Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Відповідь: Збираємось до ПБ

не знаю, чи в підходящій темі питаю... Сьогодні краєм вуха чула, що пологовий на Батальній будуть закривати "надовго і в серйоз" (ніби отримали кошти на капремонт). Може хтось має там знайомих і може уточнити - чи правда? І якщо так, то коли саме і на скільки саме закривають? Бо я ой як зібралася саме в той пологовий...

2. invisible

invisible Well-Known Member

Мене це власне також дуже хвилює, бо теж там збираюся народжувати і термін з вами маємо приблизно однаковий. Але я чула, що то з квітня закривати будуть, тобто по ідеї ми ще встигаємо. У чоловіка там хресний працює, буду штурмувати, щоб якось дізнався в нього то нарешті.

3. Brenda

Brenda Member

З Квітня?? Блін, ну в нас ПДП на кінець березня, але хто його зна... можеш пліз уточнити, коли точно закривають? Дякуююю

4. glasses

glasses Member

А можна запитати чому всі так хочуть на Батальну?Бо я вже геть заплуталась, куда мені йти((((((((

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

не скажу за всіх, скажу за себе: бо живу через дорогу від пологового! :)

6. invisible

invisible Well-Known Member

Чому, не всі. Навпаки, мені здається більшість дівчат на форумі йдуть на Мечнікова або на Джамбула, принаймні суджу з того, що я читала. Я хочу на Батальну банально тому, що в чоловіка там хресний анестезіолог, а дружина хресного - неонатолог. Відповідно сподіваюся, що вони мене зможуть з лікарем познайомити, допомогти домовитися за кращу палату тощо. Якось легше, коли знайомі є.

7. glasses

glasses Member

Та власне, що перед тим писали за Джамбула і Мечнікова, а тут гоп і 3 відразу на Батальну,я тому і думаю, що там таке.Бо я спершу думала на Джамбула, тепер більше схиляюся до Мечнікова.

8. mazurik

mazurik New Member

Я сегодня с Мечникова )))) правда с патологии ))) но мне условия понравились. Чистинько, санузел с новой плиткой. Палаты на 4-х, хорошие, кровати удобные ))) но дома лучше ))) я еще на выходные дома, а с понидельника все ))) Хотя девочки ходят гулять по пар часов и на базар, кому куда. А я живу тоже 10 мин от роддома, то думаю буду ходить домой )))) чтоб там целый день не сидеть и скучать ))) Так что для меня месторасположение роддома ближе к дому очень хорошо )))))

9. Brenda

Brenda Member

Я ще не вирішила, куда хочу, але розглядатиму цей варіант, так як там моя сестра народжувала і родичі... але не факт...

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

10. kljysochka

kljysochka New Member

а я хочу в медінституті :) хоча живу через дорогу до джамбула. не хочу там. хочу прохідний двір:girl_crazy: і спогади д джамбула паршиві, а з меду - файнючі)) і доктор мені пасував. який то кайф був, коли лежу ще в родзалі, муж виспався в ногах, поснідав казьоною кашею ( я ше ніц не хтіла), і погнав додому приходити до тями:) от лежу я, а тут сестра з і швагром та племінницями... як то було кльово! як мені хотілося ту красу показати всім-всім, а тут такі вдячні глядачі:girl_in_love: як вони мені підняли настрій і відволікли від тих скорочень матки.. а сестра лишалась одного вечора до 23.00, носила малу, а я в душ.. словом, зараз мене таке дууже влаштовує! ( як носила першого, то дуже плювалась "прохідним двором" в меді,гг.. як все міняєтся.
    я зо 2 тижні ходила з відкриттям на 2 пальці:) то не показник початку))

11. lulu

lulu Well-Known Member

я теж в прохідний хочу, щоб чоловік приходив, і приходив, і приходив до мене:)
    ну ще товаришка там недалечко живе і всім знайомим, хто в меді родять-сирнички приносить....рай!))))

12. glasses

glasses Member

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

А я так хотіла на Джамбула, але кажуть там багато інфекцій, але його зараз на промивку закривають, десь до 15 січня. В принципі я б могла попасти в чистенький. А так мені порадили Мечнікова, кажуть там гарно працює педіатрія. Тому щось так я вирішила. А взагалі, тільки не кидайте в мене тапки, мені щось так страшно, я не можу щось налаштувтись, взяти себе в руки. І читаю багато і на курси почала ходити, але чим ближче, тим більший мандраж.

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ну нарешті хоч хтось про Мед. заговорив, а то я хотіла на Мечнікова, а доведеться там... Хоча... прохідного в мене, мабуть, не буде, а я теж хооочу!!!
    Одні з найгірших моїх спогадів про період після родів - це відсутність будь-кого з близьких, хоч на чуть-чуть...

14. VERO

VERO Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Мандраж перед невідомістю. Більшість мамочок в очікуванні діток через це проходять. Ніхто нічим кидати не збирається. Просто у всіх по-іншому. У одних жінок тренувальні місяцями тривають. Часом і спати не дають, і періодичні, і наростіють... А потім зникають і відкриття немає. Декому пощастить і майже ніякого болю не почують, а відкриття майже повне. Іноді мамочки місяцями нормально виношують вагітність із відкриттям 1-3 пальці. Якщо сумніваєтесь, просто приїзджаєте в ПБ і просите оглянути чергового дікаря. Історію не заповняйте, поки не пересвідчитесь, що це точно родова діяльність. Якщо вже оформлять в родзал, то вже, як правило, розродять. Я з другою вагітністю не могла відрізнити тренувальних перейм від справжніх. А Ви вже чомусь вирішили, що мусите досконало все знати на перід. З часом Ваш мандраж зміниться на непереборне бажання поскоріше побачити свою мальоту. Коли відчуєте, що процес пішов, то зв'явиться такий приємний радісно-хвилюючий мандраж. У Вас всі емоції ще попереду)))

15. glasses

glasses Member

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ОМГ, а то ви вже звідки взяли? Які інфекції, чого? (то вже мабуть в перли:))

17. blakytnooka

blakytnooka Member

я теж чула про стафілокок на Джамбула... моя лікарка на узд, коли почула. що думаємо про Джамбула, ще й перед мийкою, то сказала, що в цей час пологовий особливо "брудний"... і радила пдумати про шось інше.

18. Shpunka

Shpunka New Member

Мені здається, ви, дівчата, щось плутаєте. Пальці - то не сантиметри. Якщо я правильно розумію, то 1 палець=2см. З відкриттям 1-3 см - так, можна спокійно ходити, але не 1-3 пальці (2-6(!) см)! Поправте, знаючі, якщо не так :)

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

то індивідуально. Я лягла в патологію з 2 пальцями відкриття, не відчувала нічого. Через 4 дні лежання відкриття вже було 5 пальців, знову ж таки - нічого не відчувала, перейми часом були, але ледь відчутні і без жодної періодичності - то що 20 хвилин, то 2-3 години нічого. Але в мене було багатоводдя, може тому, поки води не пробили перейми не почались.

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а то хіба не повне???

Статус теми:
Закрита.