Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KitiKet

KitiKet Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Мы вот тоже думаем искать тогда врача на Батальной. Или разве что тянуть до 41 недели изо всех сил :xaxa:
    А может кто посоветует куда лучше ложиться на сохранение в случае необходимости?

Останнє редагування: 5 Березень 2012
  2. onebyone

onebyone Well-Known Member

Тільки не лягайте в медінститут. Це просто кошмар якийсь, прохідний двір жахливий, умови жахливі(я лежала на першому поверсі).

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

отделение патологии во всех роддомах "не фонтан". Но если выбирать, то Мечникова или Батальную. На Мечникова палаты на 4, правда, удобства по коридору. На Джамбула- палаты на 6-8 человек. В Меде тоже не совсем приятно, сам Стах меня отговаривал к ним ложиться на сохранение. Вот только с Батальной не подскажу

4. isachka

isachka Well-Known Member

В кінці січня лежала на Мечнікова: палата на 4 жінки, по 4 ліжка і тумбочки, умивальник, постіль треба мати свою. В палаті нові вікна, температура вище +20, насправді душно, туалет і душ на поверсі, є бойлер - а значить і тепла вода (от тільки бойлер має невелику місткість). З мінусів "кухня" на поверсі не надто чиста, кожного разу треба проситися щоб щось підігріти, є мікрохвильовка і чайник, посуд треба мати свій, мити його теж у себе, годують так собі, але щось перекусити можна. Але зараз карантин, нікого не пускають, або самій спускатися до приймайного, або за 5-10 грн саніторки принесуть у палату
    поки я там була то у нас хтось на поверсі курив, то було дуже сутужно, через духоту вночі хотіла освіжитися у коридорі (вночі вікно у палаті не відкриєш коли інші сплять), то не вдалося.
    Ну і як у всіх держ мед закладів, приготуйте по 20-50 грн на аналізи, УЗД і т.д. Ну і ставлення палатної до "своїх" і "чужих" може бути різним.
    Вибирати, куди лягати вам, ми можемо лише надати вам інформацію про патологічні відділення.

5. byzja

byzja New Member

Лежала на підтримці на батальній, задоволена, умови хороші є палати 3-х місці(за невелику оплату), але це того вартує якщо потрібно трошки довше полежати(більше тижня), душ і туалет в палаті.

Останнє редагування: 7 Березень 2012
  6. Dolche

Dolche Well-Known Member

якщо ви лежали у гінекології, то дійсно умови там хороші. І ремонт, і вигоди.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

8. byzja

byzja New Member

Ні лежала в патології, як на мене умови нормальні, є і гірші палати... (на 7 і 9 чоловік)((((...

9. сніжна

я свого часу лежала на Мечнікова і в гінекології, і в патології.Гінекологія тут не піддавалася ремонтним роботам, тому умови у даному відділенні найгірші з усього пологового, хоч палати- на 3-4 осіб. Відділення патології цілком пристойне ( особливо після того, як мала змогу ознайомитися із патологією Меду та Джамбула). Всі палати на 4, була одна палата на 2 ( здається, це 16 за номером- крайня у крилі. але можу помилятися з номером)- там є ліжко і такий собі розкладний диванчик. Відділення патології тут розраховано в загальному всього на 60 осіб, тому часто буває повністю "укомплектованим". Вигоди ( туалет та душ)- спільні на все відділення. У палатах є лише умивальник.У пологовому я перебувала у жовтні. листопаді та квітні- у всі періоди було досить спекотно ( ми мусили постійно перевітрювати, чим викликали невдоволення у деяких "теплолюбивих" співпалатниць. Але реально було задушливо і це при тому, що тоді ще стояли старі, не пластикові вікна. Ліжка у патології- як кому повезе: якщо ви будете лежати у палаті, яка гіпотетично вважається "для тисковиків ( хто має проблеми з високим тиском)" ( хоч потрапляють туди в довільному порядку),то там ліжка високі і не провалюються пружинами до підлоги. А в загальному з ліжками- як пощастить. Одним словом,відділення патології на Мечнікова- цілком пристойне : не обдерте, чистеньке і з прийнятною кількістю пацієнток у палаті. Мінусом, звичайно, є вигоди по коридору, але до цього пристосовуєшся. Годують- не разносолами, але якщо з дому у родичів немає можливості принести поїсти- з голоду не вмреш. Крім того, ми без проблем виходили собі до магазину. Стосовно того, що курять...Це питання до самих вагітних, бо за час мого перебування і у гінекології і у патології були сусідки по палаті, які курили. І якщо у відділенні патології вони виходили на вулицю і курили на куті за відділенням гінекології, то у відділенні гінекології у нас була палата з балконом і двоє моїх сусідок регулярно курили там ( ховаючись від лікарів )

