Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. blakytnooka

blakytnooka Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

як я народжувала, то пологовий на Джамбула був закритий, багато породіль і на Мечнікова не вистачало палат. Мене після пологів поселили в якесь гінекологічне відділення на 2му поверсі, а там холодно... Нас було 4 в палаті, діток забрали на 4 поверх, де є післяпологові палати і медсестри((( а вночі , за пару год після пологів до мене прийшли і сказали: ваша дитина плаче , давайте гроші на суміш і пляшечкую Я читала тут раніше, що таке може бути, кажу: я хочу погодувати, вона щось помялась, але малого мені принесла... Чесно, для мене був шок... Дитина плаче, пробую його спочатку заспокоїти, дати понюхати сосок, щоб відчув запах, захопив ротиком. Все, як на курсах розказували. На що мені медсестра: ви з ним не бавтесь, годуйте! Чесно, я розгубилась. Якщо в родзалі мені допомагали прикласти малогоі все вдалось, то ця спроба була невдала і медсестра замість допомогти тільки тиснула (((( В результаті малого догодували, але я дуже просила зі шприца... А інші мамочки в палаті були зовсім по іншому налаштовані, ще нема молока, треба суміш давати і поїли тих дітей... На щастя, наша історія має гарне продовження, бо коли нас нарешті поселили разом у післяпологову палату, то ми почали активно прикладатися і все гут))) зараз, маючи досвід, вже не боюсь і впевнена, що такого ужасу більше не станеться.

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Уявіть собі я теж не дала грошей на суміш, а мені догодували.
    Вони мають все на підхваті і пляшки і суміш.
    Як потім вияснилось, суміш взяли тих пару ложок в сусідній палаті, де була вже куплена та відкрита банка. А з пляшкою ще простіше, там стоїть ціла батарея запакованих, "бонус" за суміш, видно дають представники сумішей.
    Talya головне не слухати там нікого ,що нема молока, а його й не буде 2 дні, що дитина не тяне, що дитина за маленька і не має сили, що дитина змучена після пологів ітд.
    Бо мені таки мозги промили там ,розрулюю по сьогодні з тим ГВ.
    Впевнена якби не роддом, проблем у нас не було...

3. Talya

Talya Well-Known Member

Дякую! я в курсі, сама можу промити голову (маю кілька товаришок, котрим таки промила). просто хочу знати, до чого готуватися, бо після пологів всяке трапляється

4. рижик

рижик Well-Known Member

А яка ситуація зараз на Мечнікова з прививками, спокійно приймають відмови?

5. Raven

Raven Мама малятка

спокійно, ще й готові бланки на відмову дають

6. Latane

Latane Well-Known Member

БЦЖ взагалі немає, а гепатит несуть підписувати згоду/відмову

7. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Дівчата, а то правда, що Мечнікова частково закрили бо знайшли там по одній версії якусь паличку, небезпечну для діток, а по іншій стафілокок чи то все плітки? Пролежала 2 тижні в патології Медінституту і вражень про той бардак назбирала більше ніж достатньо, якось не дуже б хотіла там народжувати, а тут звідусіль сипеться на мене така інфомація про Мечнікова....

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

щось не чула такого.

9. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Народжувала 15.07 дитину ніхто не догодовував і навіть не пропонували, молока ще не мала було одне молозиво, то казали має того хватати, але багато мамочок бігали з бутилочками і калатали суміш, що їх до того підштовхувало -невідомо. У мене у палаті була дівчина з дитинкою , мамуся її догодовувала, але і грудьми годувала , дитина плакала майже весь час і я не "пхалась з своїми 5 копійками", бо у мене дитина була спокійна і весь час спала, не знаю чи вона сама таке рішення прийняла чи медсестри.

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

При мені сама медсестра дівчину від прививки на гепатит відмовляла..

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Що схилило вас саме до меду? Бо ніби його не найбільше хвалять.

11. la gatta

la gatta New Member

В мене там народжували декілька знайомих і хвалили. А основним фактором, мабуть, є відвідування в палаті і можливість ночівлі. А найменше хвалили Роддом на Джамбула.

12. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ви вважаєте нормальним "прохідний двір" в післяпологовій палаті?

13. la gatta

la gatta New Member

В кожного до того різне ставлення. Я вважаю, що мені важливо, щоб був хтось рідний поруч, особливо наслухавшись про те, що медперсоналу на тебе начхати і ти лишаєшся наодинці з невідомим. Коли це вперше, тяжко судити про те, як має бути в післяпологовій палаті. Є лише свої відчуття і перестороги. Тим більше в Меді є і одномісні палати.

