Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

то я говорю про той що з ремонтом. в тому крилі де операційна, тобто по сходах і справа. там ще така вишнева плитка постелена.
    ну і таргани за тумбочками теж присутні були.
    а ще мені цікаво як на Джамбула з підтримкою ГВ. яке там ставлення до сумішей і тих атрибутів? бо Мечнікова перший з пологових котрий отримав звання лікарні доброзичливої до дитини, але там активно пропагувались суміші-пляшечки, а в день комісії сварились щоб ми то все поховали і казали що діти виключно на ГВ.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

да? зправа з ремонтом? щось не пригадую ремонту, а може це просто такий ремонт ))))....
    зліва з ремонтом був точно...
    З ГВ там як всюди мабуть...
    Кстаті першого разу ходили консультатнти, щось пояснювали, всім наголошували годувати грудьми, ну короче здавалось що суміш там не проканає...
    В другий раз, добре я продвінута і з ГВ ми проблем не мали, і сусідці своїй намагалась допомогти, але консультатнт по ГВ прийшла за пів години до виписки, ну в цілому говорила толково, але прийшла запізно. Бо до того часу, вже 2 дні неонатолог Бриль гонорово заявляв сусідці - пусті груди, вот тобі нутрілон, годуй, мусить дитина спати і добре вагу набирати.
    Так що висновок - як настроєні на ГВ і підковані в тому питанні, проблем не буде. Якщо сподіваєтесь на допомогу в цьому плані від медперсоналу, то її не буде. Або буде з запізненням.

3. Made in USSR

ой, поплутала. зліва.

4. natorella

natorella Well-Known Member

то ше один пункт через який я ненавиджу джамбула

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та яка різниця, яке в пологового ставлення? головне, щоб в мамочки було те що треба ставлення.
    ніхто насильно не годує дітей сумішами і від грудей не відриває.
    є мамочки, які допускають для себе різні варіанти - соски, догодовування, довіряють медперсоналу, допомагають їм заробити.
    а є інші, наперед підготовані, начитані, проінформовані - далі лиш справа за природою.
    до речі на мечнікова взагалі ніхто не приходив в палату з сестер, не питали, що дитина їсть, не допомагали до грудей прикладати, і суміші теж не пропонували
    неонатолог лиш казала - от плакати на стінах - для кого вони висять, читайте!
    сусідка по палаті народила великого хлопчика 4600, то сама попросила суміш, бо ніби він голодний.

6. Made in USSR

повірте, є різниця. коли тобі ніхто не підкаже. не порадить то і надій на ГВ мало. кажу за себе. йшла на роди то була така мудра, думала що всі розУми поїла, а виявилось що не все я знаю. і по дурості своїй повелась на догодовування, пляшечки і немолочність. але то розуміння прийшло аж тепер (добре що прийшло). так що ставлення і професіоналізм персоналу то таки важливо

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

але Бриль там не один, там їх ціла купа...
    і серед них є одна молоденька неонатолог, яка взагалі суттєво від всіх решти відрізняється....за здоровья без ліків, за мінімальне втручанням при хворобі, або за лікування щадящімі методами, за незбивання температури, за ГВ і т.д.
    Може вона в пологовому самому і інакше себе поводить. Але ми до неї їздили на консультацію з нашим пупочком вже після виписки з пологового, а одночасно їй хтось подзвонив, бо дитина захворіла, ну і з розмови я собі такі висновки зробила....
    Шкода лише десь загубився її номер телефона ( може ще знайду), бо впринципі я би до неї хотіла звертатись як до педіатра...

8. Melisa

Melisa Well-Known Member

Часом не Людмила Михайлівна її звати?

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

можливо, по-батькові точно на М.

10. Melisa

Melisa Well-Known Member

Коли я народжувала малого, то вона (Пуш Людмила Михайлівна) була нашим неонатологом, дуже хороша і адекватна, грошей не вимагала ( я на други йдень підійшла до неї і намагалася віддячити, але вона навіть не дивлчись на суму відразу повернула ісказала що тільки після виписки.), біля дитини стояла майже цілу ніч, бо малий був дуже важкий, я дотепер з нею постійно консультуюся , якщо виникає потреба. До речі вона одна з небагатьох яка завжди наголошувала дівчатам в палаті годувати виключно грудьми, і говорила що сама свого сина годувала до 2,5 років.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Да, да, Пуш, вона сама. Якби ви поділились зі мною її координатами в ПП, я була би дуже вдячна :)

12. Corena

драсьтє приїхали... мені ніхто не підказував нічого, поки не сіла, не перечитала все, до чого мала доступ, то не заспокоїлась. хіба ви не знаєте, що надіятись треба на себе в першу чергу?
    ну тепер то ви вже знаєте істину про ГВ?:) а як ще не зовсім знаєте, то маєте ще багато часу, щоб вивчити, благо тепер є інформації вдосталь.

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

то мій просто шок,я таких жахливих лікарів не бачила

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ага. Братова першу дитину народила на Джамбула- з ГВ дуже не повезло. І суміші пропонували і лактостази прям у пологовому почалися і нікому до того діла не було. Через рік вона другу дитину народжувала на Мечнікова- ситуація, в принципі , була така ж- "полное равнодушие". Зате мама вже була "готова"- і чудовенько годувала дитину грудьми.

