Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanches

sanches Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Ех, а на Джамбула мене тільки мобільний інтернет рятував...

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

2. Whiff

Whiff Well-Known Member

Это радует! Спасибо, а то завтра госпитализироваться туда, я конечно надеюсь родить скорее и домой

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

А вообще есть ли цена на роды? Кс?

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

единичные врачи говорят прямо цену. Но большинство- "сколько дадите:)". А вот сколько давать- зависит от врача и ваших возможностей да желаний. Да и девочки в патологии вас просветят по поводу кому, что и сколько :). Вы у кого рожать должны?

4. Talya

Talya Well-Known Member

в мене це виглядало так - заїзджали з вул.Некрасова в той корпус, перед яким є фігура Матінки Божої. на першому поверсі було приймальне відділення, мене оглянули, заповнили свої відомості і відправили на другий поверх в родзал. потім з родзалу я перейшла в палату. теж на 2 поверсі.

5. Bilenka

Bilenka Member

народила 2 тижні назад і сімейна палата обійшлась мені 1050 грн за всі дні перебування

6. Orman

Orman Модератор-бомба

ой мамо, це точно зайве для новонароджених

7. vanilia

vanilia Miracles are real

Я народжувала в травні (був кесарів розтин). В сімейній була десь 5 днів. Теж заплатили 1000. ЛІкар сказала, що не залежить від того, скільки днів там лежати.

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Я там двічі народжувала і обидва рази задоволена фактично всім. Персонал там привітний, ніхто ніде нічого не вимагав (з грошей), навпаки лише приємні спогади!

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:40 ----------

Був якийсь і без пароля )) Але я ним не користувалася. Тому про якість не скажу ніц.

8. Mykaltinka

Mykaltinka New Member

Доброго вечора так трохи переглянула тему,але так відповіді і не знайшла(..стоїть питання де родити і на вибір є Джамбула і Мед...схиляюсь до першого але може хтось шось порадить зі свого досвіду?..і прізвища лікарів в яких народжували?

9. Milli

Milli Well-Known Member

У Меді я б напевне не рискнула родити, відгуки на ІМХО не дуже хороші про нього, вже краще вибирати Джамбула. У темі раджу лікаря з ПБ є дуже великий вибір лікарів, але якщо один лікар підійшов одній жінці це не означає, що він підійде іншій. Запитайте у знайомих, родичів + трішки посиденьок і ви знайдете лікаря якого ви хочете бачити біля себе на пологах. Щодо Джамбула то із хороших лікарів є Калінін, Кунинець, Петришак, Колодій, Сікора хоча може хтось скаже, що це не так:girl_wink:

10. Likysja

Likysja Well-Known Member

Минулого року народжувала на Джамбула. А перед пологами ще пролежала 10 днів в патології. Мінус те, що немає там умов. В палатах в середньому по 4 людини, як в патології, так і в післяпологових (я лежала в такій, що ділиться на 2 кімнати, тобто там 2 і в іншій двоє), душ і туалет на поверсі, окремі для кожного відділення. Персонал привітний, гроші не вимагає. Я народжувала в Данкова, була задоволена, а ще хороші Скибак, Острозький, Калінін, Халіна це те що я чула поки там перебувала.

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В Медінституті в патології в палаті 8-10,скільки впхнуть, туалет в коридорі на 3 кабінки, вночі напевно туди черга буде, є а ля- душова з бойлером куди стоїть черга, закінчується в бойлері вода-душу нема. Різнокаліберні ліжка з металевими пружинами і матраси… о,це просто пісня-мені перепав зі стількома плямами засохлоі крові, а посередині пришита цератка. Я просто в шокові-як в такий час можуть бути такі умови! Середньовіччя якесь! Ну про постіль мовчу, але спати на чужій засохшій крові??? Чоловік привіз матрас. І це ще я пологового не бачила. Як можна в таких умовах настроюватись на позитив в очікуванні малятка? Хтось скаже що Батальна була погана-покусаю! Позбирали мило-пральний порошок, а що прати, якщо зі всім своім? І головне, що все всім побарабану-розуміють, що пацієнти є, нікуди не дінуться і навіть не напрягаються.

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

по-моєму, якщо вибирати між тим, що є, то Мєчнікова краще. Мед - прохідний двір (переважно), Джамбула - умов особливо нема, бо стара вже будівля. Персонал всюди є і хороший і так собі, так само як і "в кишеню". Але умови на Мєчнікова чудові. І до речі я коли лежала рік майже тому, як тут вже писала форумлянка, теж мало кому що давала. І самі не вимагали. Питали - але "нє то й нє".

