Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

вот же ж сволочі, невістка мала народжувати в Шекети, та пішла у відпустку, відправила її до Верхівської, верхівська сказал - приїзжайте, лягайте, а далі буде видно, і жодна з лікарів ні слова не сказала про те що 15 вони закриваються. Це я взнала щойно, задзвонивши лікарці на джамбула... кароч всі в шоці..

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ви писали, що невістка вже має 42 повних тижні? Тоді вона потрапляє на огляд до Маркіна в середу, а він все -рівно відправив би "родити". Тому вона би "встигла" до закриття :) ( тобто тому і не казали)

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

там так непонятно... пдп ставили на 8-10 серпня, невістка чомусь каже що в неї вже чуть лі не 42 тиждень ( зі слів брата), брат мій кіпішує щоб не переносити бо там десь в когось переносили і мали невтішні наслідки.... Але я все таки думаю що там все в порядку, просто в ПДП не народили і тепер почали хвилюватись занадто. Перша дитина :)

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

В мене цитування нажаль не працює.
    А хіба можуть закрити Мечнікова, поки Батальна на ремонті?чи відкрили вже?

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ні, сказала мені лікар з джамбула що у них вже починається шалений наплив, бо лише 2 пологових на весь львів працювати будуть найближчим часом.

6. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

яка саме лікар ?

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

думаю цього року невідкриють точно,бачучи в якому стані роддом незнати чи відкриють на наступний рік

7. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Маю 2 подруги які от-от мають народити, і обидві були домовлені на Мечнікова, одній сазали що 13 всіх виписують, бо 15 закривають до 29, а друга якщо сьогодні ще народить, то до 15 ще випишуть (вона вже там лежить), але її лікарка в останній момент відмовилась від неї, бо її не буде, жах якийсь, ніякої відповідальності, понабирають собі вагітних, вони як як конвеєр для них якийсь,а потім, в останній момент "-Мене не буде..." , карочє "нет слов"....

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

сорі, переплутала, батальна надалі закрита, я розмовляла з лікарем з джамбула, вже в попередньому пості виправила

9. Setka

Setka Мамулька непосидок

Моя гінеколог сказала, що мусять закриватись незалежно від того скільки працюючих пологових є, бо мусять чистити від зарази всякої, то ж нікому не хочеться щоб новонароджене маля підхопило якусь інфекцію. А на Мечнікова (зі слів моєї лікарки) більше року не чистили-мили.

10. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Минулого року мили якось в кінці червня - початок липня, якщо не помиляюсь.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

до закриття Батальної Мечнікова завжи "чистилося" двічі на рік: в червні і грудні ( зазвичай так). А от зараз справді вже більше року пройшло і це ненормально, враховуючи ще збільшену кількість пацієнтів.

12. бетменша

бетменша Well-Known Member

А хто в курсі, чи робляться на Батальній ремонти чи ні? А то вони там все розвалили минулого року, невже так і стоїть?

13. kamaliya

kamaliya Member

Так і стоїть,припинене фінансування.....та ще й реконструкція була програмою Овоща,а ці всі програми закриті((((

14. бетменша

бетменша Well-Known Member

капець.. а у львові і з батальною був напряг в пологових. А зараз, з купою переселенців, то взагалі

15. Latane

Latane Well-Known Member

16. Maksli

Maksli Well-Known Member

прикольно!!! надіюсь, що я народжу вже після того як відкриють Мечнікова і мене приймуть на Рапопорта! але з вище наведених для себе обрала б м. Жовкву, багато знайомих там народжували, то задоволені.

17. Talya

Talya Well-Known Member

до неї ще доїхати завчасно треба))

18. Maksli

Maksli Well-Known Member

воно то так, але там дорога нормальна, за 20 хв., від Галицького перехрестя доїдете!
    хоча і на Городок і Новояворівськ дорога хороша, що не скажеш про напрямок до Пустомит!

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мій брат двоюрідний свою жінку на пологи віз з села Світязь до Любомля (40км), бо в Шацьку пологовий закрили і всьо, на все закрили, типу непотрібний. То вони і не спішили, перейми вночі почалися, то вона ще поїла, поспала , аж тоді поїхали. При чому то була друга дитина.

20. Talya

Talya Well-Known Member

якщо послухати, то друга дитина родиться швидше, ніж попередня, зазвичай. в моєму випадку ті 27 км до Жовкви (нам територіально це місто найближче зі всіх запропонованих), можуть бути задоооовгими

Статус теми:
Закрита.