Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Ваші сусіди-ваша біда.

Ірцю, ото сусідка вам попалась. А свекор то ще той випадок. Але якщо чесно то їй не позаздриш. Ітак як білка в колесі цілими днями а той щей шкодить. Хоча це тому що він потребує уваги, бідний чоловік.

• Подобається Подобається x 4
  2. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Тепер про сусіда через дорогу.
    Дівчина чекала від нього дитину,а він не хотів одружуватись,бо,може ,не його.Хоча дівчина ніде без нього не ходила-подруг не треба-маєш мене,до коледжу не треба - маєш мене,на випускний не треба-маєш мене.
    Одружитись вирішив лише тоді,як народилась дитина-вирахував,що його.
    Правда,і весілля,і хрестини були в один день.Він у трошки далекі часи займався реалізацією горілки-то цукру вдома було мішків з 10.А дитині до каші не дав-бо все пораховано,скільки має вийти оковитої.Жінка забрала дитину і пішла від нього.
    Тепер він привозить додому різних пань:girl_mad:(шо не зовсім пані).І з 8 вечора всі близькі сусіди змушені зачиняти вікна і забирати дітей з подвір"я.Спочатку думали,що то комусь зле(такі стогони),але вже звикли.Тато йому зробив зауваження:girl_mad:,а він на час того стосунку з панями закриває тата в пивниці на замок:girl_devil:
    На наші зауваження не реагує-моя хата,моє подвір"я,мій тато -що хочу то і роблю.
    А на перший погляд-приємний чоловік,власник магазину,а насправді таке Ге.:girl_devil:

• Подобається Подобається x 15
  3. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

Розповім за одну свою сусідоньку, бо саме сьогодні мала з нею "дуже приємну" розмову. І насправді не знаю, як в подальшому себе вести в схожих випадках. Діло було - "одні квіточки":girl_smile:
    Перед нашими вікнами на відповідній території ростуть кущі квітів, чудові кущі жасмину, бузку і рожевої троянди. Всі кущі посаджені нами! (бабцею і моїм татом) "Прікол" в тому, що сусідці зверху періодично "заходить заскок" в голову і їй не подобається як ті кущі ростуть! Каже, що негарно (хоча ті квіти ані їй не заваджають, і не є її!), тому сусідонька нагло їх стриже великими ножицями фактично під нульку. :girl_cray: Так було минулого року з бузком - трошки його тепер лишилось. А сьогодні "не пощастило" жасмину.:girl_cray: То жах. Може комусь така проблемка видаватиметься "цвіточкі", але я дуже люблю квіти та й вони з такою любов'ю посаджені, а якась...просто так нагло бере і скубе. Якщо й робить те свинство сусідка, то завжди в обідню пору і в робочі дні (сама стара пенсіорка - нема, видно, що до роботи та й видно, сильно її грудна жаба дусить, бо сама садити квіти не вміє). І я то сьогодні зауважила, те "підстригання овець" і добряче намагалась людині пояснити, що робити будь-що з чиєюсь власністю не можна. Нормально так сварилась:girl_mad:, але сусідка мені відповідала теж сваркою і...далі скубла мої кущі. Я була в шоці. Вона вирішила, що краще знає як то має гарно виглядати кущ і тому сперечатися марно (типу "що я, мала, знаю").
    Як я би мала відреагувати на такі дії? Не знаю. З одного боку сумно, що стільки нервів пішло через якусь заздрісну бабу, а з іншого - що ті кущі садили рідні мені люди, деяких вже й на тому світі нема, а так хоч квіти є (поки що...моя трояндочка:girl_in_dreams:).
    Ось така ситуація. :girl_smile:
    І що робити з такими сусідами?

• Подобається Подобається x 9
  4. La esposa

La esposa Moderator

pukhnastyk, я б, напевно, з такою сусідкою не церемонилась. Просто витраскала б по мордяці, як застала на гарячому. А ви відгородитися не можете від неї?

А в нас тої ночі був концерт на замовлення :) Сусід згори - будівельник, і ото коли він здає об"єкт, весь будинок має знати, що в нього "квітка". Співи лунають до 3 ночі... І головне - його кімната зразу над тою, де ми з чловіком спимо :sad: І казати йому щось - без толку, бо потім нічого не пам"ятає, або вибачається. І зачіпати його страшно, бо він афганець, від нього вже жінка з дітьми повтікали... І ніби дядько нормальний, не бідний, кожній дочці по хаті збудував - і то бідаки мають втікати...

5. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

А в мене навпаки - мені ніхто не заважає, але от я - біда моїх сусідів(чомусь саме тих, що під нами)... як тільки вони зробили ремонт ми їх затопили...прорвало бойлер і поки ми спали натекло мало не по коліна. Віддали гроші, як пор"ядні сусіди...і через 2 тиж. знову прорвало...йой... Ті ж сусіди засклили балкон, зимою сушили там речі, а в нас незасклений і через пожежний люк сніг танув і скапував на їхнє прання(ми були винуваті, хоча вважаю це їхньою особистою проблемою)... а якось в нас було свято і сусід (той самий) дуже тієї ночі сварився. І от вже 2 ночі підряд мені сниться, що я його(сусіда) скидаю з балкона, цікаво до чого то:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ржу, не могу!...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Але ви вже класно написали! Я дійсно з такою б сусідонькою довго не церемонилась, не на мої нерви такі передряги.:girl_devil: І думаю, в такому випадку, просто прохання ніц не стригти - фіг шо поможе. Скажіть, що перефарбуєте її двері, бо колір вам не подобається ,якщо ще раз до ваших кущиків підійде!:girl_crazy:

Останнє редагування: 5 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 11
  7. Orman

Orman Модератор-бомба

Пухнастик, дуже добре вас розумію - мій трояндовий кущ сусіди (навіть не з нашого під'їзду) постійно скубали собі на варення. І головне, що сусідка навпроти все приходила і просила чи можна скляночку пелюсток на печиво собі набрати то я все дозволяла бо квітів багато, а тут прийщли якісь чужі все обдерли - я вискочила, а вони тупо втікли.

це навіть краще ніж битися, а ще заяву дільничному напишіть - хай побесідує з бабкою

• Подобається Подобається x 7
  8. pukhnastyk

Ну то нормальні сусідські відносини.:girl_smile: Я б теж дала пелюсток на варення чи, наприклад, коли людина просить щепити квітку - то ж одне діло, а коли:
    то зовсім інше:girl_sad:
    О, точно!:girl_claping: Так, певно, і зроблю, бо, видно скучно бабці - нема з ким бесідувати. :girl_crazy:
    Теж так думаю. :girl_sad: Їй чиїсь слова - що "горохом об стінку".
    Дякую, розсмішив Ваш допис. :girl_haha: Як тіко собі то уявила...Ото би "Санта-Барбара" почалась...:girl_cool:
    Можемо. Але, то скоріше всього треба великий цегляний паркан робити висотою так на 10м:girl_smile: Бо коли тато зробив огорожу із сітки, то сусідка її помаленьку розбирала (тепер трохи лишилось, як кущів:girl_crazy:), та й, зрештою, хоч бабулька вже на пенсії, але така рухлива, ніц не бракує - через паракани справується перелізти. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  9. La esposa

La esposa Moderator

Ужос... Як сарана... А ви на неї дихлофосом попшикайте :)

А якщо серйозно, то, мабуть, хай би Ваш чоловік пішов та й пояснив їй, що так робити не можна, якось культурно полякав, чи шо... Бо тато, напевно, не піде - мабуть, багато років прожили як сусіди, незручно..

• Подобається Подобається x 3
  10. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Так зробіть великий цегляний. Бодай метра на 2. Не буде ж вона драбинку підставляти, щоб перелізти. Ну а цеглу ж не буде віддирати? Чи буде??? І ялинок чи туй чи ще чогось такого насадіть по-під сам паркан.
    Або сітку колючу знайдіть. Таку як в тюрмі. Бодай за дупу зачіпиться, як перелазити буде.

А може їй ваші кущики заважають спостерігати, що ви на подвірї робите?

11. pukhnastyk

Всьо може бути. Вона в нас веееликий енерджайзер мікрорайону. Тому не знаю, може спробує тягати за собою драбину, перевірити себе - "чи є ще порох в порохівницях".:girl_haha: Та сусідка, словом, нестандарт. Нє, шоб, як всі бабульки, по 5 серіалів підряд дивитися, а потім новини і згодом то всьо на лавочці з іншими бабульками обговорювати. А то ше хоче "завалити" горіх, який теж росте поруч біля дому. То дерево їй теж мішає. І відповідно...настирливі прохання до сусідів (до нас:) ) у допомозі в такій "благородній" справі.
    Та нє, то шось задуже :girl_crazy:
    ше такого нема :girl_cool:
    А "культурно" полякати - то як?:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 1
  12. SOLODKA

У нас до далеких знайомих прийшов новий зять- то зразу навів порядок.:girl_devil::girl_devil::girl_devil:Сусідські кущі і дерева,що порозпускали гілки на його територію-обрізав.Курей-гусей-качок сказав забрати на 10 м від паркана.Ті,що не послухались,потім шкодували-:girl_cray::girl_cray::girl_cray:Він працював у фармації,то десь дістав собі якоїсь рідини з неприємним запахом і димом(туманом).Насипав( чи налив) сусідам під вікна -сморід жахливий,дим валить.Довелось санстанцію викликати.:girl_mad::girl_mad::girl_mad:
    Тепер всі обходять 10 дорогою:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну в Америці не шкодять але порядок має бути.
    А он що до гілок сусідських дерев які на нашу територію лізуть - то наша відповідальність. Якщо нам заваджає маємо самі собі обрізати. Сусід відповідальний лише за те що на його стороні.

