Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

так платиться лише за індивідуально-сімейні палати( і родзали в "одному наборі"). А так- родзали безкоштовні ( як і партнерські пологи).

2. jozya

jozya Member

Як вірно підмітила моя кума (яка до 3,5 років годувала), в період вагітності (та ще й першої) мама читає про вагітність: де узд зробити? де народжувати? в кого що кому сказав в жк? а питання ГВ відкладають як на "буде проблема - почитаємо". Ваша рада вірна під час другої і наступних вагітностей, особливо, якщо мама має час і доступ в інет (але є і в наш час такі, що немають)

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

4. jozya

jozya Member

А ви лапки при фразі "буде проблема - почитаємо" - не помітили?
    Я про це саме і говорила.

5. mamba

mamba Member

хотіла запитати в тих, хто нещодавно народжував на Батальній,- кажуть дитячі медсестри дуже наполегливо стали вимагати оплату їх роботи,- 70 грн за набір для новонародженого (камфорний спирт і засобі для пупика), 150 грн на суміш для догудовування для кесарських і т.д. ? Відпишіться пліз, хто знає, саме про післяпологовий період. Дякую!

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

це як? кесарських догодовують у плановому порядку? :)
    дізнайтесь, що туди входить і купіть самі по списку

7. mamba

mamba Member

В першу добу так, бо молока ше нема(((

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

У цьому пологовому 1000%, що так. А на аргументи про молозиво крутять пальцем біля скроні і кажуть: То ж не молоко!

Народжувала моя подруга недавно через кесарів - дуже наполягала, щоб не догодовували, мільйон разів повторювала до операції і після - то не догодовували, дитину приносили без проблем, але сприймали її щонайменше як дивну, і казали, що дууууже рідко хто таке просить і що вона себе хай пошкодує, бо їй ще важко.

Тобто, якщо ви бажаєте по-іншому, ніж у них прийнято, то ніхто насилу, мабуть, догодовувати не буде. Не прив"яжуть же ж вас.
    Хоча, якщо наполягати не будете, то й питання стояти не буде взагалі.

9. mamba

mamba Member

Я теж так думаю, тим паче тепер з епідуралкою скоріше відходять і мамочки можуть раніше брати до себе лялів

10. cjomcjomka

4 роки тому у цьому пологовому лікар наполягав, щоб я чимчастіше прикладала малого до грудей. А медсестри - то так, вони там стрррашне як люблять гроші. Але якщо наполягти на тому, щоб дитина через пару годин після операції вже була постійно біля Вас - ніхто не має права відмовити.

11. erene

erene Well-Known Member

2 роки тому про догудовування особисто в мене ніхт і не заікався, молозива було більше чисм достатньо, коли малий почав кричати я запитала медсестер чи може треба його догодувати, то вони мені сказали що б не лінувалась і чстіше прикладала дитину, кожний раз слідкували чи правильно прикладаю. Ким ким а от медсестрами я була дуже задоволена, причому робили свою роботу за дякую. За 5 днів медсестрі дала перший раз 20 грн, коли виходила вечером по передачу, а малого не хотіла залишати в дитячому, тоді покликала її в палату, другий раз дала теж 20 грн,коли малий цілу ніч верещав то вона просиділа біля нас в палаті до 4 ранку. Сестра моя народжувала в серпні минулого року, теж з молоком все гуд, теж коли мала кричала просила догодувати, от тіді побачивши скільки в неї молока вони і крутили пальцем у віска.А взагалі мені здається що коли з молоком все добре то про догодовування і не кажеть, а коли нема то наполягають на сумішах щоб не возитися з прикладанняім і т.д.
    Доречі сьогодні була на Батальній в своїє лікарки і та казала що з квітня 2013 їх закривають на рік часу на повну реконструкцію, можливо така інформація стане комусь в пригоді.

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Коли принесли малого в палату, за той набір попросили тоді 45 грн, але я вже мала підготовлений кульочок про який мені сказала моя лікар( камфорний спирт, зазделегіть простерелізована пипетка, зеленка і стерильна вата), хоча вату там кожний день приносьть в таких металевих боксах.

12. maniunia

maniunia New Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Дівчата я плакатись ( всю вагітність настроювалась на партнерські пологи і чоловік завжди хотів бути присутнім на пологах а поїхали на батальну до Прокопів він якось неохоче сказав що зараз карантин , мені родити на початку грудня точно карантин буде б ось не знаю що робити без чоловіка не хочу аж моторошно кажуть що єдиний варіант під час карантину це медінститут але я не можу знайти щось там гарного лікаря і відгукі на форумах ну такі посередні. Може хтось знає чи є шанс під час карантину і на батальній чи Прокопів не погодиться казав приїхати 20 листопада і незнаю до чого готуватись чи шукати вже когось на підстраховку в медінституті порадте щось :girl_cray:

13. mazurik

mazurik New Member

Насколько я читала, то во время карантина на Мечникова вроде есть партнерские роды, но это еще и от врача зависит. Но если карантин, то после родов в палату папочку и родных не пускают, только передачки ))) а на родах может муж быть )))))

14. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

На Мечнікова і без карантину в палату нікого не впускають-лише передачки...

15. Malyatko

Malyatko New Member

2 роки тому народжували під час карантину на батальній без проблем. Напевно залежить від лікаря з яким домовляєтесь, мені і слова ніхто не сказав про карантин. Я вже коли народила дізналася,що "він" там є :girl_smile:

16. mamba

mamba Member

Теж саме-народжувала на Батальній під час періоду карантину і "епідемії свинячого грипу" , так бачила в родових жінок з чоловіками на партнерських

17. cjomcjomka

на Батальній я бачила, як дитину мили під краном, правда не 2 рази на день, і були такі мами, які не дозволяли мити - тільки самі серветками протирали своїх малят. Я теж Дмитрові дупцю під краном мила.

18. mazurik

mazurik New Member

Девочки кто знает. как на Мечникова с поситителями после кесарева. Мужа пускают в палату или только передачки? И кто помагает с ребенком в первые сутки?

19. Holly

Holly Moderator

То певно ще від лікаря залежить. Я двічі народжувала на Мечнікова, то не пускали. Але, зрештою, я добре почувалась, то мені присутності чоловіка не тре було

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я народжувала на Джамбула, 19 квітня - духота невимовна, в родзалі тим більше.
    А звідки така інформація? Хтось там щойно народжував?

Статус теми:
Закрита.