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

а ви там народжуєте? може ще втечете?? бо я б здуріла в таких умовах..

13. Guapa

Guapa Active Member

Є ще платні палати, по 2-3 вагітних в палаті, з своїм туалетом і душом і з нормальними ліжками.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то вже в післяпологовому відділенні. А в патології саме такі
    Мені колись ще Стах казав: "Дитинко, оскільки тобі в патології лежати прийдеться і може довго, подумай, чи варто в Мед іти. Я тебе можу до нас покласти, але може Батальну чи Мечнікова перебудеш:)?

Ну і патологію Меду перейшла моя сестра та кума- я під час їх відвідин була щаслива, що колись Стаха послухала :)

Чи зараз і патології є платні ( яка вартість і як тоді дні обчислюються: адже хтось тиждень лежить, а хтось кілька місяців до полгів)?

15. Guapa

Guapa Active Member

Так, зараз і в патології є платні. Я народила 8.06, а до того місяць лежала в патології саме в платній палаті. Вартість 300 грн за весь період перебування, незалежно чи тиждень лежиш, чи місяць.

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Є платні, дві здається, але вони зайняті, що і не дивно, з такими умовами в загальних палатах. Треба чекати, поки когось випишуть. Мій лікар з Батальноі який знає мою історію перших пологів перейшов в мед. тому в мене вибору небуло. Хоча, якщо б я це побачила наперед, добре б подумала чи йти в мед…. 10 людей, кожна по декілька разів вночі встає в туалет, спати нереально. 1-2дні звичайно можна пережити, а тиждень… В мене починається депресія)

17. Paradise

Paradise New Member

Дівчата, а чи правда якщо без львівської приписки поступаєш родити на Мєчникова, то потрібно щось платити? Це офіційно? Моя подруга казала що платила 500.00 грн ще три роки тому... І чи потрібно там докупляти в приймальну хімію і т. ін...???

18. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Медінститут! З першою вагітністю лежала там тиждень. Лікарі там хороші , санітарки люблять побурчати , теж чекають щоб щось дали в кишеню , так як всюди , я нічого не платила.
    В платну палату я звичайно не попала , була в десятимісній. Спати просто не реально, хтось пішов в туалет , хтось перевернувся на скрипучому ліжку , а через стінку родзал - і ми з дівчатам затамувавши подих чекали коли народиться і заплаче малятко , про крик мовчу. І так кожної ночі.
    Найгірше те що в мед привосять усіх породіль , за мене привезли одну дівчинку з таким кашлем і насмарком ,і положили в палату з дев'ятьма здоровими вагітними, тій дівчині наказали не казати що має температуру , коли їй стало вже зовсім погано і ми підняли крик- санітарка викликали чергового лікаря, який відразу висварив її за те що положила вагітну з бронхітом в загальну палату!!! Наступної ночі положили іншу дівчинку, ще зовсім дитину , випившу, вибачте за деталі, і ми потім ще взнали що вона наркоманка.
    Це нормально що госпіталізовують усіх вагітних, і з районів, але ж потрібно відокремлювати хворих на вірус від тих хто лежить просто на збереженні.
    Ой дуже багато різних випадків за той тиждень надивилася , і хороших теж. Просто направду умови там жахливі, і в першу чергу той прохідний двір. Коли до сусідки приходить 5-ро родичів з торбами різної їжі і ароматами на всю палату , а ти в той час намагаєшся поспати бо вночі не вдалося. ..
    Про душові взагалі мовчу, бачу там нічого не змінилося. Мене кожного вечора чоловік забирав додому щоб я могла нормально прийняти душ , а потім привозив назад.
    Якби не ті всі умови я б там однозначно народжувала , мала дуже хорошу лікарку. І цього разу коли почалися схватки дзвонила в Мед питатися чи є платна палата вільна- не було. Поїхала на Мечнікова.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

19. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Вам повезло значить, бо мене поважний Стах З. направив таки в паталогію і два тижні довелось чекати...більше 8 років минуло ,а всі прєлєсті Меда незабуваємі.
    тоді таких клали на першому поверсі - в обсерваційне відлення.

20. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

я теж мала "щастя" в меді в патології 8 років назад тиждень провалятись, для мене той тиждень вічністю тоді здавався.. Як згадаю той час, аж мурашки по шкірі, тепер читаю відгуки і розумію, що за стільки років нічого не змінилось, сумно...:sad:

Статус теми:
Закрита.