Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Макарена

Макарена Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди-ваша біда.

І в мене є сусіди!:girl_crazy: Сусіди то хороші, уважні, не шумлять, не дошкуляють, але... Дуже вони люблять голубів. Ну це якби просто любили, то ще нічого, але вони їх годують...на балконі...І вони, голуби, там, на балконі ЖИВУТЬ!:girl_cray:, їдять, сплять, ходять в туалет, висиджують яйця і все інше, що там положено голубам робити. І ви собі не можете уявити запахів, які там є (ну хіба, якщо були колись на птахофермі:girl_devil:). А ще ті голуби час від часу планують розширювати свою територію і сідають на наш балкон:girl_devil: Ось вже рік минув як ми боремся з тими голубами і любов"ю до них сусідів, але їх не так легко вивести. Вже не годують, але вони все ж там живуть. Краще б мені по батареях стукали...:girl_mad:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Як не дивно, в мене то саме! І в кожному новому домі( любимо ми тохи переїжджати) мої сусіди з захоплення сприймали те, що я отак шумлю[​IMG] І то моя сестра зараз живе окремо, а раніше [​IMG] в нас взагалі було весело![​IMG] А ще один мій сусід все мені з городу свого щось приносить, то грушки, то огірочки, виноград, просто так! Підгодовує мене:girl_haha:

3. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

ой що нагадали!..
    знімали ми квартирку у Львові, малосімейку. поки не купили надувний матрац, то спали на хазяйській розкладачці (така-во що з дивана висовується). а вона стара, роздовбана, щотижня підтягували сітку, бо роз`їжджалася... у неї три "ноги", ну і в процесі любощів середня страшно стукає об підлогу... мовчу вже про то що те все залізо вищить на півбудинку... одної ночі до нас постукали по батареї... на нас такий сміх напав, що вже продовжувати було ніяк :)))
    пізніше від сусідки дізналися що там чоловік самотній живе. не пощастило йому з сусідами :P
    а ще в тому будинку чутність страшна, то по ночах часто чули, як в тому анекдоті, як сусіди колективно вийшли покурити... (двері на балкон грюкнули, і через вікна чути що десь поряд курять у кватирку)
    отакі ми сусіди...

4. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Я лягаю спати доволі пізно (година друга-третя ночі). І от останнім часом, коли вимикаю комп і готуюся до сну, чую якісь підозрілі скрипи і стогони від сусідів зверху :) По батареї не стукаю, совість не дозволяє )))

5. Галченя

Галченя Well-Known Member

Мене в наших сусідах дратує лише те, що з сигаретами катаються в ліфті:girl_devil:. Потім в ту газову камеру неможливо після них зайти (тим більше з дитиною:girl_sad:). Ми ще й на 9 поверсі живемо

6. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Ага то в мого сусіда ритуал, він перед ліфтом прикурює і курить. Ніби не можна почати курити на вулиці:girl_devil:. І ще один теж курить в ліфті, зате його теща і жінка яркі борці з курінням на площатці, бо люди курять під сушкою, між поверхами і в них теорія, що їм насмердить одяг, а вони користуються дорогими порошками:girl_haha:(цікаво а які то дешеві). Нехай би ліпше свого виховали, який в ліфті курить, що з малим неможливо зайти після нього:girl_devil:

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

а в мене сусідка-бабка на пріколі (я її називаю-хвора на голову, а хтось-ворожка-але я в таке не вірю) то під дверима у нас щось накидає, підпалить...бачить мене обзиває, проклинає...а недавно взагалі був цирк, припаркулась біля свого під'їзду, а тут вона (сусідка-баба-яга) вилітає і починає кричати, щоб я вже розбилась на тій машині...бігає кругом машини і посипає якимось сміттям, люди проходять з цікавістю дивляться, з вікон виглядають... (я в сиджу в машині в шоці, думаю зараз як вийду і ...:girl_devil:) я тільки відкриваю двері, а вона давай тікати. думаю -добре, що втікла баба-йожка :girl_bye2: поговорити з нею не виходить, муж в неї взагалі якийсь зомбі (мій чоловік пробував з ним поговорити-мовчить як німий)

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Оххххххххх, ми тільки почали ремонт робити, а сусідам вже все не так - то стукаємо, то в них стіни тріскають...

9. Halina

Halina Well-Known Member

І скільки часу ви то все терпите??? Невже зовсім не страшно?
    Хочу вам терпіння побажати.

10. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Коли я ше жила з батьками, вгорі над нами жила вчителька. Вчитель - особа інтелігентна, не лається, не б'ється. Але наша вчителька не така - муж її п'янствував, ох вона на нього верещала, матом крила - майже щодня! І то так голосно, що я всі їхні діалоги, вірніше її монологи чула. І баняки якісь літали - видно, вона його ще й била. Раз мене трафило, постукала по батареї. Ми почули відповідь: Собі по голові постукай, б...дь!!!

