Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. alterna

alterna New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

про Батальну реально "загнули". Навіть неприємно. :girl_sad:Я там народила чудову донечку:girl_spruce_up: так можна сказати про будь-який заклад. Мені попались там чудові люди,прекрасна сусідка по палаті:girl_smile: євроремонту нема. але є душ. гаряча вода . прибирали теж чистими ганчірками. на рахунок цін.написала у відповідній темі.!!!

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ну патологія на Батальній - то жах. Не до порівняння що на Джамбула.

Три роки тому провідувала в післяпологовій братову - то палата таки страшненька була, на Джамбула кращі післяпологові палати, то однозначно.
    Може зараз щось змінилося, не знаю, але тоді було так.

3. erene

erene Well-Known Member

НЕПРВДА, народжувала в грудні, в палатах дійсно жара, але по відгуках знайомих-родичів які народували в різних пологових, це проблема всіх роддомів, для того щоб провітрити палату відносила дитину на дитяче, відкивала вікно повністю на 15 хв, після того включала бактерицидну лампу, сама або була на дитячому, або в коридорі, так що було б бажання. Саніторки наглі то факт, але за 6 суток попалась лиш одна погана зміна,з рештою можна були справитись, але брудних "вонючих" шмат я не бачила.

4. alterna

alterna New Member

Повністю згодна.Я також виходила в коридор з малою погуляти.там вікно відкрите весь час.А жара. бо дітки новонароджені мерзнуть. Недавно знайома народжувала на Мечнікова. Леала в платній палаті . то там взагалі можна було свідомість втратити від спеки. ми їм передали зволожувач повітря. щоб легше було. А взагалі всюди є і погане і хороше. як і лікарі. Дивіться позитивніше.

5. jkz

jkz New Member

Дівчаточка, хто народжував у Альбіни Бекерівни на Мечнікова? Які умови в її палатах? Хто знає напишіть, бо дуже переживаю.

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Та ну, це ви палку перегинаєте вже. Нормальний пологовий, не кращий і не гірший за інші. Ніхто з мне грошей не вимагав, ні санітаркам ні медсестрам я не платила. В палатах спекотно, але це всюди так. Температура у палаті, де є новонароджений має бути +25. Палати двомісні, душ і туалет є, вода цілодобова, стіни не обдерті і штукатурка з стелі на голову не сипиться. Те що душ і туалет в палаті дуже зручно, я кожен ранок приймала душ поки моя малеча спала. Суміш дитині ніхто насильно не заливає. Родзали новенькі і повністю укомплектовані всім необхідним.

7. silvia

silvia Well-Known Member

- підписуюсь під кожним словом.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Це точно. І до речі, про провітрювання, то якраз на Джамбула з тим проблема, бо вікна таааак високо, що на них тре по батареях лізти, а після операції - це взагалі неможливо. Та й в патології ми не могли провітрити палату.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

проблеми з перевітрюванням є у всіх пологових. В індивідуальних з цим простіше.Бо якщо знаходишся не в індивідуальній палаті, окрім тебе ще є сусідка (-ки), які мають свої інтереси. Я пригадую як було у нас в патології ( бо тут було 4 чоловік- "найнаселеніше" з усіх відділень): кінець квітня, на вулиці майже +20, а в пологовому ще опалення не вимкнене. Відкриваємо форточку- одна з дівчат кричить, що їй дує; закриваємо- дихати нічим .
    у вдіповідних темах з відкугами про лікарів про Альбіну Бекерівну можна знайти інформацію. Стосовно палат- як у всьому пологовому, залежно від відділення. Якщо вас цікавить післяпологове, то або платні сімейно-індивідуальні палати або безкоштовні на двох осіб ( усі після ремонту). Своєї окремої післяпологової палати у А.Б. немає.

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

а що там такого жахливого? Так, умови з душем та туалетом "по коридору". Але палати на 4, чистенькі, з косметичним ремонтом ( У Меді та на Джамбула умови в гінекології та патології далеко "не цукор". Мечнікова після огляду патологій цих пологових здавалося цілком пристойними) Є одна ( принаймні ще нещодавно була одна, зараз може іще зробили) палата і на двох. Персонал-як і усюди. Я провела на Мечнікова чимало часу у всіх відділеннях починаючи з гінекологічного. І усюди траплялися хороші люди і відверті "бяки".
    ви праві. Це найгірше відділення у пологовому. Хоча спочатку я потрапила "на оглядини" в гінекологію Меду. Отут справді у мене був шок, починаючи з палат на 6-8 чоловік. Гінекологія Мечнікова теж шокувала, але вже у меншій мірі ( принаймні тут нас по 3 у палатах було)

