Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

Urtica, ви зла людина!:lol::lol:

2. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Знаю і стараюся з тим боротися, але виходить зле :sad:

3. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

4. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

хороша ідея. може дійде нарешті)

6. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ага, а потім може і більше раз бігати попрошайнічати акцентуючи увагу на тому, що я ж тобі не відмовила в такій то годині, а ти така сяка погана не хочеш мені допомогти. Тут тільки відкрито треба говорити, а не брати приклад з сусідки для виховних робіт, не зрозуміє вона того.

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не впевнена, чи сюди. Але зважаючи на те, що я ще не сплю, то чую всі звуки, бо будинок у нас "з вухами". І дійшла до висновку, шо в нас живуть або сильнокохаючі дружини, або сильнопрацьовиті ремонтники. Хоча о пів другої ночі мені не в"яжеться ні те, ні інше. Бо гаратати відбивні о такій порі - це подвиг (для мене), а довершувати ремонт (в неділю, в свято) - це дурість. Відповідно, в мене напрошується питання, що можна товкти о такій порі? Це - не вперше... Може маніяки які завелись?

8. zaderyshka

zaderyshka Member

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я недавно торт пекла в 5 ранку і гаратала збиваючи білки, уявляю, що сусіди подумали)))))

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Не могла заснути вчора довго через задуху...., а сусіди розбудили голосною музикою ще до восьмої (не знаю, як в кого, але в мене законний державний вихідний).
    Встала злюща, одяглася і пішла наверх, а там "коридорчик" на три квартири, двері зачинено. Подзвонила, постояла і пішла, вирішила, що дзвінок не працює. але коли повернулася додому - музики вже не було. Зрозуміли, значить, чого приходила. Ну, то нафіга взагалі таке робити???

11. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Поверхом нижче в нас живе самотня божевільна, то я можу писати в цій гілці часто... музика в 6-7 ранку то я вже звикла, піти, що постукати в двері, страшно. Лиш би нічого страшнішого не витворила.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене по сусідству живуть араби якісь, люблять в 2 ночі влаштовувати "ланч" на балконі (в нас балкон спільний для 6 кімнат), і то все супроводжуються розмовами і співанням пісень! а ще вних хоббі ходити по балконі і заглядати в кімнату, а в мене якраз стіл стоїть навпроти вікна, ти сидиш, а за вікном стоїть якийсь чудік в полосатих рожевих штанах, голий торс (файного нічого, бо він дистрофік) і дивиться на тебе!Фу!!!
    правда я знайшла боротьбу, йому чомусь не подобається балончик офу, тут комарів багато і канешно вони всі до мене в гості летять, тож я кожного дня пшикаю кімнату, раз побачив мій сусід цю процедуру і відразу втік, тепер загляне, побачить балончик - і іде собі..може він комар???

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

14. Osya

Osya Active Member

Як казати сусідам(вони трішки дивні, в хаті, бардак, діти дуже рідко гуляють разом із батьками) в яких купа(десь 3) малих дітей(6,5,4) щоб в обід не ганяли по кваотирі, бо аж люстри гайдаються.(І малу тоді дуже важко приспати)

15. Seferi

Seferi Well-Known Member

А чому вони не можуть ганяти? Це ж діти. Вражена. То купа(десь троє) дітей повинні сидіти в обід як миші в своїй хаті?

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Та й не всі батьки можуть постійно гуляти з дітьми. Бо працюють. Може з бабусями, дідусями, нянями і т.д. І через це вони дивні?

16. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

а наша сусідка тепер ще й курить як паровоз на балконі. в мене в кімнаті неможливо сидіти - таке враження, що ми обоє з чоловіком курили, такий сморід стоїть. І не відкривати вікна - теж не варіант.

Може хтось знає, як змусити родичів тієї жінки взяти на себе якусь елементарну відповідальність за неї, вони вже не раз влаштовувала пожежі - на кухні вічно в неї щось горить, я стукаю в двері, а вона спить, як виявлялося, так і до біди недалеко. Ну хіба може така особа жити сама, без нагляду? (Сусіди знизу вже навіть заяву в міліцію писали...)

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене сусіди на спільному балконі влаштували "песнопенія" з барабанами...вже півгодини співають, так то їхня східна музика на рерви дії, що не до витримання:sad:

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Та може вийдіть попросіть перестати співати?

19. Олька

Олька Well-Known Member

і тиша))))

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

Уявляю, що то буде, як Марійка піде до арабів робити їм зауваження, вони ж від неї не відстануть)) точно, виставити балончик від комарів, нє?