Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarmila

Yarmila New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

щей медалі дають???!!!:lol::lol::lol:

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це мусите питати свого лікаря. Достовірно стверджувати не буду, але сімейні палати для перебування після КР,здається, не пристосовані. Там і ліжка -трансформери трішки інакші.Операційні та післопреаційні блоки, відділення для немовлят після КР, розташовані суто на 4 поверсі. Сімейні та індивідуальні палати- на 1 поверсі.

3. vanilia

vanilia Miracles are real

Ну так, вручили їм якісь медалі баби і діда, сфотографували і забрали :girl_crazy:

4. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Питалась в своєї лікарки, сімейна палата 850 грн, то за три дні тільки коштує, думаю якщо є необхідність довше перебувати, то напевно треба доплачувати.

5. дашулька

дашулька Well-Known Member

Про кімнату з тим "дурдомом" на Батальній, бо інакше назвати не можу. До мого чоловіка також почали чеплятись, типу, то обов*язково, то треба, всі так й ви так...я не знаю, що там він сказав, алк коли ми вже з масею вийшли , то вони нас стороною обійшли). зрештою, у нас залишились фотографії з нашого фотіка, де ми як хотіли так й пазували)

6. hobbyhorse

hobbyhorse Member

я до пологів про ті виписні кімнати стільки начиталась, що була готова до рішучих дій з свого боку... народжували в меді, виходимо.. (я вже так хотіла додому, що забула про ті приколи) а тут підходить жіночка і дуже чемно питається чи ми небажаємо.. ми сказали ні, дякуємо, а вона , так само чемно, добренько, я просто спиталась, и усміхаючись відійшла.. ми аж здивувались. )))

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

класні ціни ))там де ми були рахують за весь термін перебування (400грн) вже описувала тут палату. в двох словах повний фарш. то на 4 день сестри все питались а коли ми виписуємось.. )) а просто на вихідні попались.. тож мусіли чекати понеділка ..

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

це точно!!!
    я своєму нагадувала щоразу,коли приходила,і як приїхали вже народжувати,то знову,бо він якось не дуже був "за",але передзвонив і каже:"та є,є ваша палата!!!":)))

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

в березні то ще ніби рахується "недавно":)))
    щодо догодовування,то ніхто і ні разу про це не заїкнувся.
    про користь ГВ лекцію читали разів 3:зразу після пологів неонатолог, потім дитяча(вона ж показувала,як прикладати),і ще приходила приємна жіночка з Теді-клабу,її лекція була найінформативнішою,хоча і протарабаненою на автоматі:)
    думаю,свою роль у такому "ненав"язуванні"відіграло те,що ми були в інд.палаті і не сама:) бо якось раз чоловік мусів відлучитися на 3 години,то це відчулося у ставленні. такі факти:)

8. сніжна

це оплата за веь час перебування. Тому якщо перебуватимете 4 чи 5 днів, доплачувати не будете.

9. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

Дівчатка, а ніхто незнає точної дати коли будуть закривати Джамбула і на скільки?

10. IvannaSS

IvannaSS New Member

Напишу і я свою історію, як ті хамидли з виписної кімнати зіпсували нам всім таку радісну і очікувану зустріч! Сподіваюся, моя розповідь допоможе тим, хто буде виписуватись в майбутньому і люди будуть мати приємні спогади про першу зустріч з новонародженою дитинкою, а не таку, як ми....
    Ще до пологів ми з чоловіком вирішили, що не хочемо тих всіх урочистостей і фальшивих посмішок з картонними "паспортами-медальками". Але ....
    Людська наглість і хамство безмежні! В цьому ми переконалися в пологовому на Раппопорта. Поки чоловік передавав речі, в які я мала вдягнути доню і сама вдягнутися, працівниці тої кімнати представились йому адміністатором пологового і сказали, що він має оплатити "виписку" (80грн), оскільки від фото і відеозйомки він категорично відмовився. Чоловік не встиг навіть мені подзвонити, попередити, що вже дав їм гроші, тому я, вийшовши з пологового, нічого не знала. А ті св.... давай щось розпитувати, пристроюються фотографувати дитину... Я їм кажу. що мені їхні послуги не потрібні, дитину свою категорично заборонила фотографувати, пославшись на недоторканність свого приватного життя (на диво, подіяло за 2-м разом), а вони кажуть - пройдіть лише в кімнату... Бачу, чоловік вже роздягнений, вони вже пробують його фотографувати з старшою донею на руках, почали командувати парадом, типу "станьте там, поцілуйте того-то" і т.д....Я вже вся киплю всередині - і від жари і від нервів - будуть мені розказувати, коли мене хто має обнімати, цілувати і за що дякувати...
    Закінчилось то все тим, що ми звідти вийшли - всі з паскудним настроєм, вже й самі не хотіли фотографуватися, викликали таксі, зробили 3 фотки і поїхали додому.
    Висновок.
    Незважаючи на чудову сонячну погоду, наші гарні стосунки в сім"ї і гарний фізичний стан мій з донею після пологів, настрій був зіпсований всім і надовго отим їхнім намаганням урочисто , а загалом підло і брехливо нас "привітати". Дівчата, якщо вам не потрібні ті всі розводи, то попередьте чоловіків, щоб вони взагалі не заходили в ту кімнату і не вірили, що то адміністрація роддому, а чітко і ясно дали зрозуміти тим гадам, що їхніх послуг не потребуєте і навіть інформацію про себе можете не залишати -це, знову ж таки, ваше особисте життя і нема чого ім в нього вмішуватися, тим більше, як свідчить практика, вони після того дзвонять, далі пропонують купити фото і відео (якщо фотографують і знімають), питаються причину відмови від їхніх послуг і т.д...
    Всім бажаю приємної зустрічі з малявкою і хороших спогадів про виписку - не таких, як у нас...

