Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Була минулого тижня в роддомі,та поки чекала Данкова почула розмову лікарки з дівчиною,так от вона їй казала ,що планували закривати в липні,але наразі це під великим питанням,тому хто має в той час народжувати питайтесь в лікарів вони вже все мають знати:girl_phone1:

2. Муська

Муська Well-Known Member

Скажіть, які умови в одномісних палатах(ті що платні) на Мечнікова, там є душ,туалет? В сімейній точно знаю ,що є. Думаю,чи взяти собі(хочеться мені комфорту навіть на цих три дні) ,але сімейна мені непотрібна. Бо якщо в одномісних нема душу і туалету,то їх і брати нема сенсу.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

все є. вона схожа на сімейну, за вийнятком того, що сімейна має такий собі "передпокій" для тата чи ін. члена сім ї. А індивідуальна- невелика за площею.

4. Dolche

Dolche Well-Known Member

А в ціні вони відрізняються?

І ще одне, в медінституті теж наскільки я знаю є сімейні палати. А по скільки вони там, ніхто не знає?

5. bubamara

bubamara Member

а у мене ще таке запитання виникло щодо одномісних платних палат - якщо, наприклад, мені потрібно вийти кудись, з ким залишається дитина? Хто користувався ними поділіться досвідом, будь ласка.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ви зверніть увагу на присутність гарячої води, бо коли я родила на Мечнікова - її не було в душових, і тоді будете намарно переплачувати!

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так. на 100 грн.
    треба просити медсестер, щоб приглянули. Або виходити тоді, коли до вас приходить хтось із родичів.
    наразі вона є.

8. Kotice

Kotice New Member

Дівчата, добрий вечір)
    Скажіть, чи є хто - хто недавно народжував на Батальній?
    Не розкажете як там? Скільки людей в палаті, є гаряча вода?
    Чи пускають чоловіка на пологи? Чи є можливість відвідування родичами (мамою і чоловіком)?
    І ще одненьке - які +- розцінки на допомогу медперсоналу - медсестер і т.д?
    Бо збираємося десь за 3-4 тижні туди, з лікарем вже все ясно, вибрали, переговорили, але палат не бачила, та й думаю ніхто не пустить подивитися) Хоча воно, звісно, ніц не міняє, але хотілося було б бути до чогось готовим) Дякую)))

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

кому на Джамбула?? графік закриття- з 4 липня до 28 липня, на 3 тижні.

я виходила хіба в туалет-душ, коли мала спала. просила медсестер глянути, або виходила,коли приходив чоловік.

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

виходила тільки в санвузол/душ, коли дитина спала, то й нікого ніц не просила, бо спала дитина в мене не менше 30 хв, а за той час можна багато чого зробити, єдине, що як мені треба було шось купити в кіоску внизу, то давала санітарці 10 грн і вона мені то купувала

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Ех...
    А я збирався у бібліотекарів запитувати і водіїв маршруток...
    Дякую за (ще один) цінний допис.

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

То спитайте,ніхто ж не забороняє!
    Написала,що чула,може комусь стане в нагоді.А як ви нічого цінного в цьому дописі не знайшли,то можна просто на нього не реагувати.
    Знайшли спосіб як засмутити вагітну жінку:umbrage:

13. hobbyhorse

hobbyhorse Member

ми були. 400грн. за весь термін перебування.

14. erene

erene Well-Known Member

Я народжувала 5 іс тому, родзали на 2 пов супер, все нове сучасне, потім лежала на 3 поверсі, палати з санітариним ремонтом, теж чисто ліжка зручні, водо гар, хол цілодобово, сантехніка стара, але працює, палати двохмісні. Тепер про персонал, акушерка 50 дол, анастезіолог 200 грн, санітарка 5о грн, 20 грн,неонатолог 100грн, при виписці 200. Персонал хороший, дитячі медсестри взагалі супер, були звичайно винятки, санітарки теж попадались наглі, в післяпологовому майже нікому нічого не давала, хіба коли прийшла в палату то дала санітарці 10 грн, щоб вона ще раз все промила, і в перший день коли виходила до своїх то давала медсестрі теж 10 грн, щоб залишилась з малим, але вона мені їх назад і віддала. Чоловік був на пологах, а потім не впускали бо карантин.Загалом задаволена

15. xdusia

xdusia New Member

Може кому треба, знайшла інформацію по закриттю на мийку:

Батальна 6 веренся - 6 жовтня
    Мечнікова 6 жовтня - 6 грудня
    Джамбула 4 липня - 28 липня
    Медінститут 2 серпня - 6 вересня

16. NATIC

NATIC New Member

Привіт дівчата. А хто народжував в Басистюка Андрія Володимировича з Мечнікова, напишіть будьласочка якісь відгуки про нього. Наперед вдячна!

17. Lithium

Lithium Active Member

Знаю точно що заривають 5 серпня, бо домовлена там на пологи, термін 31 липня, то завідувачка уточнила, ви не переживайте ви точно наша.

18. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Дівчатка, бухгалтер з моєї роботи народжувала на Джамбула і в роддомі сусідка по кімнаті була якась "шишка" з санстанції. Перед тим як вибрати ПБ, та високоповажна пані відправила перевірку по всіх пологових Львова. Виявляється, в найгіршому стані - Батальна, що там "прямо в стінах" присутні якісь бацили. Оскільки вона оприділилась на Джамбула, то це і є самий чистий роддом. По чутках, то комфортно ще на Мечнікова, в медінституті сама професура, нема до породіль особливої уваги. Допоможіть розібратись, де правда в цьому світі?:)

19. Orman

Orman Модератор-бомба

правда в тому що в стерильних умовах дуже файно плодяться внутрігоспітальні інфекції

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

можливо. 3 роки тому пологові зали там були чисті але все таке старе і страшне...
    і в нас у паталі не було світла :)
    ну і, безумовно,

Статус теми:
Закрита.