Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

ну це від уяви, як воно має бути і вихованості оточуючих залежить, ну і я напевно не дуже вихована дівчинка, я б дуже лаконічно пояснила гостям що натовп в коридор...марш, і так дихати нема чим. Просто, я дуже багато читала про первинне здоров'я немовлят і відновлення породілль, тому інакших пологовий і не розглядала, вдруге я вирішила, що не розумно їхати Бог знає куди, коли живеш навпроти пологового, але мені той карцер тяжко дався. Вагітність і пологи це не діагноз, щоб його лікувати і відношення персоналу до породілль, як до душевно хворих (безправних) просто вбиває.

2. Zyzya

Zyzya New Member

я народжувала в кінці 2008року на Мєчнікова.Нас в палаті було 2 чоловік, і хоча в мене було дві перепуски для рідних, мама була один раз за три дні на 15 хв., а чоловік кожен день по одному разу не більше 15 хв. В сусідки так само приходив тільки чоловік і то не надовго.Треба мати повагу до інших людей (і то не театр , щоб табунами ходити на цілий денЬ).Хочешь родину , плати за окрему палату.

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

це все залежить від виховання( і взагалі жінки могли зробити своїм чоловікам зауваження).

3. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ви там на якому поверсі лежали?
    Я минулого року лежала на 4 поверсі, в відділенні по ліву руку. Там відвідування заборонено.

4. Zyzya

Zyzya New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

теж на четвертому, але до мене приходили.

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Теж з цим погоджуюсь, якщо лежиш окремо, то можуть твої найближчі приходити, і теж по правилах.

6. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Основний кретерій по вибору пологового, було якраз, щоб нікого не пускали.
    Моя сестра народжувала в Меді минулого року, грудень місяць ,палата на 5 осіб в кожної породіллі було по 6-7 відвідувачів на раз!!!!!! :girl_mad:Я була в глибокому шоці. Кожен час від час говорив по мобільному, ржали як коні, у всіх пакунки з їжею, сморід невиносимий. Я нікого не хочу образити, але мед це обласний пологовий, і люди з сіл трохи інші, ніж Львівські і по вихованню, і по гігієні. Не всі звичайно, але те що бачила я мене просто вбило. В кінцевому результаті сестра попросила купити одноразові пеленки, пішла в ту аптеку, що так ніби в підвальчику, там стояли і курили відвідувачі, в тих же бахілах , халатах. КУРИЛИ, і НІХТО їм не сказав ні слова.
    Про те що це був грудень, купа вірусів ,мокрий сніг, слякоть, але всім це було по цембалах. Моя сестра не могла сходити нормально в туалет, бо лило з неї страшно, не могла толком навіть накритися, щоб ніхто їй там не заглядував. І ніхто навіть не шикнув на них, це був базар.До речі там один повивальний столик, можна ставати в чергу, коли ложиш свою дитину, треба все протерти, по від попередньої десь та й залишуться какашки.Одним словом це жах. Але повтрюю, нікого не хочу образити, є купа людей в яких все пройшло в більш цивілізованій формі, і вони задоволені.
    На Мечнікова ми з сусідкою по палаті навіть по моб розмовляли практично шопотом. І в той час мені взагалі не хотілось нікого бачити, крім своєї дитини, в разі чогось вам завжди прийдуть на допомогу ті ж медсестри,мене навіть ті дзвінки з вітаннями нервували, так хотілось спокою, тому не уявляю якби були відвідувачі.

7. Latte

Latte New Member

а хто скаже, зараз на Мечнікова післяпологові палати двомісні???? чи подоставляли ліжка??? бо чула недавно таку інформацію, що в зв"язку з закриттям Батальної нема місць і доставляють повсюди ліжка....

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Вони, як приїжджають відвідувати - то можуть і пообідати з породілею, бо ж немають де, і в туалет ходять, там де породіллі, а туалет там кльовий-двері не закриваються. В мою палату декілька раз заходили без стуку - подивитись, яка вона і коли ми будемо виїжджати бо "вони б сюди переїхали".
    Не всі звичайно, залежить від виховання, але спогадів від Меду залишилося багато...
    А ще здивувало, що за тиждень в пологовому я лише раз! бачила медсестру молодшу "комузапятдесят", там одні бабульки - як дитячі медсестри, так і медсестри-акушерки. Хіба в післяопераційній були молодші. Так от ті бабульки часто на градуснику температури не бачать -казали мені - дитинцю глянь. Як вони колять - то окрема тема, одна так промивала катетер, що вена запалилась.
    Лікарня і все що там відбувається залежить від головного лікаря, от він того всього не бачить?
    І ще маю питання - а з Мечнікова також виписують додому без огляду-УЗД? З Батальної виписували лише після УЗД, в Меді ніхто навіть не глянув - такий конвеєр, щоб швидше палату звільнити.

9. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Минулого року проблеми були тільки з допологовими палатами, там доставляли розкладачки:sad:. А післяпологових було багато вільних.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Ні на Мечникова роблять УЗД на наступний день після пологів. Якщо кому зле, то через день.

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

А то УЗД вагінальне чи яке?
    Може навпаки? Кому зле відразу роблять, а не через день після пологів.