14. AirLady

AirLady Active Member

Я теж боялась лишатись сама бо не мала досвіду з дітьми, тим більше не уявляла, як буду справлятись з двома, та на час моїх пологів був карантин і нікого не пускали і все виявилось не так страшно. Медсестри пропонували допомогу з дітьми постійно (та я і сама справлялась), підходили і все пояснювали. І чесно кажучи я була не проти відвідин своїх родичів, але як уявляла, що до моєї сусідки по палаті теж понаходить купа народу, то дуже тішилась з того карантину, мені було б то неприємно. І взагалі в перші дні нікого крім лялі вам не треба буде.

15. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

На перед прошу вибачення у всіх це читаючих, за відвертість!....
    Наприклад : Перше: А для мене, було важливо те щоб не було посторонніх очей, тому що білизну носити я не могла (через розріз, та за порадою лікаря), так само як і моя сусідка по палаті, лежали ми на одноразових пеленках.
    Друге: Коли в мене почалися перейми мені лікар поставив лікарство і відпустив до туалету, відповідно воно розтікалося по ногах поки я йшла до вбиральні а в коридор пробралися чоловіки і повірте мені, коли вас болить поперек і ви відчуваєте що буде боліти сильніше кожного разу, ви хочете до туалету, вам по ногах тече якесь лікарство невідомого кольору а тут бац двоє мужчин, і так кепсько, а вони ще й шушукаються. Так хотілось врізати по одному місці. І вони не посоромились, не відвернулись, а дивились мені в слід і перешіптувались... Потім санітарка побачила і засоромила їх ну і вигнала звісно, але що з того...
    А в меді я була, як відвідувач і мене вразив цей "Прохідний двір". Чоловіки пацієнток бува настільки безсоромні, що навіть не відвертались коли жінки переодягалися, чи годували дітей, а ще й озивались: Чи я своєї жінки голої не видів?

16. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Нормальний і корисний а скільки буде відвідувачів то вже від людини залежить, один раз зробили зауваження і натовп у коридорі стояв в палату не заходив
    Я коли в меді народжувала мене інші думки турбували і здається чоловіки більше ніяковіли ніж породіллі.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

:girl_crazy:
    Я була на Мечнікова, в окремій палаті, там було дитяче ліжечко і моє, чоловік і мама могли приходити (наскільки памятаю, в певний час), в бахілах, халатах. Думаю що не правильно так запросто запускати сторонніх до палат з породіллями, і через такі побутові нюанси, і через різні гігієнічні причини.

18. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

В окремій палаті, але не тоді коли в палаті лежить 5 породіль.

---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

На рахунок стафілококу... ну ми говорим не про хвороби... але якщо вже на це пішло... Мені мій лікар зразу сказав наготувати мені все своє: зеленку, перекись і йод з піпетками і т. ін., щоб мати все з собою. І щоб дитину не піцькали загальним, тому що мало лі хто чим хворий.
    На рахунок натовпу і відвідувачів... в меді є палати типу двох кімнат в одній 5 чи більше ліжок і в іншій 3 чи 4, до кожного прийде чоловік і мама (чи ще хтось) ... круто лежати по серед "базару" ;). Для мене це не прийнятно. Окрема палата, хоч цілу родину запрошуйте, а коли ви не одні в палаті потрібно мати повагу до інших. Тому ми передали пакунки, поцьомали породіллю і втекли в кафе.

19. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

ну я взагалі теж, не про хвороби, а про мікрофлору ;)
    ну да зеленка йод і перекесь заразні...
    в 2008 нас лежало 4 і ні хто ні кому не заважав, тому що усі мали
    Другу дитину я здуру погодилась народжувати на Джамбула, з їх протоколами -це карцер, з якого я втекла через 2 дні, я не розумію чому мене і мою дитину мають обмежувати і щось мені забороняти, тільки тому що їм так зручно

20. Isa

Isa Well-Known Member

не буду стверджувати, але можливо так було у 2008 році, а зараз щось змінилось...бо в мене знайома, тільки от недавно звідти, казала, що їх 8 людей було, до всіх приходили цілі сім'ї і це було дуууже незручно...

я особисто тільки по тій причині Мед взагалі не розглядала...

Статус теми:
Закрита.