Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іриска

Іриска Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

бачте,то певно як кому повезе, ми взагалі нікому нічого не давали, лише раз на реактиви попросили 15 грн, то я мала лише 12 і те взяли без фуків))) я !!!жодній медсестрі, санітарці чи лікарю (окрім того,що приймав пологи) не давала грошей.. а от біля мене лежала дівчинка після кесерського, то всім хто приходив давала гроші...нащо залишається загадкою!
    ну мене поклали спочатку у безплатну палату, то там гарний ремонт, пластикові вікна, чисто гарно, про ліжка то правда - враження, що перебуваєш на тортурах, боки боліли дико(((
    в платній на 3 - теж гарний ремонт, туалет і душ в палаті)

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Капець! А які умови вам потрібні? Плазма, шкіряний диван і журнальний столик з свіжою пресою? Чистий, світлий, просторий родзал, що саме вам так сильно відбило бажання народжувати? Ви в цьому родзалі пробудете один день з свого життя, а вігуки такі, ніби ви там жити зібрались. Сама я народжувала двічі на Мечнікова, умови там хороші. Звичайно мінуси всюди є, але загалом враження досить позитивне.

3. Tamilla

Tamilla New Member

По вашому все, що ви перечислили то є "суще зло"? :girl_haha:
    Ви занадто емоційно реагуєте на несприйняття інших антисанітарії в лікарнях. У всякому разі, я писала саме про це. Маючи змогу порівняти, як воно має бути (все ж таки 21 століття за вікном, якщо ви не вкурсі), я всього лише висловила свою думку. Не більше. Вам не обов"язково з цим погоджуватися. :girl_nea:
    Комусь може і польові умови в кайф, а хтось не проти і свіжу пресу почитати. Це ж не заборонено, правда ж?..:girl_wink:

4. natiok

natiok Member

Я народжувала 7 місяців тому на Мечникова, згідна з Nitriotka, умови цілком нормальні, звичайно не як в якомусь модному готелі, а це ж лікарня...Можливо я просто невибаглива, але мене все влаштовувало. Єдине
    це от при виписці влаштували бізнес, деруть гроші за всяку фігню, то біля бузька знимкують, то медальку на пам"ять сунуть, ми не повелися й всім не раджу. А так 3-5 днів можна перебути...

5. Tamilla

Tamilla New Member

Авжеж, це лікарня і має бути на рівень вище будь-якого готелю. Хтось може це дуже вороже сприймати, як потребу в плазмі і свіжій пресі , а я писала саме про санітарні і гігєнічні умови перебування матері і дитини. Елементарні. Думаю, ні для кого не є секретом часті випадки, коли маля додому приїжджає зі стафілококом, саме з пологового! :girl_impossible:Про тривале і важке лікування якого і наслідки я вже писати не буду. Які пологові будинки у Львові мають репутацію, де таке ніколи не було?

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

про те, звідки у немовлят береться стафілокок вже писано-переписано. І побутові умови тут грають чи не останню роль. банальний приклад: у кінці 80- х у нашому місті найсучаснішим пологовим вважалася Батальна. саме тут вже тоді були вигоди у палатах для мам та дітки перебували з мамами, а не в дитячому відділенні. І в той же час, саме Батальна наприкінці 80-х вважалася найбільш неблагополучною в питанні із стафілококом у діток
    так в чому проблема? берете платну палату за 1400 грн на тому ж Мечнікова і будете мати дві кімнатки з вигодами,диваном, куди чоловік може і плазму принести і свіжу пресу.А обладнати усі безкоштовні палати супер умовами фізично немає можливості- для цього не передбачені технічні показники будівель, де розміщені Мед, Мечнікова та Джамбула. Це хіба нову будівлю споруджувати.

7. Tamilla

Tamilla New Member

Так от я про це ж кажу! :connie_pull-pigtail Стільки б цих проблем, як тільки проблема комфорту! Ну нє? :girl_wink:

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так, сприйняття того всього залежить від особистих вимог роділлі. загальнозрозуміла вимога стерильності в пологовій залі. А решта - залежить від вибагливості :) я теж невибаглива, тому цілком нормально почувалась як на допологовому, так і на післяпологовому на Джамбула.

9. Nitriotka

10. Iwka

Iwka Well-Known Member

дискусія почалась про вигляд родзалу - де Ви там побачили антисанітарію?
    Сама народжувала в такому - все чисто, але без вимахонів (без плазми, плющевих ведмедиків на стінах і свіжої преси).