10. Hruska

Hruska Well-Known Member

Дівчатка, підскажіть!!!!
    Про Мечнікова якісь "чудо-страшні" розповіді ходять, останнім часом, про нечистоту, всякі інфекції...і т.п., хто народжував +/- недавно....Що там робиться? Бо мала плани там родити і вже сумніваюся....

11. сніжна

а конкретно? чудо-історії ходять про усі пологові, але це не означає, що усі вони відповідають дійсності.

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Щойно з коліжанкою розмовляла. Вона там зараз на 4 поверсі в родзалі. Сказала, що гарний ремонт, чистенько всюди.

13. isachka

Якщо вам не спішно - скажіть конкретно, що за інфекції, завтра можу запитати у лікаря, я взагалі планую там народжувати з дня на день. Мені страшніше було навіть просто заходи на Джамбула і у Мед - неуявляю як вони там дотримуються санітарних умов уже просто зважаючи на сам стан будівель ну і їх планування

14. Galinka_meskalo

Galinka_meskalo New Member

Я народжувала на Джамбули. Задоволена))
    Лікарці 200у.о., акушерці і педіатрові по 50у.о. санітарці 50 грн.(ще мала близько 200грн по 5 і 10 грн.дуже пригодилися, краще медсестри відносяться)))

15. smilee

smilee New Member

ну незнаю))) я там народжувала то чистенько, охайно все було і родовій і в палаті:girl_wink:

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а мені на Джамбула набагато більше сподобалось, ніж на Батальній.

17. isachka

про це не сперечаюсь, а от як з приводу їхнього УЗД: вхід у коридор з вулиці, жінки чекають у черзі, а з другого боку коридору відкриваються двері на теж УЗД ведуть вагітних, що у них уже лежать у сорочках і тапках, по тому ж коридору, де заходять з вулиці. І що потім ті вагітні на своїх тапках несуть у "чисті" палати і родові?
    Знаю, що на Джамбула почався ремонт (оскільки в рік їм вдається зробити по кілька палат, то сказати, що ремонт зроблено не наважуюсь), але коли вони доберуться з тим ремонтом до останнього приміщення? Породіллі окрім родової, післяродової і санвузла пологовий більше не бачать, а медперсонал то ходить усюди. Розумію, що у пологових будинках роблять мийки, але якщо відлущуєть побілка чи на підлозі відстає плитка, то мийка не допоможе - це треба міняти, сумніваюся,щоб якась прибиральниця піднімала плитку, що відстала, помила її окремо, помила те місце, де ця плитка лежала, і поклала на місце плитку. Тому для мене Джамбула не підходить, хоча мені туди йти 10 хв

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

Чесно кажучи Батальну навіть не розглядали, можливо томущо він найдальше від усіх, і у випадку чого по дорозі потрапила б у інший

18. byzja

byzja New Member

а як на мене чесно кажучи я вибирала не роддом, а хорошого лікаря,адже я думаю кожні мамі важливіше щоб дитинка народилася успішно і здоровою, а ті 3 дні не дуже грають роль... всеодно всюди персоналу треба пхати в кишеню, щоб вони рухнулись((( нажаль...

19. Galinka_meskalo

Galinka_meskalo New Member

так це правда лікар відіграє дуже велику роль..........

20. Pampulichka

Pampulichka Member

Погоджуюсь з вами, але не менш важливими є саме ставлення вагітної жінки до пологів,якщо вона літатиме в хмарах від радості, а зустрінеться з жорстокою реальністю,то їй і самий хороший лікар буде здаватися тупим і неосвідченим:girl_yes2:

Статус теми:
Закрита.