Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Osya

Osya Active Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

Я була роздрукувала витяг із закону, до якої години можна проводити ремонтні роботи і наклеяла сусіду на двері. На наступний день була тишина :)

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А ми в новобудові живемо, то як тільки вселилися, тут ще мало людей жило, то сусід під нами, приїжджав ввечері з роботи і до години 3-4 ночі самотужки робив ремонт. Найважче нам далася його перепланіровка- хлоп валив стіни тижня два, я вже чоловіка просила щоб він поміг йому ту стіну завалити, бо я вже не витримувала...

3. RedApple

RedApple New Member

то в вас справжнє свято, буде тепер тиша, поки ще хтось ненадумає ремонт робити, бо в мене в будинку одні закінчують, другі тільки починають робити

4. AilataN

AilataN жива

Мої баночки для недопалків весь час двірничка забирає. Сама мете їх, вимітає з трави і зі шпарин, а банку забирає. Тємната.

У нас на поверх вище квартиру здають подобово. Оооо....
    Які пристойні пани туди заходять, і які потім до них дєффачкі приїжджають)) яка вже гульба, відірваних від опіки дружин, чоловіків, а які вже теревені...
    Телевізора не треба :)

5. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

нема в нас двірнички... замалий будинок... квартплату платимо, але права на таке благО не маємо))
    от вивезли нам вікна з подвір'я жеківці - молодці :girl_claping: люди вікна міняли, старі складали в кутку подвір'я (на потім чи шо??), роками то добро стояло, і от знайшовся благодійник! ще обіцяли гору сміття вивезти, яке з невідомих причин не забрали разом з вікнами

а баночка дочекала мого непальонцого чоловіка з роботи)) недопалків на газоні вроді нема))
    це для мене був експеримент "чи можна чогось досягти без пиляння/сварок/бурчання у стосунках зі сусідами"

Останнє редагування: 29 Квітень 2013
  6. Neverland

Neverland Well-Known Member

В нас бабуля зверху живе, то в неї кхм... проблеми з нашим миттям у ванній. В нас частенько буває, що чоловік приходить з роботи по 12, або я засиджусь, і ми маєм митися в 12 чи 1, не брудними ж спати лягати... Ну от, в неї претензії, що наша вода їй спати заваджає, бо в неї труби "грюкають". Я маю підозру, що то індивідуальне опаення наше може давати таке грюкання: я коли вмикаю його, то в мене в спальні труби "стукають". Ну але реально, що я можу зробити? Не митися, коли не вклалась до 22? Не палити в хаті зимою і мерзнути? Дурдом:girl_devil: І головне, вона господарю на нас жалється, мовляв ми їй спати не даєм... Аррр. Мо їй втички у вуха подарувати, не знаю вже.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Ще одна сусідка, але вже знизу, на квартирі, де ми зараз робим ремонт то взагалі навіть не знаю, як назвати... Одним словом ми там хотіли зробити невеличкий балкончик на внутрішньому дворі, чисто для технічних потреб: сушку влітку виставити, щоб білизна сохла. Гарно архітектор порахував, щоб той балкон нікому світло не загороджував, але треба підписи всіх жильців на той балкон. Всі нормально підписали, а та панєнка, над якою навіть не буде того балкону, сказала, що не поставить підпис, бо їй якимось дивним чином він заваджатиме і відкидатиме тінь у вікна. Проект її не переконав, що тіні не буде, але вона гордо заявила, що поставить підпис, якщо ми їй за свій кошт збудуєм знизу засклену веранду полощею 12 метрів квадратних і поставим склопакети. Не кисло так. От мені цікаво, в таких людей хоч якась совість є, чи вони поняття такого не мають взагалі?

