Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Paradise

Paradise New Member

Відповідь: Кесарю кесареве..? Чи є шанс на пологи?

А я була свідком в Меді, то татові дитинки теж клали на животик після КР (там двійня була)

2. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Хто нещодавно народжував на Мечнікова, скільки дійсно коштують індивідуальні палати і сімейні палати??? А то про сімейні чула вже три різні суми - 1600, 1400 і 1050 грн. Ціна ж ніби незалежить від кількості днів перебування....

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

1050 і 1400 (це різні). Нажаль, не знаю чим відрізняється та, що дешевша. Я була в дорожчій. А згадала, там нема диванчика, щоб хтось ночував і було де спати. В тій що за 1400 - диванчик, микрохвильовка, чайник, душ, телевізор навіть (поганенько ловить)

4. katysik

katysik Well-Known Member

У тій, що за 1050 не можна залишатись на ніч відвідувачам, а лише приходити, а в дорожчій all inclusive :)

5. Latane

Latane Well-Known Member

Тобто, дешевша це палата індивідуальна, там породілля сама, а за 1400 це сімейна двохкімнатна?

---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

А в індивідуальній не народжують, то тільки в смейній народжують і там лишаються? І в індивідуальній є можливість відвідування породіллі?

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

є, і народжують спільно, просто там не
    має, де бути вночі. Ну хіба як на стульчику)

швидше двоосібна (на 2-х людей), бо і та і та - велика одна кімната.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і в індивідуальній і в сімейній народжують і тут же залишаються. В індивідуальній родичам не можна ночувати лише, бо це- одномісна палата. Вони можуть лише відвідувати. А в сімейній- і відвідувати і ночувати ( бо це по, суті, двомісна палата для породілі і родича. Для родича в такому передбаннічку там диванчик є

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

в індивідуальні ночувати не дозволяють, навіть на стільчику. Увечері "попросять" Ночувати-тільки в сімейній

8. vanilia

vanilia Miracles are real

Ціна не залежитьт від кількості днів. Коштувала в травні 1050 грн. Перебувала я в тій палаті 6 днів.

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

??? :) Сімейна палата і коштує 1050 грн :) І можна там залишатися на ніч ))) І минулого разу і зараз залишався чоловік зі мною.

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Дівчата, а де та індивідуальна палата знаходиться?

9. Setka

Setka Мамулька непосидок

А як попасти в таку індивідуальну чи сімейну палату? Можна заздалегідь домовитись, чи то на момент пологів якщо вони будуть вільні тоді можна розраховувати на таку?

10. Virna

Virna Well-Known Member

саме так...

11. Talya

Talya Well-Known Member

я знову з запитаннями. читала в кількох темах, що саме в пологовому на Мечнікова присутнє догодовування дитини з пляшечки медсестрами. то як? коли мама вибігла в туалет чи до відвідувача, підступна медсестра тут як тут вже з пляшечкою чекає? чи вони просто пропонують недосвідченим мамамам ту суміш? і який їм з того зиск? питаю, бо мені потрібно трохи часу, щоб налаштуватися і "відростити зубки". бо отак з ходу я заперечувати і протистояти не вмію)

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ну, 1. йдіть, поспіть, і відповідно догодовують.
    2. крутиться-хниче - мало молока - догодуйте.
    3. ганяють по узд-аналізах, відповідно дитина в медсестер, бо сусідка дивитися не хоче, і теж догодовують.
    але чесно, мого не годували, бо я не дала ГРОШЕЙ на суміш.

13. Zyzya

Zyzya New Member

а ви вчіться.В туалет можна збігати, попросити дівчат по палаті. А на рахунок догодовування, скажіть , щоб не морочили голову( але впевненно кажіть) і ніхто ВАС рухати не буде.Будучи на перших родах, в мене медсестра попробувала розбудити малу , щоб зробити прививку, я їй сказала де я її бачила і де зараз вона опиниться. Мене більше ніхто не рухав. Навіть гроші за довідки не просили.

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

в мене сидів чоловік ( в звичайній палаті).

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

та і сусідка попалась адекватна,посиділа з малою пару раз до 10 хв.

14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

на мечнікова не можна.

вийшла в туалет, дитина плакала-заходилась, навіть не підійшла. так що на сусідок нема чого розраховувати.

15. Zyzya

Zyzya New Member

в мене було дві перепустки ( для мами і чоловіка).
    є різні люди.

16. Talya

Talya Well-Known Member

з цим зрозуміло. таке не пройде)
    як все просто! я чого переживаю - маю випадки серед знайомих, коли дитина кілька раз спробувала суміш з пляшечки в пологовому і потім не хотіла "тягнути" його з грудей мами, бо це ж праця, а тут саме тече. а мами не мали нервів і терпіння, щоб налагодити потім ГВ. я такого не хочу.
    я думала, що вони так просто не здаються) тепер буду спокійніша.
    Дякую, дівчата!

17. Pulupjak

Pulupjak Active Member

:khomyak:не розумію,як можна спокійно слухати як дитинка плаче?!
    Ну і ніхто не нагодує вашу дитину, якщо ви самі не купите суміш з пляшечкою. Я вже здається писала, як народила Анічку , через чотири години мені стало дуже зле і була під крапельницями, доцю віддали медсестрам і ще десь дві години вони нічого їй не давали, потім дитина дуже кричала а я ні нащо не реагувала, то моїй мамі сказали що тре купити пляшечку. І так до ранку дитина була не зі мною і на суміші:sad: Вранці вже коли мені стало краще,принесли донечку і я її вже не віддала, пляшечку віддала мамі, коли кудись виходила і залишала дитину з медсестрами ніхто не догодовував- бо не було чим, я була в одномісній палаті.

18. Popi

Popi Well-Known Member

Ну я коли була на Мечнікова то там медсестри навпаки грудне і ні яких бутилочок. Сусідка по кімнаті сама просила догодувати, бо хотіла виспатись. То медсестри їй таку проповідь прочитали що огого.

19. fiesta

fiesta Well-Known Member

На Батальній , коли дітей догодовували, то тільки зі шприца.

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

точно, ще треба пляшечку. бо суміш можуть "вділити", а пляшечку тре мати свою.

Статус теми:
Закрита.