Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Ваші сусіди-ваша біда.

Людоньки, ну чого я така неагресивна?
    Сусідка вже другу годину сидить на кухні і довбе мізки моїй мамі. А я прийшла з роботи, їсти хочу і не маю права зайти, бо та фурія розсілася і верещить на цілу хату!!!
    Ну чому я не можу дати в лоб? Ну або хоча б гаркнути....:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 14
  2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Може не дуже їсти хочете?

• Подобається Подобається x 2
  3. Matiza

Matiza Member

В мене сусіди жиди в першому поколінні, 40 років, ні дітей, тільки любима машина, яку він цілими днями полірує. І весь час кричить на нас з чоловіком, за те, що йому наше взуття в коридорі смердить. І поставив якийсь віник на весь прохід. І не хочим сваритись, бо двері в спільному коридорі поміняти тре.

4. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

я в таких випадках вмикаю повний ігнор і займаюся своєю справою, так ніби нікого й нема. і ще - якщо отакий дивний персонаж заводиться на кухні - іноді тихенько відповідаю на воплі якусь гадость типу "це не ваше діло" ;)

• Подобається Подобається x 7
  5. Morena

Morena Well-Known Member

Я вже на ДП писала, що мої сусіди зверху, влаштовують п"яні дебоші по ночах. А не так давно один з них серед ночі випав з четвертого поверху. то всьо просто не до вповідання.

• Подобається Подобається x 1
  6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Хоч забився?:girl_crazy:

7. Анута

Анута Well-Known Member

а в нас на днях прийшла сусідка зверху. Мама відчинила і питає Що ви хотіли? (а стосунки в нас напружені бо вже неодноразово нас заливали і ні копієчки не дали відшкодування на ремонт). а вона: Женю! (себто мого батька, а сама десь мого віку - о собі колєгу знайшла!) Мама: По якому питанню ви до нього? - мені треба! (супер відповідь) - Що ви хотіли? - Ну Женю, бо він по дому.... (краткость - сестра таланта!). - Всі питання по дому вирішує ЖЕК!
    Ще якби людина розмову вела нормально, то може б вони і договорились до чогось, а тут - ну що тут скажеш. А на наступний день вони нас черговий раз залили...
    Якби сказала по людськи, кран прорвало, а чоловіка вдома нема, вас затопим чи ще щось, а тут Женю, бо їй треба....

• Подобається Подобається x 9
  8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

В нас один сусід на 5 поверсі живе, п"яниця ще огого. Всіх завжди зачіпає, проходу не дає, особливо дітей, бо дорослі навчились включати повний ігнор. Так ось, одного разу його рідні закрили дома, то він вирішив простині звязати і впустити. Не встиг він і ноги перекинути, як впав з 5-го поверху...... І нічого, встав і пішов. Тепер ще й хизується: та я ( і в груди себе так театрально) можу з 5-го поверху.......

9. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Недавно прочитала класний прикол-приказку про язикатих сусідів, які люблять жити чужим життям - "Якщо сусідка каже, що в мене є хвіст - то що я маю показати їй свій голий зад" ))))

• Подобається Подобається x 3
  10. dusja

dusja New Member

в мене теж є така сусідка, просто істеричка, коли доводиться з нею пересікатись, я не звертаю на неї ніякої уваги, як то кажуть "на хворих не обіжаються"

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в моїх батьків така одна сусідка - жуть! Цілими днями стовбичить на дворі або на брамі, і вічно до всіх зачіпається - знайомі, незнайомі, дорослі, діти, одним словом, всі, і всіх дістає: а куди ж це ви йдете? а шо ж це ви несете? а шо це у вас у сумці, ви на базарю були? а почьом на базарю сахар, а капуста? а ви в магазін ідете, подождіть, я вам дам дєнєг і ви мені купіть сахарю, пшонной крупи і масла, і ше хлєба...
    А одного разу йду з роботи, а вона мені: ой, а де ж це твоя мала, а вона в садік ходіт, а шо ж їх там учат, у тому садіку... А де твій муж, а він у тебя хароший? А ти знаєш, от я цілий день стою і дивлюся на того голуба, йому кошка крило поцарапала, а я дивлюсь, шо ж він дєлать буде...:girl_crazy:
    І дощ - не дощ, сніг - не сніг, мороз - не мороз, а вона стоїть і стоїть, рано встає і всіх дістає...:girl_mad:
    А колись було - мала я ухажорчика. Мені було 12 рочків, йому - 16, сусід :shy:.Сиділи на лавочці, анекдоти травили, Кравчука незлим тихим словом згадували:girl_devil:, про школу щось, про фільми якісь... А вона спеціально виходила і за нами спостерігала. Пізній вечір, дерева, кущі надворі, бачу - хтось у тих кущах рухається, шарудить... Я раз з перестраху як драпанула додому - а ну ж маньяк якийсь причаївся! А вона: не пугайся, то ж я, вийшла свєжим воздухом подИхать:girl_crazy:!
    А баба моя раз поставила її на місце. Баба йде, а вона: а куди ж це ви йдете? А баба: а ви що, не знаєте? До любовника:girl_haha:! Зразу всі питання відпали надовго:girl_haha:.