А ось мій Андрій робив порядок, так як він любить, і переклав хлам з одного місця на друге, тільки то друге виявилось ґлянцевою стороною наших сусідів, вірніше їхнього подвір*я. То сусід культурно попросив сміття повикидати бо йому неприємно на то дивитись коли він в себе на подвір*ї бавиться зі своєю дитиною.

Я за паркан через який сусідів не видко!!!

• Подобається Подобається x 10
  14. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

По-моєму, найгірший різновид сусідів - це сусіди, які вас щиро люблять. Може, то моя галицька натура бунтує, але ж ... :ireful1:
    Є в нас сусідка, живе в сусідній квартирі. Абсолютно незакомплексована тітка, може припертися в гості в половині дванадцятої ночі, бо їй, бачте, треба варити борщ, а вона не має буряків, капусти, картоплі, води і солі - то може, ви, сусідоньки добрі, позичите? Якщо приходить, а ми щось їмо - "ой, а дайте спробувати!", мить - і її лапа вже в тарілці з їжею! :girl_cray:Ми часом, коли хтось є вдома, двері на замок не замикаємо - через це я якось мала великий конфуз, бо сусідка, вломившись до хати зранку і не знайшовши мами, не посоромилась пройти семиметровий коридор і заглянути до моєї кімнати, де я спала на ліжку, вибачте, гола, бо спека була неймовірна. :8: Ні, я розумію, що на Хмельниччині, звідки родом моя сусідка, так прийнято, і це взаємно, тобто ти в будь-який момент можеш так само вчинити з сусідом, але для мене це виглядає як дикість і хамство. Ну от скажіть мені, мудрі люди - це я вредне дівчисько чи вона безцеремонна тітка???

• Подобається Подобається x 14
  15. SOLODKA

А наш сусід,той шотрохи любитель випти ткао приходить за всім необхідним:дай кави попити,цукру посолодити,цибулі зажарити,олії помастити,газету почитати...
    А коли футбол(у нього нема телевізора)просто приходить і чекає під дверима.Ніякі розмови не допомагають,бо по телевізору ФУТБОЛ.Мусимо включати ТВ ічекати поки він подивиться.Добре,що ТВ у нас триАто запаху шкарпеток непраних жодного разу я би не витримала.
    Набрали в басейн води (500л).Поки нас не було вдома- він прийшов і спокійно покупався.На мої зауваження,він заявив:
    -А що тут такого,я вже цілий рік е купався.Минулого року сини вивозили на Наварію помитись,а цього ні.:girl_flirt::girl_flirt::girl_flirt:
    Довелось мити басейн і спускати воду.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 13
  16. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

Ого! :bad: Ото халепа з сусідом! Вкажіть йому його місце і на поріг не пускайте, бо мені здається ви самі трохи винні, що він собі таке дозволяє, а ви допускаєте! "Відшийте" пару раз, а там сам не прийде. Але "відшивати" треба не жаліючи, жорстко! І не переймайтесь хто що про вас подумає, ви ні перед ким нічим не зобов"язані!

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а ми позавчора з сусідами файно повеселились: я відбивала м.ясо, зверху сверлили, а зліва длубали дірки в стіні - і якось так ми весело спрацювались, що ця какофонія перетворилась на досить-таки систематизований оркестр:)
    навіть кіт мій прибіг і почав пританцьовувати
    (хоча не сперечатимусь, що може то-таки нервове):)

• Подобається Подобається x 16
  18. Gala

Gala Well-Known Member

Саме такий недавно поставили на 3 метри.Чесно скажу-стало на душі спокійніше,хоч грошенят виклали не мало за нього,але нерви дорожчі.

19. Orman

Orman Модератор-бомба

Lady Opium маєте суперове почуття гумору! :)

• Подобається Подобається x 7
  20. Oddly

Oddly Well-Known Member

я так думаю, сусід збоку мабуть купив собі новий домашній кінотеатр - або новий диск - півмікрорайону вчора слухало фільм з шаленими спецефектами - ще й вікна відчинені, бо літо :8:
    може-то сьогодні випробувати, що то таке той саббуфер, що чоловік щасливо приволік до хати і щей не дає його використовувати, як підставку під вазонки