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В нас більш-менш тихо, але сусідка наша - старенька така бабця радянської закалки, яка мусить бути в курсі всього, хоча по натурі своїй не така вже і погана. А в нас вхід із балкону, то пару раз ходила перевіряла чи в мене лахи на балконі не пересохли. Ну і кожен раз як виходжу на балкон, то мусить вийти поспілкуватись і розказати мені всі новини, треба мені то чи не треба. А раніше,ще як з батьками жили,а я вагітна була і дуже нервова, то на три поверхи вище поселилася сімя з двома дівчатками, які грали на фортепіано. Старша грала, а менша й собі лупила по клавішах. :girl_cray::girl_cray::girl_cray: Особливо було приємно щосуботи і щонеділі, після робочого тижня прокидатись о 8 ранку і ловити себе на думці мі-мі-ре-до-сі-ля-ля. Як витримували ті сусіди, що над нами не знаю... Але після того як не витримали і пішли просити, щоб припинили трохи то і не грали хоча б зранку на вихідних і пізно ввечері, то трохи заспокоїлись.

12. zaba

zaba Well-Known Member

В мене сусіди, на 2 поверхи вище, мабуть зовсім глухі бо так голосно слухають музику, що мені в хаті все прекрасно чути, ще й посуд в серванті часом дрібожить!!!!!
    А в сусідів з боку то взагалі капець - мають такий замок на дверях, що коли відкривають то здається, що відкриваються якісь прадавні ворота(той замок має 5 обертів) перший раз відкривається той "замок" пів сьомої ранку, а далі що 20 хв. добрий сусід ходить курити!!! Одним словом жах!!!! Казав мені один хлопчина - добрі сусіди - мертві сусіди (сорі за такий чорний гумор)

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

напротязі року такий цирк
    чесно, спочатку було страшнувато, але я намагалась не звертати на неї уваги
    правда, зараз на цій квартирі не живу (робимо ремонт), але майстри говорили, що якась баба пришелепкувати постійно до них кричить...
    от я думаю, що після ремонтів ми будемо жити на цій квартирі з дитиною...хай вона тільки спробує сказати криве слово... в сторону малої:girl_devil:

14. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

маю на спільному коридорі ше дві хати. В одній хаті такі собі нормальні (аж дивно) пенсіонери старенькі вже, а в іншій пані Аня.
    То шось страшне. Їй конче тра гримати у двері саме тоді коли я годую малу, звісно я не лечу їй відкривати і потім вона каже шо я навмисне знаю жи то вона і не відкриваю їй дверей. Вона мені коляску яку я тримаю на нашому спільному коридорі вже ТРИЧІ вивозила на загальний, бо бачте коридор спільний (і пофіг шо коляска біля моїх дверей і навіть до неї не дотикається жодним чином). Вона вічно влаштовує мені скандали за сліди коляски на і без того замацьканій її псами плитці ( і байдуже шо я шойно прийшла і ше визутися не встигла). Вона читає нотації коли з моєї хати пахне чимось не тим (голубцями або тушеною капустою).... І ше купа всього такого.
    Ой чують мої нерви шо три букви за нею вже грізними слізоньками поплакують. Най вважає мене біг зна яким безкультур*ям і хамлом, але вже нервів на ту прикру пані Аню нема. І сваритися не хочу бо тікі переїхали і терпіти її вже тож впоперек горла. Скажу всьо шо про неї думаю, а потім най боїться нафіть рота до мене роззявити.
    Вічно малу мені будить....

15. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Бабки - це незнищенні створіння ((( Тримайтеся.

16. Gala

Gala Well-Known Member

А ця тема для мене і далі дуже балюча,практично нічого не змінилося з часу,коли я створила цю тему,тільки високий паркан який ми поклали хоч трошки допомагає-хоч не бачу їх так часто,а дим і далі валить мені у вікна.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Це точно. Мали ми колись сусідку бабцю на спільному коридорчику. Спочатку одну, а потім іншу. Перша була зовсім непогана, але все жалілася на своє здоров'я, при чому детально розповідала , що її хвилює.Одного разу прийшла до нас дзвонити в швидку, щось там в неї було. Говорила по телефоні сестра, їй в трубку зі швидкої кажуть-то зробіть своїй бабці клізму..... Ми там ледь не впали.Все-таки чужій людині робити клізму якось невипадало. Ми ж не медсестри.. Сестра добре там крикнула і заставила швидку приїхати. А за якийсь час там поселилася друга бабця. Ото була проблемна. Вона нас чогось страшно не взлюбила, ми чули, як вона комусь в хаті кричала , що ми москалі зі сходу( і з чого вона таке взяла, не уявляю), при чому навіть називала якесь місто, звідки, як вона собі думала, ми є... Одного разу я почула запах диму, виходжу в коридор, а це в неї з дверей іде чорний дим...Я покликала сусідів, грюкаємо до неї. Добре, що в нас був електричний будинок, тобто плитка на електриці. Ми їй просто виключили електрику . Коли вона прийшла , ми їй гарно пояснили, що було, чого виключили світло. Вона розверещалася, що в неї диму не могло йти, що вона нічого не забувала виключити на плитці так ще наїхала за то, що ми їй світло виключили... Тому коли ми звідти переїжджали, найбільше я тішилася з того, що її вже бачити не буду!!

18. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

на мого чоловіка за таке "нахабство" - припаркуватись біля під"їзду - сусідка написала заяву в міліцію :)
    мотивація: приїжджаєм вночі, світимо їй фарами в вікна, а вона інвалід якоїсь там групи
    і то вона не одна в нас така, з вічними претензіями, то ще можна сказати квіточки були

19. Sahibi

Sahibi New Member

Якась з моїх сусідок викидає сміття через вікно(коли стемніє,щоб ніхто не бачив).От щойно чергова "бомба" пролетіла:girl_devil:

20. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

На мене так якось ялинка мало не впала (