12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ото дізналася, що одні мої сусіди ходять і всіх питають чого моя дитина не плаче:girl_devil: Щось два рази сестра як відкривала двері, то сусідка стояла під ними, слухала:girl_cool: То нормальні люди?!!!

13. Iryha

Iryha Well-Known Member

А в мене сусіди завал повний одна все хоче знати любопитна дуже, друга як на день непозичить щось к-ка разів то непроживе. Правда я відшила одну і другу, тепер маю спокій повний. Але чую як летить до сусідів зичити то сіль, то муку, то кусок хліба, то яйця, то бульбу, то голубці хоче робити а рису не має то позич і т.п.

14. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ого,весело вам живеться!!!

15. Волошка

Волошка Well-Known Member

А у мене сусідка так само цікавиться моїм життям, як і я її. Тобто не цікавиться зовсім. Відносини нормальні, вітаємося, питаємося чи здорові. Але щоб близько контактувати - то ні. Мені це підходить краще.

16. Mary

Mary Active Member

Як я вас усіх розумію....
    Маю сусідіа знизу, який з "завидной периодичностью" курить і дим валить чомусь у нашу вану:girl_cray:. З тою самою періодичністю він ходить до нас і каже, що ми товчемся. Кажу: "Як товчемся, сидимо телевізор дивимся". :confused:"Ні товчетесь, ходите, грюкаєте". І що йому скажеш? Вже навіть свисток з чайника зняла, бо чайник кипить - це ми теж товчемся. :cesored:.
    Вже казала чоловікові, що треба влаштувати "п"яний дебош":rus:, бо тоді не обідно буде, коли сваритися буде.
    А про сусідок-бабульок, то вже стара пісня як світ. Моя сусідка знає все!! Коли прийшли, коли пішли, коли на таксі приїхали, чого на таксі приїхали. Питаю її один раз "А скільки разів коханням займаємся, знаєте?" ТО більше зі мною не розмовляє, бо де то така мала зас..ка так з "немічною людиною" розмовляє

17. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

І сміх і гріх з тими сусідами. Нагадали мені історію однієї нашої сусідки через під'їзд.Назвемо її тіткою Тамарою, так от,завжди та тітонька за скоро витрачала гроші з платні і в кінці місяця сиділа на мілі, разом з двома дітками та голодним чоловіком.І кожного місяця по декілька разів ми отримували візит з проханням позичити щось одне зі списку(список ніколи не повторювався) це могло бути-сіль, буряк, яйко....і т.ін. І лише через пів року ми зрозуміли геніальність тітки Тамари. Вони позичала у всіх сусідів щось одне в один день, а в результаті в неї виходили справжній сніданок обід та вечеря)))Треба і мені щось таке організувати криза як ніяк:ninja:

18. COOLBABA

COOLBABA Well-Known Member

В нас така сама була ситуація, а особливо в понеділок!!!!!!! То вони почали варити борщ, а тут морквинки нема або цибулинки. Син їх ще, як малий був, то завжди до нас приходив і просив шось поїсти, бо мама занята- вона пере.
    Нам не шкода всяке буває в людей і з нами також може таке трапитися, але просто коли тобі шось треба, то перше питання від них, коли віддасте????
    Все закінчилось після декількох відмов моєї бабулі, вона казала шо в нас тоже нема:girl_cool:

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мене дратують мої сусіди, які всюди носа пхають, але таких небагато, на щастя:)

20. Julietta

Julietta Member

А в нас золоті сусіди! Тьху-тьху, щоб вони такими і залишились.:girl_claping:
    В сусідній квартирі взагалі не живуть, так деколи приходять перевірити чи все добре і так вже більше 20-ти років! :girl_claping:
    А от біда для сусідів скорше я, ніж вони для мене :girl_crazy:
    Просто вже 15 років граю на фортепіано по 4-5 годин на день. А коли не пограю, то вже сусідка з 5го поверху (я на 8му живу) питається чому мене давно не чути!!! :girl_crazy: Во как! В мене ЗОЛОТІ СУСІДИ! :girl_in_love: