Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

не помагає, вони ще невідомо на якій мові розмовляють і там чоловік з 10. Балончик діє лише на одного:sad:

2. Osya

Osya Active Member

Батьки цілий день, бо я гуляю, то бачу як стоять на балконі і курять сигарети.
    І я вважаю, що є ігри для вулиці і для дому. Бо вони так стрибають з дивана на підголу, що в мене штукатурка із стелі летить, і можуть так стрибати до 1 ночі. Це нормально?
    Ще буває мячиком набивають об підлогу.

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І апять я сюди. 00.01 - відбивні товчуться, аж гай гуде.
    Нє, ну щоразу переконуюсь, що я у Львові не одна така, в плані рагулів. Хоча себе до таких не відношу. Я не займаюсь ремонтами, не вмикаю музику і навіть телевізора надто голосно, не товчу відбивних по ночах... Я - точно не рагуль.
    Перебуваючи в батьків, я дозволяю собі зробити зауваження сусідам (хоча в нас свій будинок і подвір"я) за голосну музику в машині попід мої вікна, за лайку і т.д.
    А у Львові - це нормально: із сьомої ранку в мене над головою били цвяхи. Перестали їх бити о дев"ятій... Рагулі? І це не в тему про рагулів, хоча інколи хочеться їх об"єднати - сусідів та рагулів.

4. Osya

Osya Active Member

Інколи в мене складається враження, що ті хто живуть наді мною, напевно забувають що внизу теж є люди які хочуть в 12 годині відпочини, або спати вже.

5. bobryha

bobryha Well-Known Member

А наші сусіди роблять ремонти і не вивозять сміття з подвір"я вже 3 місяць. то вже такі купи назбирались що з дитиною і не перейдеш(в нас особняк на 2 квартири і спільне подвір"я). і ніякого зауваження не зробиш , бо вони невмєняємі, зразу скандалити почнуть, і тоді вже назло не вивезуть. і не знаю що робити

6. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В батьків будинок двоповерховий на два підізди. В сусідньому на першому поверсі чоловік на замовлення вночі меблі робив. На другому поверсі жила сім'я з дітьми. Після багатьох прохань, скандалів не шуміти вночі одного вечора пізнього вони не витримали. Чоловік згори дав сину ( той заснути не міг) ящик з цвяхами, молоток і дозволив забивати їх в дошку в кутику. Не знаю скільки часу він забивав, але більше по ночах сусіди знизу не шуміли.

7. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А наші сусіди колись любили дуже голосно музику включати, і то постійно було. нам терпець увірвався і ми включали одночасно свою, і ще голосніше. після того вже дійшло до них, тепер хіба дуже рідко включають, і то вже не так голосно.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

З таким можна і у "вихвалялки", і "Я вдячна (ий) тобі, незнайомцю", але оскільки це сусідка, то пишу сюди. Ще як їхали на море, я з сумом глянула на цілий балкон з вазонами, і на душі було неспокійно. Заспокоювало тільки те, що через кілька днів мав приїхати свекор і підлити їх. Зідвонившись з моря по скайпу з татом, муж мені каже, що вазонам кранти, вони всі опустили листя і тато не знає, чи поможе їм той одноразовий підлив (вода дощова не потрапляє на них, бо є дашок). А нам ще тиждень на морі бути, і я вже приготувалася думками, що доведеться нові квіти купувати (але ті вже як рідні стали:girl_cray:). Коли приїхали додому, я кулею полетіла на балкон, знала, що там точно без жертв не обійшлося. І коли побачила, що всі вазони живі-живесенькі і нічого їм не сталося, в мене був приємний шок. А далі стало ще цікавіше, виходить на свій балкон сусідка (в якої багато котів, і на неї хочуть в суд подавати), і каже мені, що вас так довго не було, квіти почали в'янути, і я ставала на драбину, щоб підлити їх, деякі діставала, а деякі були далеко, тому тільки бризкала воду на них (а між нами добрих два метри, є куди лізти). І сказала, що можемо їй вазони віддавати, якщо кудись надумаємо їхати надовго. :khomyak: :give_rose: :preved: Таак мені стало приємно, що тепер не знаю, чи то щось їй спекти, чи вазонок подарувати, муж каже, що він готовий годувати всіх котів, якщо вона десь поїде! :xaxa:

9. Tratata

Tratata Active Member

І наші сусіди теж люблять і ніякі розмови не допомагають. І коли в новорічну ніч їхні сусіди включили музику, вони ще голосніше почали включати. Думаю, що вам ще пощастило, що в вас "розуміючі" сусіди, бо до наших ніяк не може дійти, хоча зі всіх боків живуть з груднимим дітьми. Я вже дуже замучилась з тією музикою, таке враження, що в мене скоро буде нервоий тік від того шансону:girl_emo:

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Руки чешуться викласти фото, але не буду
    Можливо хтось памятає як я писала конфлікт про сусіда через машину.....напишу продовження. Ми після того конфлікту ще місяць жили в тата бо у нас був ремонт. Потім як повернулись включили повний ігнор по відношенню до сусіда. На щастя нічого нового не сталось. Якщо чесно в один момент свого життя я подумала що може це я не правильна і не вмію спілкуватись з сусідама. Але на щастя зі мною все нормально.
    За цей місяць що ми живемо в себе вдома наш сусід переконфліктував з багатьма людьми, і в основному це всі водіїї(велике проханнядо моїх клієнтів паркуватись ідеально і бути обережними). У мого сусіда одна притензія-всі не так паркуються. Вибачте але це стоматолог, на перший погляд нормальна людина, але коли напється це би.ло с..а і хам ще той.
    Сьогодні прийшовши ледь на своїх двох винюхав очередну жертву. І знов машина стоїть не так(для нього) Скандали сварки...міліція(точніше її бездіяльність)
    Сусід кидався на усіх наших сусідів-його друзів, вдарив свого тата(тата і маму викликала дружина, яку він не слухав). Тато за шию запхав його до квартири.
    Брєд!. Невже мужик в 40 років може бути такий тупий наглий і не вихований щоб піднімати руку на своїх батьків?
    Міліції ніхто дверей звичайно не відкрив бо одразу б попалились(там коматоз)
    Дивуюсь!
    Усі сусіди бояться щось сказати чи поставити його на місце(я перша хто тоді відкрито сказав своє фе
    Співчяуваю його дружині бо жити з таким хамом то біда
    І тішусь що я лише глядач а не учасник

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Вселились ми у наше теперішнє помешкання 5.5 років тому. Сусіди - стареньке подружжя, такі біднесенькі, самотні, нещасні. Ми з ними ніколи не сварились, коли мали кабельне ТВ, то їх підключили до нашого дрота, щоб їм не треба було платити. Особливо в друзі їм не набивались, ну але жили завжди мирно.
    Цієї зими старенький помер, і вдова живе сама. Я особливо їй допомагати не рвусь з кількох причин: 1) не в тому я зараз стані 2) родичі, яким сусідка відписала своє майно у заповіті, можуть подумати, що я щось там хочу "підмутити". Загалом, нейтрально-добре.
    Але от яка фішка. Час від часу за спиною чую всяке негарне. То я - повія, то я п'яниця, то ще щось. В нас у під'їзді серед старших чоловіків епідемічний алкоголізм, то я весь час списувала то на цих придурків. Один раз так наобзивали, прямо в очі - до сліз довели. То мій чоловік вийшов і пояснив їм, що ...хм... не варто так казати :)
    Потім якось Сергійко плакав через прорізування зубів - і хтось із сусідів з іншого поверху прийшов гримати ногами мені в двері з криком: "Сволочь, перестань убивать ребёнка, ш**ха конченая!Милицию вызову!" і ще багатослів. Я так настрашилась, що дверей не відчиняла, а Сергійко від того стуку і мого переляку взагалі зайшовся.
    Якось хотілося знайти того, хто про мене всяке говорить. Ну але як то зробити... І от, одного прикольного дня підходить один з місцевих алконавтів до мого мужа і каже йому: "А то правда, що твоя жінка обікрала твою сусідку? Стара буде заявляти куди треба!" Виявляється, моя старенька безобідна сусідка розповіла всім, кому не лінь, що я її обікрала. І ця новина жваво обговорювалась, і обурені сусіди порадили їй звернутись, "куди треба". Ну і про те, що в моїй 1 кімнаті - бордель, - теж її авторство. Чесно - я в шоці. Отак живеш роками, спокійно, слова поганого людині не кажеш.. Звісно, що тут сильно ображатись - маразм у людини. Не хотілось би, звісно, щоб мною займалась міліція, може, ще і не піде ніде.. отаке-то.
    З.І. Виходжу гуляти з Сергійком, а в нас на спільному коридорчику валяється старий гаманець. думаю, точно - сусідки моєї. Стою - не знаю, що робити. Не чіпати - так заберуть жеківці, які в підсобку ходять. Віддати - зараз піде всім розповідати, що я гроші вкрала, а гаманець їй віддала. Ну але, думаю, я віддам - і совість буде чиста. А далі - най там розбираються. Взяла гаманець серветочкою (ну, як бувалий крадій, я вирішила відбитків пальців не лишати :)), подзвонила їй у двері та і віддала. Старенька так дякувала - причому, видно, що щиро. Ех, страшна то штука - маразм...

13. Divchyna vesna

Да-а-а! О мої сусіди, особєнно ті, що з ремонтом цілий рік - то вже не біда. Якось сусід впізнав мене по дорозі, коли я чапала домів, і підвіз. Ми з ним познайомились і його дружина також почала вітатись до мене у відповідь. І тепер мені так соромно, що я вважала їх за біду.
    А сусідка навпроти, старша пані, то взагалі чудо. Правда я її сюди не заносила. Вона і газетки мені принесе, і завжди запитається як я почуваюсь. І з Рудим вітається... І хатинку пильнує...
    Напевне, то біда в панельних будинках і тонких стінах... Хоча в моїх батьків - сусіди...!
    ну всіх рівняють під себе. Особливо, мене, бо я там майже не буваю. Ким я тільки не була: і п"яничкою, і дівчинкою за викликом, і тричі розлученою, і чоловіків чужих я відбила силу-силенну.

14. AilataN

AilataN жива

У мене така "трохи проблема". Завівся в нашій брамі не знаю чи нарік, але якийсь/якась тип , котрий вночі колеться. І кидає шприц в брамі. Щоранку я знаходжу новий шприц.
    Беру той шприц рукавичками ( у мене їх багато є) і ,з майже бл..тним рефлексом, несу на якийсь смітник. То мене вже дістало. Діти в подвір"ї граються. До речі, перший шприц знайшли вони і мені притарабанили в руках. Жах.
    мало того, помітила, що стіна в брамі стала обмальовуватися потоками . Сцить, попростому, той нарік в під"їзді. То взагалі кошмар. мені страшно. То треба кудись звернутися?
    Браму з кодовим нема змісту навіть починати ставити, бо в будинку тільки пенсіонери , ми самі молоді фактично.

15. Divchyna vesna

О, найбільше це мене і лякає. Я бо виросла на своєму подвір"ї зі своєю брамою, без пенсіонерів. І якби мені хто навалив на браму чи біля неї, то мій тато вже на другу ніч стояв би з якимось знаряддям праці, щоб надавати по хребту. І не тре думати, куди звертатись, бо то - моє!
    А у Львові... Вийдеш на свій балкон і тут же тебе якесь бидло обматюкає... Ну бо в нього так душа лежить... Або затопить і почне скакати з шифоньєра на диван, при тому виграваючи на піаніно і співаючи "Мурку". Ображає те, що страшно звернути увагу, бо на наступний день твої двері в кращому випадку будуть вимащені г...ном, а в гіршому - страшно подумати...

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

у нас так бомжі були завелись,правда вони там сиділи, то приїхала міліція ,бо викликали,і їх тут вже нема. Спробуйте написати картку ,щоб не пісяв, і не ходив сюда, що ви як припельнуєте здавсте його в міліцію ,бо вже сил нема і там бавляться діти. То все роздрукуйте на компі і розклейте там де він буває. Напишіть хай шукає собі інше місце. Нам такі картки схоже помогли.

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так, чіста поржать.
    В суботу ми всією сім'єю заснули в обід, і сняться мені чомусь суцільні матюки. Прокинулась. Матюки - в реальності, прямо біля нашого балкона. Перший поверх, хайбигрець. Виявилось, що наш сусід-бухарік, що проживає на 2му поверсі, але не прямо над нами а у суміжній вертикалі квартир, загубив ключі і лізе по гратах нашого балкону на свій. Чесно - збити б шваброю, як він нас дістав вже! - але ладно, півдороги вже проліз... нині, правда, дивилась на відстань між балконами - і ніяк не второпаю, ЯК...
    Все закінчилось добре.

18. olitsisa

olitsisa New Member

На рахунок карток- гарна ідея))) Вважаю допоможе, наркомани вони переважно зашугані. В мене з сусідами також не склалося. Просила, давайте поставимо лампу на фотоелементі, зимою темніє рано , з візками по наших сходах поки піднімешся, голову скрутити можна. Так у відповідь почула що вкрадуть, нема чого. В сусідки мала на пів року молодша за мого , кажу їй , давай пісочницю зробим, майданчиків в нашому районі майже нема , а так хоч трохи цікавіше дітям буде. Сусідка ''випала на мороз'' довго зі мною не розмовляла))) Пісочницю зробила бабця з дідом для свого онука, так сусідка на мене довго зиркала невдоволено . Не знаю причини до сих пір , місця у дворі достаньо)))) Перед входом до квартири в мене росте алича, сусідка ходила і надокучала на рахунок того що мені це дерево загороджує світло,щоб я його зрубала, хоча двері в квартиру глухі, а до її помешкання декілька метрів, от коли на цій аличі дозріли ягоди , чомусь вона в першу чергу побігла обривати. Таких прикладів багато)) Вже не звертаю на це уваги. А минулого літа в підїзді почала ночувати бомжі-алкаші, прошу її щоб попросила чоловіка їх вигнати бо дїти в обох, не знати які бацили вони розносять . Ні отвєта , ні прівєта. Каже що просити навіть не стане , бо знає що він відмовить. Закінчилось тим що побачивши одного з ''квартирантів'' попередила, що як що не заберуться з підїзду , полию їх бензином і спалю поки вони п'яні будуть спати, забрались одразу. Мабуть лице в мене не добре було))))

19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Ой біді-біда. В мене з сусідами, а у сусідів зі мною. Вже ті ремонтники ну дістали блін.
    Минулого року під нами ремонт робили, а цього року - над. І якщо ті що під нами були адекватами, які розуміли що дітьо в обід спить і звечора також, то у тих, що зверху "майстри ж прийшли". І то падлиско у сьомій ранку як заведеться. Я нині вже не витримала зібрала дитину, включила на повну Рамштайна і залишила у дверях записку шо таке буде щоденно поки гуртом не поставимо в якісь часові рамки наших дятлів. Тепер весь під*їзд визвірений на мене... бо коли стукають періодично то музика лабає постійно. Завтра так само зроблю Ну їх нафіг. Або най ставлять у часові рамки тих придурків згори, аби най знайомляться з тяжким роком. (моїх прохань дятли не почули, не зрозуміли і ще щось там "не").

20. Just me

Just me Member

Не зовсім зрозуміло: Ви "караєте" усіх сусідів у під"їзді музикою за те, що у квартирі зверху роблять ремонт? Якщо це так, то це один із найбільших жахів сусідського співжиття, який я коли-небудь чула.