15. Pesyk

Pesyk Member

Згідна з дописувачкою, що надія лише на саму себе, в більшості випадків.
    Моя знайома уважно слухала, що їй казали не пити рідини взагалі, бо молоком залиє весь пологовий, ото вона й не пила, дитину не приклала вчасно, і молока навіть дитині не було. Чесно кажучи, не знаю нащо ті медсестри таку дурь говорять, а чи говорять взагалі?
    На моєму прикладі на Джамбула, мені жодного разу не запропонували ні сумішей і нічого такого, що могло пошкодити наше ГВ. А навіть якби й так, я точно знала що народжується дитинка, і я зразу прикладаю її до грудей, пю теплий чайок, і не виймаю цицю з ротика малявки. В нас все получилось.

16. natorella

natorella Well-Known Member

кагбе через одну дитину дп-шних мам бриль веде
    то ймовірність на нього попасти висока

17. Malyatko

Malyatko New Member

Думаю різниця дуже велика. Небагато тих хто "сидить" в неті і читає такий форум як цей,переважна більшість впевнені,що в пологовому все розкажуть і покажуть,бо це ж їх обов"язок.Я була начитана і коли я народила, лежала в палаті з акушеркою з того ж ПБ (Батальна). В перший же день вона понесла малу на догодовування сумішю, хоча мала в неї спала практично весь час і теж їла груди,але треба догодувати ,щоб голодна не була, що там того молозива,нічого ситного. А от мій малий не спав, постійно плакав, я йому весь час тицькала груди,кілька раз просила в медперсоналу подивитись чи я правильно прикладаю, мені всі угукали "та-та добре". Але малий всеодно "висів" на грудях і плакав, соски були потріскані, поранені,боліли нестерпно, я плакала разом з малим, мала міні істерики ....... це був ЖАХ. Так от, та акушерка постійно мене сварила,дурна чого ти мучаєш дитину і себе, йди дай 10-ку ,тобі догодують малого, хоч поспиш нормально (бо сну я теж немала). Я трималася до останнього через плач і біль, вона крутила пальчиком біля скроні ,розказувала яка тю-тю тим хто заходив її провідати, а ви розумієте, що заходило багато її колег,кожна зміна !!! і ніхто мене не підтримав. Я уявила,якби такий тиск провели на дівчину, яка ну немає інтернету, має маму,бабцю і медперсонал, який грузить її такими методами годування.......думаю мало хто б витримав. Такий жах зі мною діявся 6 днів, поки неонатолог, заглянувши в кишеню! , не виписала малого і ми нарешті попали в 7 вечора додому. Вдома чоловік поїхав за консульт. по ГВ (якби не форум де б я взяла тел. конс. ?) , бо я вже так істерила, що моїм вдома було страшно. Після 2-годинної лекції і вперше !!!!! правильного прикладання , я годувала дитину без болю і плачу і вперше ми з малюком виспались вночі. І начитана ніби була, а якби не консультант, незнаю чи годувала б дитину до 1.8 р.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мене обидва рази з Брилєм проносило, але і ту супер-неонатолога Пуш, мені не пощастило отримати.
    Зато в перший раз у мене була Зінчук Катерина Петрівна, а в другий раз не знаю як її звати, така тьотка паріку. При чому коли я комусь з пологового про неї казала і про парик, одразу всі здогадувались хто це.
    Так от якщо обирати з двох зол меньше, то Зінчук ще куди ні шло, хоча б уважно малого дивилась, реально щось показувала, пояснювала.... а та в паріку, ну вообше ніц толкового не сказала.
    Зато у обидвох були намагання потримати нас подовше, бо бачте білірубін вони хотіли дослідити, і те що у мене діти смуглі бо чоловік такий, це для них був не аргумент. Зато після отримання подяки, у них вже не було ніяких запитань, все їм образу подобалось, і нас відпускали додому.

19. Corena

ні, я вважаю, що це обов"язок майбутньої мами готуватись до появи дитини і вже на перед думати, чим і як вона буде годувати. дякувати Богу, не в кам"яному віці живемо, інформації є вдосталь і в книжках, і ті самі курси для вагітних.
    тут на форумі теж є багато дівчат, які пишуть, що от я така вся підкована була, але все рівно прийшлось догодувати і соску дати, бо в мене був якийсь там особливий випадок ітд. тобто і знання інформації ще не означає нічого.
    повторюсь, якщо для когось допустимі варіанти з догодовуванням, то ніякі форуми і інтернети не допоможуть. навіть в тому самому гуглі можна вичитати повністю протилежну інформацію і загубити годування. в першу чергу має бути налаштування.

20. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

До речі, про кам"яний вік- сумішей не було, пипок-дурників-пляшечок-відсмоктувачів теж, про масажисток і консультантів по ГВ навіть не йшлося- як люди самі собі давали раду? Якось же наловчилися правильно прикладати дитину до грудей і вигодовували їх. Мене з першою дитиною не вчили- якось так сталося, що дитина сама добре взяла груди, якось інтуїтивно то було,і ні тріщин не було, ні крові... І годувалися ми не місяць-два, а більше року.Остаточно закинули десь в 2 роки.

Статус теми:
Закрита.