Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

а він в пологах не бере участі.
    чи ви в патологію збираєтесь?

2. Kandya

Kandya Well-Known Member

За той час, коли я там лежала він тільки одній дівчинці робив КС. Але в неї там якісь серйозні проблеми були: фіброма більша за дитину. І він то все вирізав. То спрацював ювелірно. Була величезна ймовірність втратити матку (а дівчина довго лікувалась і дуже хотіла ще дітей) і він її врятував

3. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

ні, він звичайно, приймає пологи, але не такі звичайні.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так не ваш ж лікар, ну типу самі мовчимо , то й нема чого нарікати потім :). Ну я би труси не зняла принципово, ібо нє фіг, хай мені покажуть документ, що я то мушу зробити і що такий ото цирковий огляд в них мусить бути по закону і що я в тому мушу приймати участь.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Без трусів?
    я теж. Маркін при палатних оглядах дивиться чисто формально- двома пальцями живіт щупає легенько та і все.Трусів ніхто не заставляв знімати, він же між ноги не лізе ( ну хіба хто в оглядову до нього потрапляє, тоді так. Але про це попереджають завчасно за день, що завтра ви йдете на крісельний огляд) . А в палаті- у чому тут проблема? Ваш же лікуючий лікар дивиться і притискає живіт ще більше :)

Про порядок у палатах- так. З цим є- зверху на тумбочках і біля ліжок на час обходу має бути чисто. НУ теж, що тут такого?
    та то вже більше легендами обростає. Ну який там особливий ідіотизм? Це стандартний професорський день, який є у всіх пологових. Тільки Маркін обслуговує 2 міських будинки і лише при потребі- як консультант виступає у Меді ( у Меді свої професора прикріплені є). Те, що ходять студенти та інтерни на палатні огляди- на моїй присутності їх не було ( зате були на УЗД). Ну але ж мають інтерни хоч якось практичний досвід добувати ? То що тут такого, що вони з лікарями по палатах пройдуться, діагнозів послухають?

Професорський день- це більше для медиків, а не для пацієнток ( тому і шебуршать так). В цей день вони отримують додаткові консультації з приводу тих чи ін. випадків своїїх пацієнтів.

6. Kandya

Kandya Well-Known Member

А мені пофіг.

Ой, хіба більше немає чим перейматись? У мене тоді 32 тиждень був, загроза... Я чемно всі вказівки лікарів виконувала (ну майже всі).Хоча брешу, я таки переймалась: усі дівки вже на сносях були, а тому поголені в інтимних місцях. А я в пологовий непланово потрапила, той не поголена була. Ото точно переймалась. І так простиньку все на одне місце підтягувала. Ото мало научку! Тепер літо-зима-вагітна-невагітна -- весь час "там" має бути ідеальний порядок, як у брачну ніч

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ніхто не ввалює, тільки Маркін та палатниц лікар, ну ще заввідділенням може, всі решта під палатою, але вуха наставляють і слухають. Студенти так точно в палату не пхаються.
    нас просили тільки лежати, ніякого "без трусів", та й нащо? в палаті ніхто вас вагінально оглядати не буде
    Жесть буває коли беруть на крісло. Тоді в оглядовій вся компанія збирається, але тоді настільки пофігу. Мені здавалось, що я би і на плацу серед солдатів на те крісло вилізлаб))))
    дуже акуратно все робить, та ще й руку подасть при "посадці-взльоті". Я після огляду палатної два дні сидіти не могла, а після Маркіна ніякого дискомфорту.

8. сніжна

40 + тижнів або ж якщо у вас суттєва патологія вагітності і можливо, потрібно скоріше пологи проводити, і при цьому- строк більше 38 тижнів ( у мене співробітниця потрапила в патологію з важким пізнім токсикозом. Аналізи погіршилися, то її Маркін оглядав у 38 тижнів і відправив негайно стимулювати пологи. )
    я до нього потрапляла лише на палатний огляд, на крісельний не встигла ( народила вранці , хоча мене готували власне до його огляду строк- рівно 40 тижнів. До 40 тижнів- оглядав лишше в палаті). У мене дві родички до нього потрапляли на огляд в 40+ , то одна навіть дивувалася, що такого страшного в тому огляді, бо він її подивився ще "легше", ніж її лікуюча дивилася при поступленні.