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Біда з сусідськими курками. Сусідка з свого подвір*я їх повиганяє, от вони на моє і біжать. Порозпорпували мені пів квітника, подзьобали розсаду. І то вже не вперше така радість. Вони кожного дня на моєму подвір*ї тусуються. Постійно нагадять, з*їдять їжу, яку я своїм насипаю, порозпорпують мені все. Зла я на них. Задовбалась кожних пів години їх виганяти. А сусідці байдуже, їй головне, що її кури не гадять в неї на подвір*ї. Я вже якось була завела розмову з нею, за її курей, але то було безрезультатно. Сваритись не можу, бо вона мені інколи з дітьми сидить, коли мені потрібно кудись поїхати. І що робити? Отака я хузяйка, не можу собі дати ради з курками :girl_nea:

8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А ви читали Кайдашеву сім'ю? зваріть собі бульйончик з її курочки, вона тоді добре буде за своїми курми дивитися:girl_blum:

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

але навряд чи дивитиметься після такого за дітьми форумлянки за потреби. Тут ситуація делікатна

10. Nitriotka

Бульйончик люблю, але такого не зроблю. Краще вже терпіти курей, аніж потім мати проблему з тим, щоб на когось діток залишити, тай не тільки з тим, бо репутація тоді в мене була би не тойво... То ж село :girl_flag_of_truce:

11. Apelsynka

Дівчатка, та я ж просто пожартувала!:girl_wink: не сприймайте то так серйозно:girl_flag_of_truce:

12. tasha

tasha New Member

А паркан поставити, чи кури роблять підкопи?

13. Nitriotka

Паркан є і в них і в нас, але курки копають ямки, знаходять дирки в паркані, короче тягне їх на моє подвір*я.

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мені щось зразу уявилось, як у фільмі-бойовику- полчища курей наступають, організовано роблять підкопи ))), жартую. А якщо ті ямки весь час засипати, чи підкласти там щось таке, що курка не зрушить з місця?

15. Nitriotka

Хіба курку прив*язати. Тоді вже вона не зрушить з місця.
    Але я зрозуміла, що ви мали на увазі. Ми підкладали дошки, але вони, зволочі, всеодно знаходять собі вилазки. В нас подвір*я досить велике, а з одної сторони метри два, мабуть, не загороджено, то я собі думаю, що в основному, ті кури тудою пробираються. Хоча в принципі, я ніколи там їх не бачила.
    А ще такий варіант - я думаю, що то просто мої кури нашепотіли сусідським курам, що в мене смачніша трава. От вони і пруть до мене :girl_yes2:
    То я жартую, але насправді проблема є. І я не уявляю, чи її взагалі реально вирішити, бо пробували ми вже купу способів.

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Мож паркан поміняти на такий, що жодна курка не пролізе, чи якось під парканом цементом залити?:girl_crazy: Кури цемент не прориють:girl_crazy: Ну або своїх курей на подвір"я сусідам гнати?) Мож зрозуміють тоді

17. AilataN

AilataN жива

Прийшла до вас , потеревенити.
    маю сусідку, десь під 70 , виглядає гарно, слідкує за собою.
    От, завела вона собі кавалєра. Він також в нашому дворі живе, теж під 70 !!!! років, вдівець вже як років 15.
    Ходять попід балконами як двійко малолітніх, шифруються.
    Коли я їх ввечері бачу ( я ж зі собаком виходжу) то в різні сторни розлітаються, так ніби й не обіймалися тільки но.)))
    А , оце, випустила пса в двір побігати ( після прогулянки по району), і сіла в засаді))) жартую, просто в стороні стояла.
    Дивлюся- ага, йдуть, цілуються))))
    Мене побачили, відскочили один від одного, він їй
    - Ну всьо, ***, завтра прийду той кран дороблю
    вона йому
    - тата, дякую
    Тільки до хати зайшла, чую, він стукає їй у двері...)))
    Боже, дай їм щастя, не важно на скільки , і хай не кремпуються, і хай у них складеться життя..
    Щиро за них радію!:girl_tender:

18. Nitriotka

Вже шукаю спонсора :girl_flag_of_truce:

Та мої не хочуть туди йти чомусь. Кожних пів години виходжу з хати і виганяю сусідських курей на сусідське подвір*я. А мої йдуть в свою хатку
    Невже кури настільки тупі створіння, що їх відганяєш, а вони всерівно пруть?

19. Apelsynka

Ну, в вас там просто куряча війна якась:girl_haha:

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

інтелекту їм явно бракує))

20. Nitriotka

Якби ж то куряча. Курям пофіг. То я сама воюю, бо безрезультатно.