Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Бісеня

Бісеня Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

От недавно (2 тижні тому) також лежала на підтримці в пологовому на Мечніково. Ходила навідувати дівчат по палаті,які народили (на 4 поверх). Палати там безкоштовні,ремонт зроблений гарний,столики для малюків новенькі сучасні. палата на двох породілих - мені дуже сподобалось. Правда говорили єдиний момент душ забитий один,а другий держак душу поламаний має. Вода гаряча є постійно,як і в відділені патології.Не бачу змісту просити у свого лікаря палату платну,тих 3 дні можна спокійно перебути в загальній.

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А душ і туалет в палаті? Як на мене краще вже без ремонту, тільки щоб душ і туалет був

3. Brenda

Brenda Member

Дівчата, почитала тут ваші дописи і хочу доповнити - що як на мене, то це ну просто жахливо бути в палаті ще з декількома породіллями! Особливо, тут деякі писали, що в палаті, крім них було ще троє і до всіх приходили цьоці-баби-вуйки з села, ітд, ітп. По-перше, я б такого не допустила ні в якому разі! Дитятко тільки народилось, а мене і моїх сусідок по палаті будуть відвідувати всякі цьоці з села, які не знати чим хворі! Як на мене. то максимум мама і чоловік, все! Я взагалі не розумію, як можна допуститм таке? Моя сестра лежала в роддомі, то коли ми приходили в гості до неї, то ми навіть самі не піднімались, вона до нас спустилась вниз до прохідної, якщо породілля не може ходити, то передачу можна передати через когось - нашо піддавати під такий ризик свою дитину, на яку так довго чекали і виношували???
    Я б радше заплатила тих нещасних 400 грн. за платну палату і не піддавала ризику здоров*я своєї дитини і не мучилась б сама.... а бути в палаті з ще кількома породіллями, ну не знаю. в такі моменти мені б хотілось відокремитись від всіх, бути тільки з моїм дитятком, чоловіком, навіть якщо це три дні, все-одно - це важливо відчувати себе комфортно і спокійно.
    Тому, я (як дасть Бог, добре виношу), то, мабуть, буту брати саме одномісну платну палату.
    Така моя думка.

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Якби ж то 400 грн., 1200 - по останніх дописах. Не у всіх є лишні 1200 грн....на жаль.

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну аж такого бардаку я в червні за 10 днів не спостерегла то раз
    хочете максимум стерильності, чого вдома не народжуєте? якщо на момент народження одномісні палати виявляться зайнятими, то я так розумію, ви обхаєте потім котрийсь пологовий? то ж зрозуміло, що одномісних палат є тільки якась певна кількість і нехай би Вам повезло і Ви отримали те, чого хочете, але нащо аж так страшенно наперед налаштовуватись на негативну ситуацію? тим більше в першому триместрі, коли ще не знаєте, котрі пологові будуть відкриті на момент Ваших пологів? Тіштесь на разі своїм станом, Вам ше стільки всього пережити;)

6. Brenda

Brenda Member

Я вважаю, що народжувати треба під наглядом професіонала, моя знайома одна недавно родила, то мала такі проблеми, що ледве живою лишилась сама...

В моєму дописі що я хочу сказати найголовніше це те, що я не розумію, як в палату, крім чоловіка можна впускати й інших людей, а ночівля чоловіків в ногах жінок, ітд... багато тут дописувачок розказувало про прохідні двори - я категорично проти такого, палата маленька, трьохмісна наприклад, крім трьох породіль ще три мужчини в палаті - то взагалі не буде чим дихати... тому для максимального комфорту дитини в першу чергу і для свого комфорту і для того, щоб потім не "обхаювати" пологовий за те, що він є прохідним двором - потріьно максимально добиватись платної палати максимально двомісної, де не будуть пускати нікого, крім чоловіків.