10. maniunia

maniunia New Member

в червні лежала в паталогії (в перешому відділені те що вниху ) на Батальній, ось які враження віхід в відділення мене привів у шок (це треба бачити якась катакомба) , але виявилося не все так погано палата двомісна з всіма вигодами (туалет, душ, з водою бували проблеми але терпимо) в палаті чисто прибирають кожен день, миють і туалет і коридори. Правда купив чоловік доместос і рукавички і я промила умивальник і туалет - хоча візуально він був чистій. жара була неймовірна вікно відкрите цілий день , але нові штори допомагали. Харчування ну лікарняне але чесно кажучи можна прожити не смердить , не плавають "чужорідні тіла ". є старезний холодильник, чайник брала з собою, проблема розігріти їжу. Персонал як вже хтось казав різний але з мене ні копійки не взяди ні за одну капелницю (хоча пробувала дати - зізнаюсь) а мені ставили кожень день. Потім перевели мене у більшу палату (там щось сталося у дівчини і вони зробили терміново одномісну - як пояснила сама завідуюча) нова палата мала 4 ліжка прекрасних сусідок , чиста після санітарного ремонту , туалет , душ збоку - ключи були в нас. лікарка до грошей зовсім була байдужа на початку розказала чоловікові що до чого а як він хотів дати щось на початок то виставила його за двері , при виписці теж ледве "всунули". Хоча захоплювалася гемоопатією і Хеловскіми травками і навіть щось нам продала з того , ціна була така сама як в аплеці тож я купила в неї (з доставкою так би мовити), грошей пішло багатенько але все на ліки а так не помітила я щоб в мене чи в когось з дівчат дерли гроші чи ставилися якось непрофісійно, хіба що санітарки вічно неровові , але я жартую робота в них важка тому злі такі :girl_crazy:. Маю надію що паталогія не дуже буде відрізнятися від пологового , але читаю форум і тощки переживаю

11. erene

erene Well-Known Member

На щастя в патології побувати не випала така честь. А от в пологовому була, родзали величезні просторі, все новеньке, сучасне, чисте, коли прийшла в роздал то було таке вреження що то домашня спальня, єдина незручніть це перегородки між родзалами, вони там з гіпсокатрону, тобто якщо в сусідньому ще хтось народжує то будете чути кожне слово персоналу і крики породілі.Післяпологове щось типу патології на першому поверсі, але коридор не такий страшний, палати теж чисті, санітариний ремонт, душ туалет тамже.А от санітарки нае тільки нервові, але й трапляються наглуваті. Доречі коли потрапила в патологію на першому поверсі, то теж двстала шок, але побачила палату і заспокоїлась.

12. Fergie

Fergie New Member

Дівчатка, може хтось знає, чи є платні палати на Джамбула і скільки вони коштують?Які там умови?

13. марі177

марі177 Well-Known Member

на дверях бачила що було написано сімейна палата чи щось таке,а так не чула.все общак правда я була в двох-місній.супер враховуючи що мала від себе не відпускала.

14. vanilia

vanilia Miracles are real

15. сніжна

десь так є- відкрилися після чергового останнього ремонту і підняли. Попит породжує пропозицію- і при такій ціні палати вільними не затримуються

16. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

не було, немає, і не передбачається :)

17. lulu

lulu Well-Known Member

в меді,якщо закритий якийсь пологовий,в платні палати розміщують тільки після кесарського.не знаю,як в інших,але я була в холоднезній палаті,дуло з вікон,двері не закривались.я якраз коло дверей-на коридорі в 5раз холодніше.вода з кранів тече,лямпи поламані.вночі почала горіти стара проводка-ше те шоу з майстрами.туалет далеко,вічно брудний і слизький.душу нема.замість того якийсь старий кран,якщо пощастить з теплою водою на підставці, яка мала символізувати душову, але не вбитися на ній дуже важко. на стіни тупо не дивитись-жесть!ага ще забула. ліжко в мене було настільки душевним, що навіть санітарка яка мене на нього перекладала-не заздрила. там пружини тверді дуже і в деяких місцях порвались. тобто ми з малечею прикладались на тих горбах і то була мука+матрас-то була одна назва, лиш тканина. я в переший день себе краще почувала ніж в наступні-через ті натерті боки. вдома ще тиждень боліло. чоловік "роздобув" трооошки кращий матрас на 3 ніч, а просте тверде ліжко на 4 ніч і я зрозуміла, чому мені так важко було прикладати дитину(сідати не можна було). а я так надіялась на платну...теплу!....з душем, своїм туалетом і теплою водою.....
    персонал, як на мене ок. не тицяють пляшечки з сумішами, приходять, цікавляться, можна їх зловити.не скажу що все добре показують чи роблять....але принаймні не заваджають! дякують за будь-яку подяку)) тільки одна пані виставляла прейскурант....
    о тепер ніби все

Останнє редагування: 30 Грудень 2012
  18. mazurik

mazurik New Member

Рожада на Мечникова. условиями довольна. Патология конечно хуже, но жить можно. В палатах патологии 4 койки, в послеоперационной 2. А потом была с малым сама в индивидуальной палате, мне понравилось, что хотела себе делала, и никто не мешал, палата эта бесплатная. Вот фотки
    Паталогия[​IMG]
    послерперационная
    послеродовая )))

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

Что-то не получилось загрузить фотки, у меня в альбоме можете посмотреть ))) кому интерессно ))

19. mazurik

mazurik New Member

20. сніжна

це, мабуть палата на 4 поверсі? Колишня з перших "Антошок". Вона була першою "покращеною" післяпологовою палатою у цьому пологовому ( свою історію бере ще з початку 2000-х). Тоді була розрахована на 2 осіб. А потім її переобладнали .Бо нові індивідуальні на 1 поверсі- платні і виглядають трішки інакше.

Статус теми:
Закрита.