Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди-ваша біда.

А наші сусіди відносно незлі сусіди. От тільки їхні коти мені ду-у-у-же не подобаються . До того, як запізналася із сусідськими котярами, нормально ставилася до цих тварин. Але тепер - на дух не переношу. А дух в них ще той!!!! Ще як малих у візочку возила, візочок залишала на ніч у під'їзді (у нас двоповерховий особняк на 3 сім''). То вони гади залізали у візочок і там сцяли !!!! :girl_devil: :girl_devil: :girl_devil: Після того мені так і хотілося копняка дати! Прости, Боже, за сердиті думки! Добросердечна сусідка вже чотирьох таких паскуд розвела. А дивитися за ними не хоче. Вони їй мишу принесуть здохлу під двері - а вона її на подвір'я кине під ноги - та й все :girl_cray: Ох, лиха я, лиха... Вже з чоловіком змовлялися половити котяр у мішок і вивезти у Брюховичі. Та тільки не знаю, як половити, бо ж, певно, подряпають :girl_sad:

• Подобається Подобається x 5
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ооооо, коти сусідські, болюча тема. Сусіди моїх батьків мають кішку, і ті коти, які до неї на рандки ходять, постійно обсикують сходову клітку. Запах неперевершений. Вже думала тим сусідам двері валер'янкою облити, але мама відрадила.

3. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Сьогодні сусід щось робив у спільному коридорі електродрелькою. Після цього стояв запах паленого. Мама, котра в мою відсутність прийшла додому, подумала, що то я щось спалила, і повідомила мені про це. А я на неї за це надулася :)
    Висновок: сусіди - зло, вони сіють нерозуміння в сім"ї! )))))

• Подобається Подобається x 3
  4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

коти... жах!! :girl_devil::girl_devil:
    все почалось з того, що заблудилось кошеня.. сусідці стало його шкода, але додому його не взяла, бо в чоловіка алергія. Всі решті не взяли тому, що мають вдома своїх, а в мене - собака і котів не дуже люблю. Так тепер в підїзді штук 10 тих котів розвелось!!!! Бо бачте сусіди в підїзді їх годують! до хати зайти неможливо! все обпісяне і (вибачте) обіс**не!!! :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

я не розумію, людям самим що приємно отак жити??!!!

але у всьому решта - більш менш файно, за музику ще не жалілись (правда в нас цегляний будинок, то мож не так чути, як в панельних).. завжди позичать щось, хату припильнують. тттт

• Подобається Подобається x 6
  5. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

:girl_devil::girl_devil::girl_devil:я теж котів не полюбляю, від них запах фу...фу Кожний ранок ідем з донечкою в садочок то в сусідньому підїзді рахуємо котів їх там 10 штук вони і до нас під двері заходять аж на 3 поверх і паскудять :girl_devil::girl_devil:але пенсіонери їх дуже люблять їсти дають ,гладять.Тож сваритись з ними не дуже хочеться....Так і живем....

• Подобається Подобається x 1
  6. kati

kati Well-Known Member

Ну шо за сволоти!!!!!!!!!!!!!:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    щойно вийшла на балкон, спочатку не зрозуміла що таке....під ногами і на підвіконні купа лушпіння від цибулі.Потім догнала, що то хтось з сусідів зверху тріпав напевне мішок з під цибулі.....

пригадалось як пару років тому ( була зима і вікна на балконі були зачинені) я зранку на вікнах,зі сторони вулиці виявила .....блювоту:bad:.... напевне на балкон було ближче ніж до унітазу:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 13
  7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

До батьків чоловіка вчора сусідка приходила-типу сваритися.. бо їй хтось на вікна якусь біду віляв типу олифи..але коли глянула на вікно батьків..яке облили ще й мазутою якоюсь..окрім олифи.. то разом пішли до сусідів зверху.От такі люди..ясно що з вікна фуганути легше ніж з 8 поверху спускатись от і лиють ...у...

• Подобається Подобається x 8
  8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я наша сусідка зверху, то взагалі не сусідка, а катастрофа. Як тільки вивішую лахи на балкон, вона обовязково витріпує з балкону якісь хідники. А коли мию вікна на балконі, то на другий день вона також обовязково миє, але так, що захляпає всі наші вікна, чи то спеціально води наливає брудної, чи що?

