Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mammy

Mammy Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Не знаю, може то як в кого, але мені так (!) бракувало чоловіка після родів!!! Але теж ціни зупиняють, та й не факт, що палата буде вільна (так було в перший раз) :sad:

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

індивідуальні теж знаходяться на першому поверсі разом із сімейними і вони платні ( тільки на 200 грн дешевші, ніж сімейні). Фактично, індивідуальна практично така ж. як і сімейна. Просто у індивідуальній родичам не дозволяють ночувати ( а лише вдень перебувати), а в сімейній- дозволяють і ночувати. Як сімейні позиціонуються, здається ,лише 2 палати . Інші- як індивідуальні.
    3 та 4 поверх- усі палати на двох і вони усі безкоштовні.

3. NATALKA GHT

NATALKA GHT New Member

Дівчата! Хто народжував в Коваль Ольги Іванівни на Мєчнікова? Поділіться досвідом. буду вдячна.

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

На Батальній тихо і пусто.. Вжебільше доби ніхто не народжує, половина палат пусті... Ще такого не памятаю... Коли народжувала вперше в 2007 то тут такий аншлаг був.. І в листопаді2009 також

5. mazurik

mazurik New Member

А как вообще обстановочка ))) с ремонтом и палатами ??

6. Zoryanazirka

Я в чудовій одномісній, тут комод з пеленальним столиком і деревяне дитяче ліжечко, моє ліжко теж супер, видно якесь гуманітарне:) є спеціальна тумба з відкидним столиком!!! На вікнах нові штори і фіранки, душ, туалет, гаряча вода цілодобово. ( це 4та палата). Хоч бачу що всі палати напівпусті, в 2х місних по 1 й породілі. Чоловік приходить постійно, хоч відвідування з 2ї до 7ї, йому дали код від чорного ходу :)))

7. mazurik

mazurik New Member

а эта палата платная ??? Тогда можно узнать стоимость ???? Не скучайте ))

8. zajka_sofi

zajka_sofi New Member

На Батальній платних палат немає!!!:girl_claping:

9. Zoryanazirka

Ні, безплатна:) тут платних немає

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

а на якому поверсі?

12. Zoryanazirka

На 1 поверсі

13. invisible

invisible Well-Known Member

А як туди попасти? Як пощастить чи наперед з лікарем домовлялися?

14. Zoryanazirka

Мене питали в яку я хочу . Я двічі лежала в 2 місній, теж нічого - головне що душ і туалет є

15. WildWind

WildWind Member

Дівчата, мала розмову із знайомою, то додому бігла щоб у вас запитати))
    Лікарка, у якої знайома стоїть на обліку дуууже радила їй лікарку Верхівську (я вже прочитала всі відгуки про неї на форумі) з Мечнікова на пологи. Але справа не у лікарці, власне їй сказали, що на Мечнікова народжують навприсядки! сидячи, на стінці (забула як називається), навіть на четвереньках, як кому зручно. Знайома звісно зробила круглі очі, і каже, що у Львові такого немає)) але та її переконувала, що на Мечнікова все супер-пупер, і власне пологи в якому хочеш положенні... Чи хтось таке чув?? Бо прочитавши відгуки про саму лікарку я не можу повірити в пологи на четвереньках...

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

То певно про сімейну палату йдеться- там народжуєш, ліжко трансформується на звичайне і залишаєшся там з чоловіком до виписки. То вроді там є шведська стінка, ну і відповідно родиш як зручно, але платно (1400 грн.)

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

народжувала на мечнікова на трансформері, в палаті з стінкою і всіма іншими прибамбасами, безплатно.
    після пологів чоловік пішов додому, а я в відділення до простих смертинх :).

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

зараз усі родзали там- однаково сучасні ( і в платних палатах і в безкоштовних родзалах)- усюди ліжка-трансформери і стінки- мя чики. От те ліжко-трансформер і припіднімається при бажанні у напівсидяче положення.
    та перейми перебуваєте як зручно, а от дитину прийматиме акушер так, як зручно в першу чергу їй ( ви можете перебувати або лежачи або напівлежачи-напівсидячи). Ну і, звісно, на ліжку-трансформеру, а не на "стінці" чи ще якось.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

тому родиш, що платно, що безоплатно- однаковісінько. А оплата- це вже за умови післяпологового перебування ( одненька - з родичами платно чи просто в палаті на двох породіль- безоплатно)

19. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я знаю що сімейні пологи безплатні, платне сумісне перебування. Може я неправильно донесла.
    я і мала на увазі, якщо залишаєшся в двохкімнатній палаті з чоловіком до виписки, то платно.

20. tasha

tasha New Member

Сестра народжувала у Верхівської, під час пологів дитині надірвали лицевий м"яз, лікарка, сказала, що так малюк залежав у лоні. Направила на масажі, але не раніше як малюку буде 2 місяці. Пішли на масажі трішки швидше, то масажист відразу сказала, що м"яз надірвали. Потім сестра зустрічала в лікарнях діток, з такою ж травмою, і виявлялось, що приймала пологи та ж лікарка.

Статус теми:
Закрита.