Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Malyatko

Malyatko New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

mazurik Ви себе не накручуйте, це нікому не піде на користь. Як завжди є 2 сторони медалі і не факт, що для Вас щось обернеться негативною стороною. Налаштовуйте себе на позитив і не думайте про погане. Гарного Вам настрою і повірте гарних відгуків про пологи у Львові набагато більше .....:girl_yes2:

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Про кожного знайдеться добрий і поганий відгук. Може у там "вдома", якби ви мали таку ж інформацію, як про львівських - то теж би сумнівалися. А взагалі просто походіть і познайомтесь з лікарями. Я чомусь завжди маю таке трохи наївне переконання, що при особистій зустрічі можна знайти "свого" лікаря.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

от при всьому професіоналізмі Левицької, мені це теж не подобається у ній. Я ще у відділенні патології, коли вона була моєю палатною, її "не сприйняла". Бо реально вона була дуже люб язною з тими дівчатками , які безумовно слухали її поради і не задавали зайвих запитань. Чоловікова братова, яка у неї народжувала, теж мала застереження: коли почала відмовлятися від певних процедур ще у патології ( вона сама медик), Левицька просто включила її "ігнор" як пацієнтки, на пологах була присутня просто формально і після пологів теж намагалася не перетинатися з нею.
    не варто самій себе накручувати. Почитайте позитивні відгуки. Все не так страшно, як ви собі вже то все уявили.

4. truskaffka

І оце такий "вибраний" лікар? Який тоді сенс взагалі домовлятися з кимось, якщо ще й платити їй за негатив? Професіоналізму не досить, бо лікар в ідеалі має вміти не тільки тіло лікувати, але й заспокоювати душу. Особливо це стосується вагітних!

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я б їй ніц за таке відношення не заплатила. Теж включила б її в ігнор.
    А ваша (тобто чоловікова) братова платила їй за таке відношення?

6. сніжна

платила по мінімуму, скільки вважала за потрібне (стільки Левицькій не платять), бо все-таки консультувалася з нею до пологів, лежала у патології, ну і на її нічних пологах вона була ж присутня (в потужний період).
    тут я скажу таке- кожній пацієнтці- свій лікар. І якщо для однієї він "заспокоїть душу", для другої- "роз ятрить". Цей аспект- чисто на психологічному плані і на індивідуальному сприйнятті лікаря чи пацієнта. Про Соломію Євгенівну багато гарних відгуків. Але особисто мені вона не підійшла . Це не мій лікар.Так само як мені не підійшов, наприклад, Федина ( хоча це хороший лікар, але психологічно "не мій", я його не сприймаю) . Мені не потрібно зайвих сантиментів, але мені потрібно, щоб лікар співпрацював зі мною ( говорив "чітко і по справі"). Я свого лікаря знайшла. Але в той же час, наприклад, моя лікар, теж багатьом не підходить. Бо багато пацієнток не сприймають її підхід, її позиції. Це нормально. Тому для того, щоб знайти "свого", одних відгуків "раджу чи не раджу" явно недостатньо. Це лише маленька частинка на шляху пошуку свого лікаря.

7. truskaffka

звичайно, але хіба комусь потрібно, щоб його ігнорили, не відповідали на питання (якщо ти вже їх задаєш - значить хочеш почути відповідь) ну і обманювали про ліки? Навряд.

8. сніжна

тут теж не все так просто- лікар на запитання відповідає. Але її явно злить, коли пацієнка втручається у процес. Стосовно обману... Он банально можна привести такий приклад із недавніх розповідей про пологи з цією ж лікаркою ( потім у гілці "раджу" був позитивний відгук)
    Тобто якщо би ви задали лікарці запитання про таблеточку. вона б вам відповіла. ле відповіла отак "завуальовано". Відмовилася б пацієнтка- лікарці це б не сподобалося,хоча, звісно , насильно ніхто би таблетку чи крапельницю не застосовував. Але відношення було б інше.

9. truskaffka

От мені цікаво, у нас немає такого, що для індукції пологів треба інформувати про це пацієнта? Як на мене, то це неприпустимо - обманювати. Хай би пяснила, хай би нехай всі ті їхні приклади навела і приписи. Але обман - невже це дозволено?

З таким підходом, то як можна взагалі довіряти лікарю? От налаштована жінка на природні пологи, а тут їй "вітамінку". То щоб такого не сталось - то взагалі відмовлятись від усього чи як?

