Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

і я так думаю, бо інакше нащо вам дитина?
    маю знайому, яка казала, менше знаю і легше буде, ага щас - роди були такі, що нікому не побажаєш, годувалися від сили 1міс., страшні проблеми з грудьми і вкінці взяла перевязалася тай по всьому, а тепер каже добре тобі, що ти молочна і не маєш проблем і що легко родила:)
    так що кому що, але в наш час уже таки мож щось підчитати

2. WildWind

WildWind Member

3. natorella

natorella Well-Known Member

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

от і я про те ж. в мене в сім*ї (та навіть в цілій родині) нема кому підказати чи порадити. мама нас з братом родила через КР, її сестра теж. ну і в совєцький час яке ГВ після КР?? те саме і мені казали коли я Сашка народила. і я повірила. чому? бо дурна була. цікавилась всім, але не тим. тут я повністю визнаю свою провину. але напевно якби в пологовому хоч трішки пояснили що і до чого то було б лешге. але які пояснення? он плакат, читайте. а я той плакат напам*ять вже знала, але прикласти нормально не вдавалось. чи як прийшла акушерка і після перекуру до дитини, сморід від сигарет страшенний. а вона тими руками дитині мій сосок до рота пхає. малий крутиться, а вона чуть мене не штовхнула і каже: тут нічо не вийде. давай суміш.
    саме про ставлення я мала на увазі. ну чому консультанти і покажуть і розкажуть як правильно, а акушерки та дятячі медсестри ні?

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та від людей залежить, а не від того, яку посаду вони у пологовому займають. Нам з сусідкою по палаті, як прикласти дитину розказала і показала звичайна санітарка, яка в той час проходила повз відкриті двері палати і побачила, як ми, дві мамочки, вперше намагаємося дати раду зі своїми дітьми ( )

6. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

підкажіть, будь ласка, номер телефону Левицької С.Є. з Мечнікова, а то вже скоро народжувати, а ще ні з ким не домовилася, паніка починається....

7. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Лікар- Винник Ольга Володимирівна - хто що може сказати про неї?
    Я сьогодні до неї прийшла, поговорила....не сподобалась вона мені - зовсім.
    По перше ціну озвучила в 800 у.о - я чуть не впала
    По друге, навіть чути не хотіла про можливіть ПП після мого першого КР. Аргументуючи це тим, що рубець на матці розійдеться, іто з такою впевненістю. Що ПП можливі після КР не раніше ніж за 5 років:eek:
    По третє, сказала їй що вже два дні болить живіт практично без перестану- сказала все гуд і попити Магне Б6.
    За 40хв зробила таки ультразвук на Джамбула, мучило мене те ниття 2 дн, і пішла до Данкова- гіпертонус, порушення кровоплину і тп. Сказав завтра на 10 прийти лягати не вимахуватись і капатись...

8. марі177

марі177 Well-Known Member

а мені Халіна призначила гініпрал і Магне,слава Богу перестало боліти.

9. anajtet

anajtet New Member

Дівчатонька, коли закривають Джамбула?

10. natorella

natorella Well-Known Member

а гуглити?

11. марі177

марі177 Well-Known Member

мені казали що з 1 грудня,але напевно на тиждень ще затримають поки всіх випишуть і т.д.....

12. maniunia

maniunia New Member

17 грудня закривають казала знайома шо народжувала там місяць томі і лікарка в жк теж підтвердила ось сижу і думаю тепер не вийде в Данькова родити шо робити навіть не знаю

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

дівчата а хто може допомогти "зеленим" та недосвідченим а то з тим закриттям і те шо не зможу родити в того лікаря шо планувала від самого початку вже начиталась форумів і мабуть зупинюся на Прокопіву Ігору Васильовичу хотілось би домовитись з ним та познайомитись як найшвидше може хтось мае його телефон дужжжже буду вдечна !!!!!

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Прокопів Ігор Володимирович. Будете задоволені 100%

14. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Я йому нинька "пообіцяла" , що я його дочекаюсь:girl_haha:

15. Latte

Latte New Member

Дівчаточка привіт!!! Можливо хтось народжував недавно в Левицької С.Є.? Розкажіть хоч щось. Буду вдячна за будь-яку відповідь!:girl_smile:

16. Mawa

Mawa Member

Я родила на мечнікова, то задоволена. Були партнерські пологи, то нічого не платила і ніхто не казав, навіть за родзал не казали платити

17. maniunia

maniunia New Member

декую за допомогу маю надію шо Покопів нас візьме родити не можу дочекатись понеділка чоловік шоб до нього позвонити і познайомитись. А хто родив на Батальній там практикують партнерскі , розкажіть чи скиньте силку де почитати :girl_blush2:

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Партнерські зараз практикують всюди, якщо немає карантину, то це є не проблемою і залежить тільки від вашого бажання.

19. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

я написала своє враження на ст.80. Якщо цікавить щось конкретне мпишіть в приват.

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Тобто? Не платили за родзал і за те, що з чоловіком народжували? А що, десь за це треба платити? Чи ВЗАГАЛІ не платили ні за що?

Статус теми:
Закрита.