Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

ну хоч щось корисне ви з того всього винесли, бо порада дуже вам пасує. Хто вас тут засуджує, я вас прошу!! Вам намагаються пояснити, що діти бігають у всіх та й сусіди є у всіх і з різними прибамбасами, але жити в шумі їм з 8ої ранку до вечора ви не можете заборонити. Та зрештою, нащо повторювати? Хто хотів би , то би вже давно зроумів, а як йде від людини лиш якась незрозуміла агресія, то просто без сенсу...

2. wenecja

wenecja New Member

я нічого не маю проти, що він там бігає, просто чи в нас така ізоляція погана, чи що, але в мене такий звук, що я в шоці, коли він бігає. Можливо будинки у яких я жила до цього були краще збудовані, і не було таких звуків. Я просто констатую факт, що дуже голосно і в мене в коридорі дійсно тріскає фарба на стелі.
    А в ЖЕК я написала, про вияснення причини, а не про те що в мене такі погані сусіди, що не дають спати, до чого тут така реакція? В людей у ванні уся стеля мокра, але вони нічого з цим не роблять, а у них двоє малих дітей. Усі дихають цією плісінню, мабуть щось у цьому є?

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

а ви все про себе та й про себе, ви не пояснюєте, а власне пишете з таким негативом, у якому мене звинувачуєте..

3. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

ой, ви мені нагадали: коліжанка розказувала, як сусіди робили ремонт і продовбали діряку в стіні туалету :girl_crazy: То можна було через ту дірку спілкуватися :lol:

4. wenecja

wenecja New Member

враження що над головою дуже голосно капає вода і вдаряється у щось, можливо звук схожий на капання у пластмасове ведро.

5. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

а в Пітері, здається, мали прийняти розпорядження, згідно з яким "топання котів" у невідповідний час забороняється :lol:

6. marianast

marianast Well-Known Member

Цілком дружелюбна реакція, повірте. Просто цей звук заваджає лише вам, тому вияснити звідки він і що з ним робити - то в ваших інтересах, в першу чергу. В нас текла стеля у ванні, пішли до сусідів, в них підлога мокрісінька, купа тряпочок, але махали головою - нє-нє, ви що? в нас нічого не тече, нікого не топимо, прибирали просто. Поскаржились в ЖЕК, просили з"ясувати причину, вони обслідували нашу ванну (обслідували - то я сильно прикрашаю)))), постукали до сусідів - скарги є? щось тече? точно нє? Все. На тому закінчилось. Нам сказали, що сусіди стверджують,що все добре, значить так і є, зобов"язати їх до чогось вони не можуть. А наша мокра стеля - наші тупікові проблеми. Деякий час так було. Потім в сусіда у ванні стукали- грюкали і текти перестало.

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То, напевно так і є, бо колись, як жили в квартирі теж почала мокріти стіна в ванній зверху. Ходили до сусіда, казав "в мене сухо" і всьо. В жеку не могли ніц зробити, бо сусід не давав дозволу, а треба було довбати від нього ,бо була дира в стояку
    свекруха впала в нерви)), пішла до нього, наложила, нагрозила... за кілька днів прийшли з жеку і все зробили. Після того сусід прийшов "веселий" і вимагав від свекрухи пляшку шампанського, за те що дав згоду на роздовбання своєї ванни...
    Треба до сусідів "підхід" знайти:biggrin:

8. enigma

enigma Well-Known Member

Нє, ну а ви б хотіли аби вам ванну роздовбали, бо стояк тече? А ремонти потім роби за власний кошт. Я навіть не знаю, як би я в такому випадку поступила, якби мені запропонували ванну розбити.

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Нє, не хотіла б...але дозвола, бо інакше воно б текло собі аж до першого поверху і всі сусіди вже б за мною ходили
    Там, насправді не все так страшно...треба було зняти унітаз і за ним вибити діру, яку потім легко заробили. Проблема в тому, що треба розібратись спершу в ситуації, прояснити всі моменти, а тоді знаходити спільне рішення...чому так важко когось почути?
    Та ж завтра може і Вам( не до когось особисто) треба буде до когось звернутись, з подібною проблемою

10. tasha

tasha New Member

wenecja, вам як вдастся вибити з жеку ремонт будинку то поділіться досвідом. Буду вдячна. Бо в нас зараз такий під"їзд і ліфт страшний, що бридко заходити. Я не проти доздати гроші, але нехай теж щось роблять.