Звісно, є бажання прагнути до готельних умов в родзалі - будь ласка, ринок здатен задовільнити Ваші потреби за Ваші ж гроші...
    Але мене фраза
    мінімально висадила :girl_impossible:

11. Tamilla

Tamilla New Member

Nitriotka, з чого ви взагалі взяли, що мені потрібні ваші поради де мені народжувати? Тут кожен пише свої думки, ПРОЧИТАЙТЕ ЩЕ РАЗ НАЗВУ ТЕМИ. І не треба так емоційно сприймати думку, яка не схожа з вашою. Дуже сміливо давати аж такі "зарозумні" поради людині, з якою навіть не знайомі особисто. Це вас теж характеризує не найкраще. По емоціях видаєте свої якісь приховані комплекси. А дописала те, що в карму не написала, ви ж зробили те саме. І, якщо ви вже мені дали пораду, тоді і я вам раджу відноситися з повагою до думок інших і спокійніше, бо мені ваші емоції якось до одного місця, а саме - до носа. :girl_haha:

12. Nitriotka

Дивно, але я чомусь думала що ви тут не одні на форумі читаєте дописи :girl_nea: Щоб не було ще одного оффтопу пишу що в пологовому на Мечнікова все гуд. Так от Тамілло, цікаво мені які ви комплекси в мені надибали ? І чим керувались. Не бачу потреби далі тратити свій час на пусті розмови, відповідати вам більше не буду, так що розслабтесь, не нервуйтесь ви так, і у вас все буде добре. :girl_spruce_up:

13. Tamilla

Tamilla New Member

Дівчата, а тут обговорюють зараз фотографію чи мою характеристику тої фотографії? Нє, ну мені приємно, звичайно, що такий "аншлаг" але... Я не зрозуміла... Невже тут більшість тих, для яких такий родзал є нормою??? :nea: Я теж народжувала перший раз в схожому місці. Вдруге вже ні. Тому говорю зі своєї позиції. І маю з чим порівняти. На цій фото родзал майже, як у післявоєнний період. Стільки обурення ніби тут розкритикували ваше власне помешкання ... уффф... :confused:

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

От і добре. Рада за вас. :girl_bye:

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

нє, серйозно, в ті роки це був найновіший пологовий, і ймовірно найсучасніший на той час. В решті пологових взагалі було жесть, це зі слів моєї мами коли вона в 87 році брата народжувала. Враховуючи ще той факт що у львові в ті часи навіть вода була по графіку 6-9 ранку і 6-9 вечора, то сервіс взагалі можна назвати чисто умовним.

Але стосовно спільного перебування, малий також не був поряд з мамою, приносили на годування.

16. VERO

VERO Well-Known Member

Я взагалі вважаю, що ПБ і стерильність- зовсім не сумісні речі. Ну не уявляю я собі абсолютно стерильний ПБ, а особливо- родзал. Якщо хтось має намір такий знайти, то повний вперед. Але краще витрачайте час на те, що необхідно робити в ПБ, щоб максимально захистити дитинку від тієї "стерильності". І вимагайте, щоб лікар, акушерка допомагали у цьому. Обов'язково, щоб першим ділом приклали дитинку до грудей відразу після народження і щоб відбувся контакт шкіра до шкіри (а не до пеленки чи ще там якось)... Щоб спочатку приклали (прикладання тривало чим по довше), а вже потім- міряти, важити, витирати... Щоб пуповина повністю відпульсувала, а тоді вже її перерізали. Після пологів маму з дитинкою мають залишити приблизно на 2 год. Ні в якому разу не віддавайте малюка. Дитинка має постійно бути з мамою і годуватись на вимогу. Навіть, якщо ГВ триватиме цілодобово (як в нас))) Жодних дурників, плішечок, сумішей... і, тим більше, не віддавайте дитинку на ніч медсестричкам. Організуйте сумісний сон. Цим Ви допоможите налагодити успішне і тривале ГВ, зведете до мінімуму заселення патогенних бактерій в кишківнику дитинки. А дитятко віддячить Вам міцним здоров'ям, гармонійним розвитком і стійким імунітетом)))

17. AilataN

AilataN жива

А ви внизу народжували? маю на увазі, в тих палатах , що на першому поверсі? дуже класні палати! І крісла розкладні, і столики з підігрівом, а хочте= є і джакузі з холодильником, диван для рідних. Ви про ці палати?
    ой , завтра фото виставлю, мені дуже сподобалось)
    Хотіли мене лишити там на три дні, до виписки, але я наверх, до дівчат , захотіла. нічим не погано, ліжка були гарні, матраси зручні ( а в лікарнях я валялась три місяці, то вже оцінюю адекватно))
    не знаю, який ремонт і що зробили на Джамбула, але на Мечнікова- супер, дуже гарно.
    а хто перед пологами робив екскурсію по пологовим? З метою побачити де "я буду родити", в яких умовах, чому саме в таких?Задати пару запитань лікарю, попросити, щоб він повів, показав родзал...
    зараз ринок пропонує вибір, всі ним мають можливість скористатись, але чи всі користають?

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а ви бачили родзали післявоєнного періоду?

А ті, хто народжував років принаймні 10-15 тому, тихенько мовчать і посміхаються.

19. Tamilla

Tamilla New Member

Мабуть, ви його бачили :girl_haha:

20. Люша

Люша Well-Known Member

та чого 10-15? :) - 7 років тому такий саме родзал був на Мєчнікова на 4 поверсі, у такому родився мій старший синуля.
    а от пів-року тому на тому ж Мечнікова -

Статус теми:
Закрита.