Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ponochka

ponochka New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Народжувала на Батальній в листопаді. Родзал був дуже гарний, все жовтого кольору, сучасне ліжко, яке потім перетворилося в крісло, диванчик, м"ячик. Післяпологова палата теж досить зручна, головне, що є душ і туалет в кожній палаті. Палати на двох чоловік. Загалом я дуже задоволена Батальною, хоча мала упереджене ставлення, щодо вимагання грошей (зі слів знайомих, хто там народжував), але ніхто нічого не вимагав. Хотіла, то віддячувалася сама. Рада, що пологовий на Мечнікова був закритий, і я народжувала тут.

2. Lithium

Lithium Active Member

В платних палатах умови звичайно гарні, а от післяпологова 6- ти місна палата, де до кожної ще хтось приходить і навіть спить. А один туалет і душ де вода тепла це взагалі сфера фантастики, я маю на увазі патологію вагітних на 1 -му поверсі у меді. Повірте для мене то був космос, в прямому розумінні слова, а на рахунок Мечнікова я не спорю, умови там гарні, але коли я лежала на 4 поверсі то був серпень місяць, жахлива спека то на вікні нічого не висіло і в палаті було +30, весело і ще мене добивали черги в душ і туалет.

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Дівчата, нагадайте, у яких пологових Львова є дитяча реанімація?

4. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

Батальна,може ще Мечнікова, але для складних випадків викликають швидку з Орлика, чи з Чернігівської, якщо дитя недоношене.

5. newlife

newlife New Member

Відділення дитячої реанімації є ЛИШЕ на Батальній. В інших роддомах тільки дитячі відділення з реанімаційною палатою. Тому коли передбачаються важкі пологи, то радать Батальну. Хоча, якщо народжується важка дитинка, то всі ПБ, викликають реаніматологів з спец. відділень (Орлика чи Чернігіваська). Буває, що їх викликають ще на схватках, а як тільки малятко народиться, вони приїзджають за ним.

6. чоня

чоня New Member

дівчата, коли ж закінчиться той карантин? не пускають зі мною чоловіка родити:girl_cray:

7. smilee

smilee New Member

сестра моя теж народжувала сама((( не пустили:girl_cray:

8. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Судячи з коментарів не дуже багато родили в мед.інституті. Як ви вважаєте в чому це виражаєть? просто я планую там родити десь на кінець червня, і трошки мороз по шкірі бігає бо толком нічого про нього не знаю. Правда лежала там в гінекології з токсикозом, умови жахливі, тараканчики бігають))) чи таке саме в родильних палатах?

9. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

те саме ще було коли, я там народжувала 3 роки тому)
    а от з цим мені таки "повезло" Батальна для мене виявилась доїльною коровою!

10. Talya

Talya Well-Known Member

якщо Вам стане у нагоді, то тут і тут є мої дописи стосовно медінституту (народжувала у вересні 2010)
    п.с. тараканів не було)

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Батальна має відділення реанімації, бо це обласний перинатальний центр. Мечнікова обладнали новим реанімаційним обладнанням у дитячому відділенні. Джамбула одразу попереджають, що при можливих ускладненнях, краще йти у ін. пологовий ( тому не приймають ургентних передчасних пологів- сюди з таким по швидкій не привозять). А взагалі, у будь-якому пологовому при складних пологах з можливою загрозою для немовляти завчасно викликають реанімаційну бригаду з Чернігівської чи Орлика ( для Меду та Мечнікова зазвичай Чернігівська, бо поряд знаходиться), для Джамбула - Орлика

12. newlife

newlife New Member

А я про що? Не уточнила, що Батальна обласний перинатальний центр? Думаю, що мамі все-одно як називається мед. заклад. Питання було про реанімаційне відділення. Є відділення - є спец. персонал. Нема відділення - сподіваюсь є хоч 1 фахівець в зміні + декілька людей, які знають як включати апаратуру, і де є тел. реанімації з Орлика чи Чернігівської.

P.S. Реаніматологи з Орлика приїзджають і на Мечнікова і в мед., як і інші бригади. Діток "розвозять" взалежності від причини ("недоношені" - Чернігівська, "операційні" - Орлика, "серцеві" - Охмадит) - все інше по бажанню батьків чи лікаря.

Останнє редагування: 17 Лютий 2012
  13. levandivka

levandivka З яйцями...

Це на стенді рекламному десь написано? Чи у фанфарному звіті?

14. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Ой дівчата дзвонила на Мечнікова питалась за той карантин-ще не зняли і партнерських нема ((((( Хоч вдома народжуй. І сказали що не знають коли знімуть,от так.
    з.і. може дійсно вдома ))

15. newlife

newlife New Member

Якщо розумні (= усвідомлюють що самі не справляться і не корчать з себе умніків), то справді завчасно дзвонять - ще ДО народження дитини - попереджають, а як народиться, то реанім. бригада виїзджає. Якщо ж "мудрують",то можуть і в себе довше затримати, або безпідстав викликати реаніматологів. Краще вже 1 і 3 варіант - хоч для дитини безпечніше.

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой. Хіба ж розум тут вирішальний?

17. newlife

newlife New Member

Тому уточняла

18. uliana

uliana Well-Known Member

І скоро ще не відновлять!!! кажуть,що на весну затягнеться!

19. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Повний капец((( Я без чоловіка туда не хочу їхати, а мені на поч. березня родити.

20. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

це стосується всіх пологових?

Статус теми:
Закрита.