Може то все індивідуально, як Ви пишете. Може комусь і байдуже, стимульовані-нестимульовані....комусь, може, і байдуже, КР чи ні. А от кому ні? Як тоді покладатися на такого лікаря? Відповідь очевидна - не довіряти на всі 100, самому про все дізнаватись. І виходить замкнуте коло: поінформовані жінки ставлять питання, дратують шановну лікарку.

10. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

То точно все дуже індивідуально. Ну і ще такий аспект я не виключаю: якщо пологи проходять добре і легко, то і лікарем жінка залишається задоволена, а якщо щось йде не за планом, то і лікар нервує і жінка залишається невдоволеною. Ну але то моє ІМХО.

11. сніжна

так, і навіть якщо лікар не нервує. Моя подруга мала дуже складну вагітність, складні пологи. Лікарем своїм задоволена. Але його би на пологи нікому не порадить і навіть рідній сестрі порадила звертатися у тому ж пологовому до іншого. На запитання "чому так?", відповіла просто: " Прізвище цього лікаря тепер у мене просто асоціюється із складною вагітністю і складними пологами" ( хоч все пройшло без проблем для мами і дитинки)

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дівчата, а на Джамбула є одномісні палати? можна домовитись про відвідування чи спільне перебування з чоловіком/мамою?

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

немає....
    є двомісні, на третьому поверсі, біля сестринського пункту, вони точнісінько над палатами паталогії Данкова.
    Після кесарева до дівчат пускали чоловіків, мам, зустрічала їх біля післяопераційної, і біля палат ( і то виключно на 3-му поверсі) і то допоки ті самостійно ходити не починали.
    А так взагалі, не пускали нікого.
    Халіна казала що якби раптом якась гостра потреба, то за її наказом для певної особи було б можливе відвідування, але без дійсно дуже поважної причини це неможливо.

14. natorella

natorella Well-Known Member

я там лежала з сашкою
    в тій шо я була - сирість, аж дихати було важко і паааааааааарко

15. Made in USSR

ну от чого ті вічні дилеми?? або умови хороші, або лікарі, або ще щось. нема єдиного пологового де все це об*єднали б((((
    я так розумію душ-туалет там теж спільні на поверх? як згадаю той жах на Мечнікова з душем і туалетом то аж тріпає. той запах певно до кінця своїх днів не забуду...брррр

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і я з Андрюхою там лежала, в самій кутовій, вона ніби найбільша з тих 2-місних, вся фактично по сонячній стороні, сирості не було, але в ту липневу спеку в палаті було +37 :hang1:... навіть казати нічого не буду, думаю і так все ясно ))))

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

єсєссно )))
    правда душ ( 2 кабінки) і туалет(кілька посадочних мєст ))) є в обох крилах будівлі, так що не попадаючи в ближній до палати душ, можна було сміло йти в дальній. Якась з 4 кабінок таки була вільна

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

запах я не памьятаю, я не звертала на нього увагу.
    Умови звичайно не фонтан, з одного боку туалети/душові вже тіпа з ремонтиком, з іншого крила певно бачили ще батюшку царя....

17. Made in USSR

на Мечнікова одна душова на ціле крило і один унітаз. анє, ще було біде, котре не працювало. і умивальник (там я мила голову, бо в душі води гарячої не було). а сидіння унітазу виглядало так, ніби по ньому стріляли з кулемета. а після пологі не дуже то поприсідаєш-поскачеш. перед *процедурою* мусіла вишурувати той обідок, а вже потім все решта робити. ну і кров повсюди в тій ванній кімнаті. я розумію, всі ми люди, всі ми жінки і знаємо що це природно, але...

18. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А я родила на Батальній. Родзал супер одномісний з ремонтом душом, туалетом. В родзалі красивий диванчик, мяке крісло щоб родити. Післяродова палата також чистенька з душом і туалетом на двоє чоловік ( я правда весь час знаходилась сама).

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

фу....
    в тих туалетах з ремонтом в цілому було чисто, їх мили щодня, зранку ці туалети можна було назвати взагалі навіть чистими, тобто сам унітаз, обідок, кришка, все біле все чисте....
    Туалети без ремонту, ну їм вже стільки років що їх мий-не мий, кращіми вони не ставали....
    Потьоків крові не бачила взагалі

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Але то повинно прибиратися, однозначно. Така сама картина на Джамбула була...дуже і дуже неприємно..

Статус теми:
Закрита.