11. Popi

Popi Well-Known Member

Звичайне узд. Мені робили на другий день. Зле не було,але палатна так сказала

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ні, зверху, по животі. дивляться чи нічого не залишилось в матці. зі Златою мені не робили( мабуть того, що виписувалась в неділю) а з Ярчиком робили на другий день.

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А якщо допомога потрібна постійно?
    Мені після пологів важко було навіть з боку на бік повернутися, не кажучи вже щоб сидіти чи ходити,так боліло,то важко навіть уявити, як би собі сама дала раду...
    Як на мене,оптимальним варіантом є оті перепустки,по одній на породіллю, не більше .

14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ні звичайне узд. Я мала на увазі зле: важко ходити, головокружіння....

15. Valensia

Valensia Well-Known Member

Про Мечнікова... В мене була двохмісна палата,чиста,світла. Два ліжка,дві тумбочки,два пеленальні столи з шафкою, умивальник. Душ і туалет загальний на поверсі, тепла вода є не завжди. Двічі на день санітарка протирала підлогу. Медперсонал не дуже спішив навідуватись, по разу в день:палатний акушер,палатний дит.лікар,дит.медсестра. Але,якщо потрібно,медсестру можна було знайти в коридорі. Після пологів мені було погано,крутилась голова, то медсестра запропонувала провести мене в душ чи принести судно. Деякі мами залишали на ніч дитинку в кімнаті медсестри, більшість разом з бутилочкою і сумішшю. Моя лікар,що приймала пологи,пропонувала телефон лактолога,якщо знадобиться допомога. Про УЗД: робили звичайне, через день після пологів, але в кабінеті така черга,що післяпологове УЗД тривало аж 15 секунд,і висновок-все добре,потім лікар "незамітно" шукав в руці грошики :) Відвідувачі: я була на 3 чи то 4 поверсі,відвідувачів не впускали. І ще, серед персоналу є бажаючі запропонувати суміш,щоб догодувати дитинку, а є й такі,що просять частіше прикладати.

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Можна детальніше?

17. Supernatural

Я коли народжувала на Мечнікова, то було все як писала Valensia, на УЗД ходила звичайне перед випискою, а коли мені лікарка казала куди йти (якась така з чорним волоссям і гривкою, то прямо сказала що лікарю на узі-20 грн. (точно не памятаю), проте інші не всі дають, то якби добровільно. Ще ця ж лікарка хотіла грошей , бо чоловік не здавав кров на донорство, і для лактолога "таксу назвала)) Взагалі я її бачила 1 раз, і найбільше її цікавили грошики. Також там збирали "на відділ", не памятаю скільки не величезна сума, то ми дали. А при виході там чатували з фотографуванням, то ми цього не робили, бо як я знаю, вони швиденько "беруть в обороти" а потім виставляють немаленький рахунок) Ще про оті відвідування у палатах з кількома породіллями розказували історію, розказувала (на Батальній вроді це було), як лікар кільком дівчатам після родів порадив "провітрювати" шви та ін., щоб був доступ повітря і все краще заживало". Так от вони якраз "провітрювались", лежали собі, і тут зненацька безпардонно заходить чийсь муж :girl_crazy: Уявіть як то було їм "весело" :khomyak:

Останнє редагування: 25 Липень 2014
  18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Коли я народжувала Батальна вже була закрита, ніде не було ніяких доставлених ліжок.

Мені робили в день виписки
    Зверху.

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Вже такого там нема

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

Нічого нікому не давала ,ні на хімію ,ні на обробку пупка( перекись, зеленку купила сама)
    Найсмішніше в тому всьому була ота бабуля з ліфту ,хотіла з мене 5 грн, щоб спустити вниз, я була в трансі.Бігала я бігала туди-сюди, а в останній день не витримала, бо передали мені кульки на виписку, то зима ,чоботи, плащ, дитині конверт ,колготи, плаття, ну вобшем ше ті пакавани. Ну йди увєрєнно до ліфту, та бабака не чекала мабуть, шо я така "нагла" і мені не було проблем її звідтам випхати, і поїхати на свій 4 поверх ,двері закривались ,помахала ї ручкою, в неї були великі круглі очі)))

19. Supernatural

За обробку пупка ми теж нічого не давали, ліки докупляли самі якщо треба було. Дитяча лікарка мені сподобалась, спокійна, все нормально пояснювала, і добре дитину дивилась, і за лактацію все розказала (Лариса Дмитрівна звати, якщо не помиляюсь), а от хто була та з вимахуванням не знаю, може їх завідуюча якась. Ще про роддом скажу що кімната моя була хороша, все нове, чисте (там був свій умивальник і тумбочки), а от душі були тоді з поломаними насадками, так що мились прямо трубкою під напором, туалети теж потребували оновлення, та певно там вже ремонт зробили. Харчування було дуже скромне, якщо рідні нічого не приносять, то явно замало, так що всім щось приносять туди, все докуповують.

Останнє редагування: 25 Липень 2014
  20. Valensia

Valensia Well-Known Member

сиджу перед входом на узд, збоку дівчина з рушником і грошима. Я питаю, а що, це платно? То вона відповіла,що їй лікарка сказала дати 50 грн. Ну я для перестраховки вернулась і взяла гроші,запхала в чохол мобільного. Після узд-огляду відчуваю, що лікар шукає щось в моїй руці. То дістала з чохла гроші,встала і вийшла...

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

Статус теми:
Закрита.