Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

три. плюс папірчик із записом про щеплення.
    щодо грошей,то при виписці нам сказали:"вам зараз сестричка принесе довідки\виписки,то,якщо маєте бажання,на наше відділення на 3 поверсі 50 грн... якщо маєте бажання!"

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

ну,але ми в них не лежали(були в індивідуальній),то може тому так казали...

2. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Мабудь ви не так їх зрозуміли.На Мєчнікова партнерськи пологі безкоштовні,то сімейна палата 850 грн коштує.Народжувала на Мечнікова 8 квітня ,на пологаг був присутній чоловік ,ніякіх грошей ніхто не брав з нас за то.

3. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Це правда 50 грн. довідки на виписку, 30 грн БЦЖ і т.д.

4. HalinkaH

HalinkaH New Member

підкажіть, будьласка, мені ставлять строк родити 31 липня-1 серпня, а я хочу родити в медінституті, який закривається на мийку 4 серпня? чи можливо все таки якось попасти до медіституту на пологи... чи може цей лікар зможе прийняти пологи в іншому половому відділенні? чи була в когось подібна ситуація ?
    дякую

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ви цілком можете встигнути народити ще до закриття. Або ваш лікар запропонує "стандартну схему": стимулювати пологи аби ви змогли народити до закриття. Або запропонує все-таки підшукати собі і альтернативний варіант пологового
    Є одиниці лікарів, які одночасно практикують двох пологових.( наприклад, проф. Маркін). Але це скоріше виключення, ніж правило. Так що краще собі підшукати альтернативний варіант. Про всяк випадок.

6. Baby Service

Baby Service New Member

О, це те,що мені дуже потрібно!!!Як вогню того боюся!=(((

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Цікавить питання ,яка зараз ситуація на Мечнікова з виписною кімнатою і вимогою персоналу догодовувати сумішшю. тільки не кидайте зразу тапками, а прошу поділитись тих, хто недавно народжував. бо в нас на курсах розповідали випадок,що грозились не виписати,поки мамочка не дасть суміш дитині.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так, як і в інших пологових.Якщо "послати"всіх подальше , то можна успішно без того всього обійтися.
    такого бути не може. Допустимий варіант: приходить неонатолог і говорить мамі: "Ваша дитина втратила .... грам ваги ( скромно замовчуючи про те, що 10% від маси при народженні- це нормальна фізіологічна втрата). Оскільки у вас немає молока, а дитинка вагу втратила, то ми не можемо виписати її до тих пір, поки вона не набере відповідної ваги". Далі все знов залежить від мами , її знань та наглості розмовляти з таким персоналом.

9. In4a

In4a Well-Known Member

Часто читаю, що на Мечнікова тулять суміші, я там народжувала і, чесно, - ніхто жодного разу навіть не заїкнувся за суміш...
    А от виписна кімната... Я була готова до неї, бо читала на ДП про той цирк, але все одно як згадаю...:girl_devil:

10. Yarmila

Yarmila New Member

а де то про той цирк можна прочитати детальніше???

11. Sapiha

Sapiha New Member

А не кажіть, так мене там розізлили що не зробила жодної фотографії біля пологового з щасливим батьком та сімейством. Так рванули з тої виписної кімнати що аж в дома оговталися. Таке враження що попадаєш на арабський базар де тебе кожен силоміць затагує в свою крамничку.:girl_devil:

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

То сімейна палата за одну добу так коштує чи як? :girl_in_dreams:

13. Rosynka

за період перебування

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

А якщо кесарські пологи, відповідно жінка перебуває у лікарні на кілька днів довше. Це має значення?
    Думаю народжувати там, поки приглядаюсь. Мені із двійнею така палата явно була б супер :)

15. Rosynka

на малечівському форумі дуууже багато про неї пише,а тут зустрічала швидше епізодично:)

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

теоретично не мало би мати. але,думаю,вони не зацікавлені в тому,бо,припустимо,Ви там будете 6 днів, а за той період вони би мали подвійну оплату...

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

17. olena

olena New Member

Про той цирк знала ще з попередніх пологів,тому була готова,просто нагло відмовилась від тих усіх послуг і все.
    Але найбільшим пріколом було те ,що через два тижні десь зо три рази мені телефонували на мобільний і питались чому я відмовилась від їхніх послуг,питали може мене чим образили.
    Смішно мені було з того.

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

А дорого коштує той цирк? :)

19. vanilia

vanilia Miracles are real

Я теж збираюся народжувати на Мечнікова. Точніше, має бути плановий КР. Теж цікаво про ці палати.

А про кімнату виписки... Я минулого разу мала КР в пологовому на Батальній. Так через ті їхні "послуги" хіба рознервувалася добре. Оскільки чоловік не сам прийшов за нами з донечкою, а були з ним ще свекри, то вони з радістю погодилися на ті послуги виписки і чоловіка переконали. Для мене та вся "процедура" була надто важкою морально, бо я ще толком не відійшла від того наркозу і т.д., стою вся спухла, а тут пристають з усілякими дивними питаннями, "станьте там", "станьте так", "а ну зобразіть якусь там позу". Я не дочекалася кінця і вийшла звідти. Дала можливість бабулі з дідом натішитися тим, що їм вручили якісь медалі, а потім їх і забрали :)))

Останнє редагування: 19 Квітень 2011
  20. Dolche

Dolche Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.