я не налаштовуюсь, я просто висловила свою думку на рахунок цього питання. Після деяких дописів на рахунок прохідних дворів, 20 відвідувачів за три дні, ночовки родичів, тощо, - в мене просто очі на лоба полізли і тому я висловила свою думку от і все.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

400 - то Медінститут, 1200- то індивідуальна на Мечнікова ( але там і в безкоштовних не дозволяється "паломництво".
    душ і туалет в палаті є на Мечнікова лише у сімейних та індивідуальних платних ( 1400-1200 грн), які знаходяться на першому поверсі на території колишнього обсерваційного відділення ( в загальній кількості таких лише 7 ). Всі безкоштовні палати 3 та 4 поверху- з ремонтами. але без вигод ( будівля ця технічно не пристосована для того, щоб можна було у кожній палаті на верхніх поверхах зробити вигоди)

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

в Меді є в 1-2-3 місних, які платні.

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я теж важко собі уявляю, як можна обійтись без душу і туалету в палаті після пологів.
    Якщо чесно, то навіть не знала,що таке є!, бо народжувала обидвох дітей на Батальній.
    Лежала в різних палатах, де були ці вигоди в палаті.Не платній! Двоє жінок в палаті, з відвідувачів чоловік або мама і то не завжди впускали.

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

11. Brenda

Brenda Member

Просто в тому дописі (не пам*ятаю, хто писав) говорилось саме про відвідувачів з села, які їхали спеціально до дівчат, які лежали в роддомі після пологів. Що в місті, що в селі - хворіють всі, я своїм дописом ніяк не хотіла принизити людей з сіл, а ще раз кажу, що хотіла підкреслити, що це недопустимо, на мою думку, чужі люди в палаті, крім чоловіка.

12. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Та й навіть чоловік переважно буває лишній, повірте:girl_wink:
    Не хочете гостей - ну то не народжуйте в Медінституті, бо то лише там такий прохідний двір. На Мечнікова взагалі нікого не пускають в палату.
    І про стерильність - це ж якась утопія. Нехай до вас не впускатимуть чужих людей в палату, але ж купа персоналу навколо вас - думаєте всі вони "чистюлі" ?

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

тактовні то основне:)
    ну то овшім - на Мечнікова є
    є різні ситуації і іноді поріоділлі в першу ніч добре, щоб з нею хтось ночував
    і 20 чоловік не зауважила за третину місяця, повторюсь, в меді, який вважається у Львові прохідним двором ні разу
    Такщо, не треба все сприймати буквально;)

---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та й хіба лиш там? ...
    Я, звичайно, лиш по собі можу судити, але, думаю, мало хто би відмовився від рідної людини поруч в такій ситуації. Не для всіх це буде чоловік, бо бувають різні моделі стосунків у сім'ях, може, мама, чи сестра, чи подруга... Але щоби була така можливість.
    Не можу собі уявити, як би то була в ПБ без мужа, але ті нові ціни на Мечнікова щось мені зовсім не подобаються :sad: А ще поки нам треба буде, то може і по три тисячі бути, хз...

15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

про які ціни кажете? За сімейну палату?

16. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Мені було добре на Джамбула... нікого не впускали, ніхто до нікого не заходив... в палаті тільки двоє тішаться своїм щастя...!!! )))

P.S. тепер вже можна щоб під-час та після пологів хтось трішки побув, то хочу сказати (одне що мені тоді бракувало), що саме ПІСЛЯ пологів дуже хочу бачити свого чоловіка !!!

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

за сімейну та індивідуальну. На двох- безкоштовні.

18. Tanju

Tanju Well-Known Member

На Джамбула тепер почали пускати до тих ,хто після кесарського, але лише когось одного. А до інших породіль приніймні я не бачила щоб хтось ходив, дозволяють бути на пологах, після пологів і пологовому залі 2 годинки, ну і ще чоловіку дозволили занести речі мені в палату. Потім жодних відвідин в палаті не було.

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

І цього мені буде абсолютно достатньо!

20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

нам лікарка казала, що є палати на двох і індивідуальні і вони безкоштовні, але радила на двох, бо каже, кожен раз потрібно буде когось з персоналу просити побути з дитиною як потрібно буде вийти, а так сусідка подивиться.
    Сімейна палата платна

Статус теми:
Закрита.