Над нами раніше здавали квартиру, і жила там сім"я з маленькою дитиною. Мамуся мабуть не висипалась зовсім, бо було таке, що за один тиждень нас 5 раз затопила, добре, що на той час ще ремонт не зробили.

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в нас на першому поверсі дуже хороша сім"я живе. вони доглядають газончик під своїми вікнами, організовували нові двері в під"їзді і також побілку і малювання стін.
    ми здали гроші на фарбу і матеріали, а майстра дав ЖЕК

12. dasha

dasha Well-Known Member

Поселились над нами молода пара з дитиною. Чи там чоловік любить випити, чи що, бо то чорна година. Він її там так лупить як готую щось на кухні то так чути, що капець. З трьохповерховими матами, там просто через стелю чути ті подачі. Вона плаче, каже чого дурна була від нього родила, а він її такими матами, "Ну і чого родила піпіпі". І що то робити, викликати міліцію чи що? Що цікаво, що ці розборки в них вдень, а не ввечері, власне чула, коли малий не був в садку, а ввечері все тихенько.

13. hen party

hen party New Member

У нас така сама історія! Але ще і вночі бувають такі цирки! От і не знаю чи викликати міліцію? Бо як би не кричали і матюкались, ранком парочкою ідуть з дитиною в садок, на роботу, ніби нічого і не було!

14. Tratata

Tratata Active Member

О і в нас таке саме, тільки в нас вони обоє одинакової вагової категорії, тому б'ють одне одного на рівні і матюкаються теж:d7:
    А вранці теж обоє йдуть на роботу по-під ручку ,аж любо глянути:connie_pull-pigtail

15. dasha

dasha Well-Known Member

То може то для нас ненормально, а в тих сім"ях - темперамент, чи більше товчуть, тим більше люблять одне одного :connie_pull-pigtail:girl_haha:

16. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

можу прозвітувати
    наступного дня у банці був 1 недопалок, ще наступного - 4)) ще через 2 дні з подивом зауважила, що всі недопалки, накидані за зиму навколо сходів у будинок, зметені на купку , ще за день і та купка зникла. вчора зауважила, що "попільничка" майже повна, а травичка навколо чистенька :girl_dance:
    думаю, витрясу ту баночку в кульочок (фе, який сморід!) і поверну на місце. аж клопіт - той кволенький цвяшок, який було відшукала на стіні будинку і вчепила ту жерстянку, відлетів... хотіла в ту дірку прибити новий - не знайшла цвяшка в хаті (як видно, що я навіть не знаю, де вони лежать :) ) доведеться чекати чоловіка увечері. а поки почепила на інший цвяшок, але це доволі високо... цікаво, як чоловіки-курці зреагують - чи здогадаються і самі приб'ють, чи навіть голову не піднімуть?

17. Lambada

Lambada Member

поселилися вчора туристи данецкі по сусідству. Молода парочка. Ясно, випили, і понесло... дівчина красуня почала "говорити" на весь голос і на всю вулицю протягом ДВОХ годин, було це від пів 10 вечора. :d23:
    От сіли собі посеред тихої вулиці двоє прямо на проїжджій частині, на сонцем загрітій бруківці, і вишукано матюкалися про все на світі. Навіть не знаю чи від того що сусіди зверху в них щось кидали, чи переконаннями "та закрий вже рота":girl_crazy: вони ближче пів 12 пішли "пакушать".
    Туристи різними бувають...

18. Tanju

Tanju Well-Known Member

А ми сьогодні прокинулись від "мелодійного" звуку болгарки, якою пиляли батареі. Це було лише пів 8! Тривало не так вже й довго, от питання чи не можна було це зробити хоча б на годинку пізніше?..

19. RedApple

RedApple New Member

і в нас таке було, правда в 8 год тиждень тому, посилились нові сусіди, ні тобі добрий день ні допобачення не говорять ,пожужали хв 15 і перестали,що вже так пекло то в 8 год робити

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Хе! Та то всьо - то мєлочі жізні. Дівчата, у нас сусід ремонт робив з червня минулого року. А завершив його два тижні тому. Шотозчємто! О сьомій ранку дрелька, в одинадцятій вечора - болгарка. Міняв батареї - наш стояк був без тепла, а сусідів знизу - затопило. Зараз маленька дитинка. То таке враження - що то не в нього вдома... Ввечері складає меблі з молотком, а зарнку вилітає на роботу так, що в мене рухаються стіни.
    Я розумію: мій ремонт, моя квартира - начхати на сусідів. Але ж дитя в хаті!