11. kati

kati Well-Known Member

Та йой що ж ви так близько до серця то берете то все, останнiми словами бназиваете працiвникiв роддому... Ну хоче кожен заробити))))
    Мiсяць тому також йшли з джамбула - нiзащо не заплатили, фоток з лелеками не робили , чемно всiм подякували i як бiлi люди поiхали додомцю

12. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Ну от і я можу поділитися враженнями від пологового на Мечнікова. Народжувала на 4 поверсі в родзалі з ремонтом. Там так затишно і спокійно, немає того лікарняного духу. В палаті лежала також на 4 поверсі. Вона мала просто санітарний ремонт. Проте душ і туалет були з ремонтом. Було дуже спокійно, заповнено 5 двомісних палат. На другий день мені запропонували перейти в палату з ремонтом на 2 чи 3 поверсі, але коли я спустилася і подивилась на обстановку, то відмовилася. Палати нічим не відрізнялися від нашої, лише колір стін яскравіший, а решта те саме. А ще всі палати були переповнені і таки шумний рух по коридору медперсоналу і породіль, що я вирішила залишитися в тишині на 4 поверсі. Черги в душові і туалети взагалі не було (було 2 душові і 2 туалети), вода гаряча цілодобово, що мене приємно вразило. Народила я в 23.00, в палату перевели біля 3 год, то чоловік сидів зі мною до ранку, а потім на наступний день ще приходив до мене 2 рази, лише коли привезли сусідку по палаті, то його вже не впускали.
    Ну і про медперсонал: всі такі ввічливі, приємні, ставлення зовсім інше, ніж на Батальній. Так як мені після пологів 2 дні ставили крапельницю, то я як і всі за послугу давала символічно пару грн, проте гроші медсестри не взяли як першого дня, так і другого. Цим я була дуже приємно вражена, бо на Батальній приходилося платити їм не лише за уколи і т. д., але і чуть не за кожне сказане їхнє слово.
    Ми коли виписувалися , то нас ніхто не заставляв фотографуватися і нікого не прийшлося посилати. Нас просто запитали, чи ми хочемо цю процедуру, ми відмовилися і нас спокійно провели. Ніхто нікого не заставляв.
    Від цього пологового в мене залишилися лише приємні враження.

13. erene

erene Well-Known Member

Ну це напевно, як яка зміна, я народувала в грудні цього року, на Батальну не хотіла, але оскільки Мечнікова був закритий то прийшлось, бо Джамбула і мед взагагі чути не хотіла, то була приємно здивована персоналом, оскільки наслухалась про Батальну хто зна- чого, навіть була якось агресивно настроєна, але все обійшлося , мирно, дитячі медсестри взагалі супер приходили по декілька раз в палату, все показували, розказували, завжди питали чи все добре, за 6 суток було на що подивитись, попадались і наглі, але це більше зі сторони санітарок, також 3 дні після пологів колили уколи, давала подячки то ніхто і слухати не хотів.

14. сніжна

на 2 поверсі післяплогових палат немає. А 3 поверх завжди є більш шумним порівняно з 4, бо це поверх якраз виключно з післяпологовим відділенням, яким він і був ще до ремонту. Там виключно післяпологові палати.Додалося ще кілька палат і піля того, як на цьму ж поверсі вже кілька років тому у післяпологові палати було перероблено і колишнє "дитяче відділення" ( де дітки окремо від мам колись пеебували).. 4 поверх має менше післяпологових палат за рахунок наявності на ньому операцйних, відділення для немовлят та післяопераційних палат.

15. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

Аналогічна ситуація. Тільки чоловіку пояснювала, щоб нікуди не йшов....А тут підійшли, запитали хто на виписку, що треба тільки записати дані і все та й він пішов:girl_mad:...а йому кажуть з Вас 50 грн.( це був 2008 рік)
    теж так само. Тут медсестра, яка одівала дитинку каже давайте я вас виведу через іншу кімнату, от я і виходжу вже на вулицю, як моїх нікого нема:girl_impossible:, а вони виявляється чекають мене в урочистій кімнаті:girl_in_dreams:

16. IvannaSS

IvannaSS New Member

Та працівники роддому вже достатньо заробили, як на мене, а насамкінець непрацівники роддому, представившись ними, вирішили видуритити ще хоч пару гривень (працівникам роддому я хотіла подякувати і подякувала, а ЦИМ....). Та й справа не в грошах, справа в підході до тої справи.

17. Maldiva

Maldiva New Member

в нас теж нормально пройшла зустріч в меді під назвою "відмова від фоток". спочатку медсестра, яка нас проводжала до виходу здивувалась чого ми не хочемо фото на память, а потім каже: "вірю вам, біжіть додому"))))) от-так ми вийшли через парадний вхід, а не через кімнату виписки!

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

з 4 липня по 3 серпня. але дата може ще і помінятися,а можуть і взагалі не закрити. запитайте краще про це свого лікаря десь за місяць-тоді вже точно знатимуть.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дівчата, а з якою періодичністю закривають пологові? Раз на півроку?

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

десь так..медінститут ,здається, раз на рік, нє?

Статус теми:
Закрита.