9. Made in USSR

два роки тому мала в меді чистку, то якраз потрапила на професорський обхід, казали він там щотижня буває.
    До речі, щодо лежати і ні слова не казати професору. В гінекології я сиділа під час обходу. Бо мені так було зручніше. І пан професор мене не вигнав і не сварив за то. Мені здається, що він сам деколи ледве стримується щоб не поржати))

10. сніжна

Маркін обслуговує 2 пологових- тоді ні на Джамбула ні на Мечнікова вам :). Хіба в Мед. Але при потребі- у меді теж своя професура і якщо ваш лікуючий лікар буде потребувати консультації- буде все те саме за участі Маркіна

11. Made in USSR

а мені він дав ще тиждень на природний початок. то вже моя дохторка не хотіла чекати...

12. сніжна

так, він там теж як консультуючий виступає, і при потребі- навіть кесарить теж у Меді ( фактично у всіх 3 пологових, хіба Батальну не обслуговував). Адже він є штатним професором Медінституту ( зав. другою кафедрою акушерства).Доречі, КР робить дуже акуратно і ювелірно

13. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Мене в кріслі оглядало 3 лікаря ( Не враховуючи Федини Р. Г.) І хочу вам сказати, що його огляд був найлагіднішим. Бо після огляду в Усика я довго не могла сидіти :sad:. Ну і ми в труселях лежали, без них йшли на крісло. А на рахунок того, що Маркіна немає на Джамбула, то не переймайтеся, він і там є. Він є в кожному пологовому, окрім Батальної.

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

То все я підтримую і розумію, що отой весь шорох створюють не безпосередньо через Маркіна, а через те, що він професор. Був би якийсь інший професор -- і біля нього б шуршали.

Але тепер мені стало обідно за Маркіна. Ну він же не дурак. дураки професорами не стають. То чому стільки страшилок про його огляди? До речі, від дівчат, яких він дивився на кріслі теж нічого поганого не чула (безпосередньо про відчуття при огляді)

15. Made in USSR

в страху великі очі. логіка проста: раз вже лікарі його так бояться, то що ж казати пацієнткам пологових! ну і медсестри-санітарки нагнітають ого як.
    ще згадала: нам казали що коли йдеш на огляд на крісло до нього, то білизну зняти (все одно всі в халатах), але я не знімала. Зняла труси безпосередньо біля крісла. Не знаю чого, просто так ся стало. І знову ж таки ніхто не сварився і не підганяв. Весь шорох наводить молодший мед. персонал. Так само про тумбочки. Казали все поховати. А куди? Я лишала воду і горня, і туалетний папір на поличці був. Ну блін, я ж не купу там лишила.

16. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Нам теж дозволяли залишити горнятко, воду, папір, серветки і фрукти на верху. Загалом він веселий дядько:D

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

нда.. куда ж веселіше - шухер, всі лежать напівголі, особисті речі під ліжками.. ппц веселуха)))
    блін я оце теж прочитала й думала в який пологовий переналаштовуватись.. але той маркін - він повсюди :sad:

18. сніжна

ну які напівголі? лежите, як звично. Коли йде огляд- показуєте живіт. Ну своєму ж лікарю ви щолня то те саме робите :) Дивиться він чисто символічно, два рази торкнеться пальчиками живота :)

А особисті речі- та вони і так в основному під ліжками. Гадеробу ж то у палаті немає. То все рівно все у сумках під ліжком. На тумбочці просто просять щобб не було усілякої їжі, брудних тарілок і т.п. ( ну бо у патології так від нєчєго дєлать,їсться- п ється- гранати-сємки- горішки і т.п. і, чесно кажучи, срач добрячий на тумбочках у декого розводиться)

---------- Додано в 06:41 ---------- Попередній допис був написаний в 06:40 ----------

у страху очі великі:) Не такий він страшний, як обріс уже легендами. Звичайний майже 70-річний професор.

19. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я зранку трохи гальмую... пробіглась швидко очима по дописах і так і не зрозуміла хто там без трусів був - Маркін, інтерни чи породіллі:girl_haha:Потім вчиталась і стало зрозуміло...

20. Made in USSR

зустріч з ним Вам грозить якщо в патологію потрапите і будете там більше ніж тиждень. Якщо з переймами приїдете то ніхто Маркіна кликати не буде.

Статус теми:
Закрита.