чи то медсестра) перші 4 години після пологів прибігає кожні пів години ) З негативу: нема теплої води (ну хіба що пів години зранку лише в душі), тому раджу по можливості брати з собою електрочайник. Годують дуже недобре,я хоч і в їжі неперебірлива (особливо коли голодна:girl_haha:), зі всього що пропонували просила лише чай. А ще по палатах ходить особа. схожа на персонаж з мультів Тіма Бартона і буквально вимагає купити у них в аптеці набір для догляду за дитиною під час огляду(серед усього вата 250 грам, бинт, піпетки...6 штук, стерильний вазелін, інсуліновий шприц, паперові рушники, рідке мило та інше.) за 100 грн(99,35 якщо точно), а ще пологовий набір 130 грн (звичайний,не кесарський). Але то копійки порівняно з іншими витратали на пологи,дратує лише "вимагательський" тон розмови. Добровільно-примусове фото під час виписки здається вже не роблять, лише медсестри що несуть дитину татові оголошують таксу за свої послуги по 20 грн (а їх двоє несе одну дитину:girl_haha:) Більше нічого поганого сказати не можу. Якщо буду народжувати втретє то мабуть знову там же

6. tasha

tasha New Member

Чому копійки, ви ж лікарю заплатили як за два пакети, чи я щось перепутала.

Трохи вразило лікарю 200 грн, а санітарці - 100 грн. Що ж санітарка такого зробила аж на 100 грн?

7. Redvisitor

Redvisitor Active Member

а мені навпаки засмакувала, згадалося дитинство, подумала навіть додому собі такої купити :)
    загалом, мені їхня їжа нормально пішла, але я не перебірлива :)

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

до 22 тижнів- у будь-яке гінекологічне відділення будь-якого пологового будинку чи лікарні. Мечнікова, Мед, Батальна мають свою гінекологію, Джамбула відноситься до 3 міської лікарні, тому тут кладуть на Русових ( гінекологія 3 лікарні). Можуть покласти і в гінекологію залізничної, і на Топольну, і на Ужгородську і т.д. Після 22 тижнів- у відділення патології пологового будинку

9. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А скажіть якщо в лікарню попав на 21 тижд. і наприклад 2 дні, а пролежати треба з два тиждні, то вони рівно в 22 тиждні випишуть чи всетаки протримають ще той тиждень???

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене була така ж ситуація з першою вагітністю.
    Попала на Русових в 21 тиждень. То вже мене моя лікарка з пологового до своєї коліжанки направила, бо до того я лежала на Батальній. Так от я пролежала до 22-ох тижнів і мені залишилось ще було 5 днів долежати, то мене вже вирішили не мурдувати, не переводити і я долежала там.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

можуть залишити, а можуть одразу направлення дати у патологію і покласти туди, а не у гінекологію. Тиждень туди-сюди вирішального значення немає. Зі мною у гінекологічному відділенні пологового лежала дівчинка на 26 тижні, натомість коли вже я була у патології, туди клала лікар свою пацієнтку на 20 тижні. Це все дуже відносно

12. iliechko

iliechko New Member

розкажіть яке вілношення лікарів і умови в пологовому будиннку на батальній

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я народжувала на Батальній в вересні, викладала тут знимки палати

14. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Дівчата, хто має досвід, напишіть, будь ласка, як виглядають партнерські пологи на Мечнікова і Джамбула? бо читаючи між рядків, я вже зовсім заплуталася, а іноді в приватних розмовах можна почути такі відгуки.... що думаєш, чи ці пологові справді відповідають статусу "ПБ прихильний до матері й дитини" (чи як там правильно формулюють )))))

15. Kreatyvna

Kreatyvna New Member

Хочу висловити свою думку про роддом на Мєчнікова. Народжувала там 2 рази. Роддомом задоволена. Чисто, палати гарні, ліжечка для дітей нормальні, пеленальні столи теж. Перший раз була на 4-му поверсі, то там не було теплої води в душі, але це вже 4 роки тому, може зараз є. Другий раз була на 3-му поверсі - ніби все гаразд.
    Що хочу сказати поганого. Перший раз в нас були проблеми: передчасні роди. Відношення медсестер м`яко кажучи було "свинське". Як бачили, що в людини проблема, то без грошей не хотіли навіть дитину перевинути. Була одна білява "с...чка" з довгим волоссям, напевно зразу після медінституту, ще не попала на роботу, як старалася зразу урвати де тільки можна. Я колись чула як вона до іншої про мене говорила, чого це я не йду до них і гроші не несу.
    При других пологах все було нормально (на 3-му поверсі). Тільки там є дві шустрі медсестри (здається Люба і Наталя). Приходять до тебе як тільки приїхала з родзалу і кажуть, що потрібно мати ряд предметів по списку і можна піти самому за ними в аптеку, а можна їм дати 50 грн. і вони все куплять і будть самі за Вашою дитиною пильнувати. Ну, логічно, що ще жодна жінка через годину після родів НІКУДИ не піде і дає 50 грн. Вони свою зміну відбули, нічого не купили, а до наступної їхньої зміни Вас вже виписали. Так що прийміть до уваги, якщо хтось з тим стикнеться. Тим більше, що майже все з того списку Ви і так маєте (хіба бракує піпетки і камфорного спиту).

16. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата, підкажіть будь ласка чи є на мечнікова платні палати, в які можуть приходити рідні? Чи там строго настрого нікого не впускають?

17. Kandya

Kandya Well-Known Member

На Мечнікова і в безплатні палати пускають, якщо карантину немає. А якщо є карантин, то і в платну не пустять... Зрештою, там хороші палати і немає потреби йти в платну (хоча я там двох народила і нічого про платні палати не чула). От коли лежала в патології на підтримці -- то там платні є. Якщо всі палати 4-місні, то платна -- 2. І замість ліжка на пружинах там диван сстоїть. Телевізор, холодильник. А в родвідділенні, на 3 поверсі вроді платних немає. На четвертому не була, сорі)

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

то коли пускали? до нас в травні 2011 не пускали. і карантину не було.

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

Щодо партнерських пологів -- ми з чоловіком народжували на Мечнікова. Задоволені. Причому, чоловік сам виявив ініціативу. А мені він не заважав. Насправді всі страшні історії, які чула про партнерські пологи -- це або брехня, або просто люди якісь неадекватні попадаються. Нічого там страшного немає. Хоча багато що залежить від лікаря. Наш постійно стежив за чоловіком. Лікар бачив, що на мене "насувається" болюча схватка і казав чоловіку -- вийди пройдись дві хвилинки. Тоді лікар бачив, що я себе більш-менш пристойно веду, не кричу, не матюкаю, то вже потім лишав чоловіка на сильні схватки. А вже коли триває безпосередній процес родів, чоловік стояв біля моєї голови і тримав мене за руку. Тобто ніхто не стоїть між ногами, не дивиться, як там кров бризкає і не падає в омороки......

20. blakytnooka

blakytnooka Member

4 місяці тому в безплатні не пускали - це 100%. Є там платні сімейні палати, але якщо карантин,тоді і туди нікого не пустять - тільки мама і немовлятко.

Статус теми:
Закрита.