Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

кх-кх...я просто без Романа нікуда, даже в роддом:d25:

ех, якби ж то в руках справа була...

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    то просто пі....ц!!!!як так може бути!!!!не даш бабла , то шо-вмирай!!!!
    блин як мене таке злить...грррррр

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

а я наприклад люблю комфорт,думаю там краще ...свій туалет,не тре в коридор по 3 рази бігати,+всякі удобства типу мікрохвильовки і душу-мене щиро радують....я би хотіла туди потрапити)))))от тіки грошенят шкода))))))

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

туалет на Батальній був в звичайній палаті. І душ. Але душем за 3 дні нормально скористалась 1 раз.
    Мікрохвильовка... хммм... ну, не знаю, чи Ви будете згадувати за неї в той час :)

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

А на Батальній туалети в палаті. Нікуди виходити не потрібно. А взагалі для мене питання комфорту на останньому місці. Води гарячої не було - ну то нічого страшного, как нібудь так підмилася, вологим рушником обтерлася і добре. Ніхто мене не чіпав, нікому грошей не платила (крім "стандартних" платежів). Мама, чоловік по черзі приходили. Мені так було добре.
    Ше згадала, що лактолога викликала. То після її легкого зціджування точно знаю, що це може бути безболісно і навіть приємно. А не так як акушерки роблять, що аж очі вилазять.

5. cjomcjomka

то теж залежить від конкретного випадку. Якщо тільки почався лактостаз, то може і неболяче. Але якщо починається мастит - то вже хто б не цідив, а очі все рівно вилізуть...
    в мене щось подібне. Так як вдома, все рівно ніде не буде. А якщо і народжувати в ПБ, то так - "на мінуточку" :): на 2 дні не буду туди вселятись як в нову хату. Поменше речей, все рівно не буде часу всіма ними скористатись.

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

ооо, згадала ще таку штуку. В нас в палаті згасло світло :) в коридорчику і туалеті було, а в палаті - як у негра в шлунку. Ми з сусідкою вселились ввечері, і одразу підняли кіпіш. До ранку нам порадили "відкрити двері в коридор", а на другий день прийшов прокурений вуйцьо в таааких чоботах... ну, але він - майстер, що йому говорить слово "асептика". Почіхав ріпку вуйцьо і каже: дівчата, вам ще довго тут бути? я кажу, що 2 дні (а сусідці потім "додали терміну" - не знаю вже, як вона досиділа, чи в темряві). А він: "ну то що то є, трошки. От помиють ПІСЛЯ ВАС палату, то я тоді й поремонтую":) :) :)

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

сто відсотків. Якби в їхньому арсеналі були тільки руки, а не ті крапельниці-шприци-ножиці, якими ну просто гріх не скористатись, - тоді можна було би вибирати по обдаруваннях..

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Та ну, нема таких розцінок за КР. Хіба в Маркіна, але він же прохвесор)) В мене знайому недавно кесарили на Мечнікова, то вона 500 у.о. заплатила і то був один з кращих лікарів на Мечнікова.
    А взагалі ми самі створюємо таку ситуацію з тими віддяками, таке враження, що якщо заплатиш не 300 зелених, а 200 то дитину назад тобі запхнуть. Є кадри котрі готові останню сорочку продати, щоб лікарю віддячитись, а є і інші які відносяться до всього по-філософськи і дають скільки можуть. Давайте відноситись до всього по-філософськи :girl_yes:

7. MaryF

MaryF Well-Known Member

А мене в меді ніхто не рухав.В зяла медсестра малого і понесла до низу, а там спитала чи підемо через виписну палату, я сказала ні, і на тому все закінчилося...

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

в меді в звичайній палаті лежати не можливо, бо на сусідніх ліжках чоловіки сплять "чужі", а в платній є туалет і душ

8. cjomcjomka

самі назвали :) я ще так делікатно шифрувала :)))

9. natorella

natorella Well-Known Member

просто коли ви домовляєтесь, то лікар вважає, шо ви його маєте слухати безпрєкословно. чергових мало хвилюєш ти, тому є можливість самій шось коригувати

хай буде так - чи 1000 грн(так, можна було менше, але вже най, так мене слухав))) чи 600 євро, бо *лікар нам врятував життя* (яке сам чуть не вгробив)
    які всі мужезавісімиє

вам буде чим зайнятись. я в туалет якщо згадувала, то може за добу 2 рази ходила. лежала, відпочивала, годувала. їсти не дуже хотіла.

10. cjomcjomka

мені здається, там йшлося про сина :)

11. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я оце подумала, а хіба дітей в пб пускають? Пригадую, на Батальній до одної мамочки чоловік прийшов із старшою донею (3 роки), то вона такий наганяй від лікаря дістала. Сказав, що діти можуть принести в пб краснуху, а це небезпечно для вагітних.

12. natorella

то я туплю, але дітей не пускають в палати

13. cjomcjomka

я теж чула. В Росії не пускають відвідувачів менш ніж 14-річного віку, не знаю, як у нас...

14. Fleshka

якби ж то...я дітьозавісіма...
    шо, і навіть в ті модні, сімейні, де з ким хочеш живеш?

15. natorella

в меді висить абява - до 14 років ніззя

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

до мене приходили мої кавалери й нічого ніхто не казав:)))

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

І в нас не пускають, до моєї сусідки на Батальній малу не впустили.

18. Fleshka

я так розумію тут теж залежить...чоловікові до мене не дозволили пару квітин пронести, зате в сусідній палаті жіночці величезний букет в палату принесли.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Мечнікова дітей категорично не пускають, навіть у сімейні палати. На Батальній три роки тому, за "додаткову плату" черговим медсестричкам , після 19.00, пустили у палату до коліжанки з трирічною дитиною.

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

Незнаю як на пологи, але в патологію на Мечнікова я приходила з Артемом (два тижні тому). Правда на 10 хвилин, але все-таки)

На Мечнікова майже три роки тому (коли родила Артема) нашого татуся впустили в палату в 11 годині вечора, ще й чемно дали бахілки і одноразовий халатик ( цей додатковий сервіс коштував 50 гривень черговій медсестрі).

Статус теми:
Закрита.