• Подобається Подобається x 7
  9. COOLBABA

COOLBABA Well-Known Member

А під нами сусідка:girl_devil:. Ми живемо в старому 3-х поверховому будинку і квартири по балкону. Я не маю права замітати на балконі, я не говорю навіть щоб помити, бо в неї нові двері ( вже років 10). А собацюра в неї , то жах кого не баче, то гавкає, як скажена аж розривається. Так вони її взагалі на двір не виводять і та гадить на балконі, а цьоця Галя усьо гарно змітає або змиває в подвір'я- "ляпота".:girl_devil: Таких сусідів мати, то жах. Вони як тільки заселилися до нас в будинок, то зразу був дзвінок нам в двері і питання ( не добрий день , нічого)" А чого в мене газу нема???" Нормальна баба, я їй шо газова служба:girl_in_dreams:

10. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

В нас котрісь сусіди вирішили на сходовій клітці зробити сміттєзвалище. Їм, відітє лі, тяжко мусор в мішечку викинути в бак на вулиці (щодня повз нього проходять), ні, складають постійно біля ліфта, або в ліфті. І ото воно стоїть день-два і розкладається!:girl_cray: Поки прибиральниця не забере.:girl_devil:

• Подобається Подобається x 4
  11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А мої сусіди в спільному коридорі то взагалі. Люди то вони ніби спокійні, но такі капарники що то мама дарагая. Хотіли поміняти двері в спільному коридорі бо ногою можна вибити-не дали, сказали що ті чудові і їм не потрібна зайва тяганина з майстрами, ремонтом і т.д. В спільний коридор вони виносять все що непотрібне їм в хаті-старі подерті черевики, газети, каштани, поламані іграшки і санки і то все знаходиться в старій тумбочці з якої періодично вивалюється. Сто разів робили їм зауваження та де там-сказали на своїй половині робимо що хочемо. Аж стидно коли приходять гості і бачать таке в спільнім коридорі.А ото вони собі в хаті затіяли ремонт, пиляли щось на сходовій клітці від чого вона вся була білою, навіть не помили, то я з іншою сусідкою на наступний день мусили за ними прибирати бо то ж до хати наноситься та і в чистоті хочеться жити

• Подобається Подобається x 11
  12. Nata

Nata Well-Known Member

Тююю, он у нас вже 20 років із сусідами мир-дружба :), за ці роки вони ще жодного разу спільний коридор не замели :) :) :) не те що помити...
    В спільній кладовці робили порядок, то вони дозволили повикидати речі 15-річної давності крім чавунної ванни :)
    Зате вони тихі, спокійні. А мені простіше вимити коридор ніж воювати. Он згори маю вар"ятів: то музика гримить на всю хату, то п"яні гулянки, нарешті там красуня в 17 залетіла, стало в хаті тихо :) тільки дитина ночами плаче

• Подобається Подобається x 10
  13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в мене є сусуідка , дівчина років 20, так от питання з музикою на повну гучність ми ніби то закрили, але от мене оті звуки в обід коли мала спить просто вбивають-кидання кришки унітазу зі всієї сили (розвільнення щодень чи як?), різке закривання усіх тумбочок і дверцят, аж я підскакую, не те моє чудо зі сну, і якись такий стукіт ні з того ні зсього, якби хтось кидав металевою кулькою по паркеті. І так щодня. Забила м би.

• Подобається Подобається x 9
  14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Олю, нагадали мені в нас сусіди з низу мали пса вівчарку, собака була хворою і постійно вила, не вила тільки коли з нею ходили по вулиці чи хтось був в хаті. Так те виття було для мене просто нестерпним я теж мало не вила. Ходили до сусідів просили щоб завели до ветеринара, полікували, готові були самі оплатити та де там. Коли робили ремонт я приходжу в хату а в мене під дверима дзеркало побите лежить, прибігає сусідка з криком що майстри налякали пса і він дзеркало побив, я була в шоці, майстри працювали в відведений законом час всі сусіди були попереджені і перепрошені за незручності. Дзеркала я звичайно не прибирала а сусідці пояснила що хворих тварин або лікують або присипляють, їх не можна мучити в хаті так вона мене ще пообзивала. Але собака ж не винна що в неї такі господарі до слова її вже немає і ті сусіди переїхали.

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

ЖАХ!!!!
    ЗІ:А я ще скаржусь...

• Подобається Подобається x 2
  16. VIKI

VIKI Well-Known Member

Ну, щодо миття сходової клітки, то тут не знаю хто вам зарадить, а от щодо загромадженого коридору вам треба звернутись в жек (мол заставили коридор, незручно ходити), якщо вони такі заощадливі, що двері не хочуть міняти, то штрафні санкції їх трохи налякають. По закону коридор не поділений на кількість мешканців, а є спільною територією, дотого ж виносити туди речі, здається, не можна і з огляду на правила пожежної безпеки. Не опускайте руки, у вас хороші шанси перемогти :girl_smile:.

P.S. Ми коли вїхали в нову квартиру, так там в коридорі ванна стара стояла :girl_crazy:

17. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Хех, вам ще пощастило )) А от наші сусіди мають в спільному коридорі шафу, яку замикають на колодку, а в тій шафі зберігають ЇЖУ чортзнаякої давності! Їжа довго стоїть, бродить, видає неземні аромати і потихеньку мутує. Скоро мабуть оживе і матимемо ще одного сусіда ((((

• Подобається Подобається x 14
  18. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ну сусіда скоро точно будете мати. Тараканів...

19. Mokka

Mokka Well-Known Member

до речі, це один із проявів шизофренії. Серйозно.

• Подобається Подобається x 4
  20. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Швидше старечого маразму - там чоловікові 90 з гаком років, жінка правда молодша...