Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я теж на Батальній родила, але мені повезло з лікарем і акушеркою. ДО кінця зміни була одна світленька висока, не памятаю імені, а після 6-ї заступила чорненька жіночка Тамара вроді, я була з нею як з мамою, скіки їй дати сказав лікар 200 чи 250 не памятаю, але не більше. А от медсестри..щоб їх без 10-ки з тобою говорити не хтіли

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я також імені її не пам"ятаю, пригадую була світла жінка

4. nalia

nalia Member

Я також родила на Батальній,також була світла,єдине,що пам"ятаю,вона була рускомовна.Я нею дуже задоволена,надіюся,що на тих родах вона також буде,

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

,та акушерка щебетала на укр.мові

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Я трохи на неї попала(кінець зміни) Жанна а от побатькові не памятаю, вона ще потім до нас в палату заходила. Дуже комунікабельна жінка:)

7. nalia

nalia Member

До мене також пару раз заходила,Я б дуже хотіла,щоб і на тих родах вона була,але чи таке можливо,не знаю,

8. марі177

марі177 Well-Known Member

коли домовляєтесь з лікарем можете сказати,яку акушерку хочете це виходить на 100-200 грн дорожче а іноді і така сама ціна коли вона на зміні а не з дому їде.

9. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я народжувала на Джамбула (Рапопорта) в 2008 році, якщо чесно це для мене була незабутня подорож, дуже приємна і яку я обов"язково хочу повторити!!! Сподобалось ДУЖЕ (незважаючи ще на Совецькі ремонти) я задоволена !!!!!!:good::smile::good:

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

мого дружби дружина вчора на Мєчнікова народжувала, то їм сказали, що партнерські пологи коштують 850 грн!!!!! то капець повний! я народжувала в Медінституті, нічого не платила, там ще й рекомендують усі лише партнерські пологи:girl_nea:

11. Hanny

Hanny Active Member

Це напевне мали на увазі сума за сімейну палату, хіба щось змінилось за 2 місяці!!!Я народжувала з чоловіком в індивідуальній, ніц не платили!!!

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Розводять......ото наглота вже.

13. Baby Service

Baby Service New Member

Підкажіть, будь ласка, яка зараз ситуація на мечникова з цінами? І чи можливо попасти в ті гарнюні 4 палати де окремо душ?Скільки там пологи взагалі обійдуться(орієнтовно)Я перший раз народжувала на Батальній, а от зараз не дуже туди хочеться.
    Наперід вдячна!

14. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Можливо, це не роди так коштують, а родзал сімейний, в якому вони народжували і потім там залишилися перебувати.
    Бо моя лікарка нічого не казала. Треба буде перепитати і уточнити...

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

абсолютно точно. так що не треба розповсюджувати страшливу інформацію. 850 грн- це вртість сімейної палати за пологи у ній та весь час перебування.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

таких палат з окремим санвузлом не 4, а загалом 7 ( сімейні+ індивідуальні). Попасти можна, якщо вони будуть вільні на момент ваших пологів та ви згідні будете за них платити. Забронювати завчасно як у готелі- не можна.

16. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Це точно ціна за сімейну палату. Тиждень тому народжувала на Мечнікова, були партнерські пологи, нічого не платили.

17. Baby Service

Baby Service New Member

Будь ласка, поділіться досвідом!!=)))Як Вам враження від пологового? Чи є якісь "доброчинні внески" (окрім лікаря, звичайно) Чи потрібно навперід домовлятись про акушерку?І взагалі, як там і що зараз? Буду дуже вдячна!

18. Yarmila

Yarmila New Member

про акушерку наврят, хіба ви хочете якусь свою знайому, а так то з лікарем домовляєтесь і акушерку він має свою, або ту що на зміні.
    там радять мати при собі гроші дрібними купюрами по 10-20 грн якими будете оплачувати послуги персоналу (палатний лікар, санітаркам, мед сестрам ітд...) в мене коліжанка народжувала на мічнікова в грудні і казала що ще в кінці треба платити за довідки по 50 грн..:confused: але не буду стверджувати оскільки чула це тільки від одної людини, і на форумі такої інформації не знаходила...

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

є таке.
    найчастіше можна просто попросити когось з тих, що є на зміні. Можу порадити трьох дуже хороших- Крупку Лесю ( вона справжній професіонал буде до останнього робити все можливе, щоб уникнути епізоотомії чи розривів- це перевірено особисто мною: по міліметру розтягувала промежину аби тільки не різати. І в результаті із 6 дівчаток, які народили у ту ніч ( п.Леся була виключно з мною), я була єдина, якій вдалося уникнути цієї процедури і це при тому, що народила велику дитинку з об ємом голівки у 37 см. ); Гаєвську Марію ( відрізняється дуже чуйним ставленям до породіль)та Світлану ( остання часто з гол. лікарем працює)

Останнє редагування: 15 Квітень 2011
  20. Yarmila

Yarmila New Member

о дякую за пітвердження інформації! і тоді питання а скільки тих довідок?

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

мені теж прогнозують велику дитинку:d25: трохи страшновато, як то ті пологи пройдуть:girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.