Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. u.businka

u.businka New Member

Відповідь: Ваші сусіди-ваша біда.

Спробуйте звернутися в санстанцію. за дуже невелику винагороду Вам посприяють. Ви в якому районі мешкаєте??? якщо цікаво - пишіть в аську.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

вже писала про своїх сусідів зверху....
    минулого літа дві машини такого мотлоху вивезли з горище(вони то по смітниках збирають і там складають)......
    аж страшно стає, а не дай Бог, пожежа, або ще щось.......

• Подобається Подобається x 17
  3. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ужас один! Бабка ще й мала сили на ту машину вискочити! Видно жаль було їй свого добра :).

• Подобається Подобається x 1
  4. Женічка

Женічка Well-Known Member

та ні, то бабка з ЖЕКу, вона допомагала складати.
    а господарка того добра тим часом бігала і з підвалу все виносила і десь переховувала в інше місце, з словами розпачу :"хто за це все платити буде...."
    типу за речі з смітника:shutup::shutup::shutup:

• Подобається Подобається x 8
  5. Kiss

Kiss Well-Known Member

Цікаво...А от у мене сусіди взагалі унікальні були.Обоє лікарі,ніби інтелігентні люди...Але це тільки "ніби"....
    Так от,одного разу взимку він її на балкон голою вигнав...То нічого,що була мінусова температура....Іншого години дві товчуться,баняки літають,меблі,вона верещить,плаче....а через кілька хвилин,секс в розгарє.....І будь тут мудрим...

• Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 1
  6. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Мої сусіди переплюнуть будь-кого.Живемо ми на другому,а вони ,відповідно, на третьому поверсі.Так от -живуть там 95-річний дід і 90-ня баба.В них реальний маразм+склероз.Але про це потім.Літом вона нас умудрились залити два рази так,що я тільки встигала підставляти відра з тазіками.В них в коридорі вода стояла по щиколотку.Доріжки в них не прані років тридцять-відповідно вся вода сіра.Потім ті мокрі доріжки вивісили за балкон-сушити-а з них тече БОЛОТО :ninja: прямо по вікнах нашого балкону.Але це ще ми могли стерпіти.Але ж вони сволочі,бо інакше не скажу,б"ються ,кричать і сваряться ВНОЧІ,і іменно над моєю кімнатою( в 3-ох кімнатній квартирі вони живуть самі).Скільки раз вони мені будили малого,я вже навіть не скажу.Сваритись з ними нема сенсу-вони просто не пам"ятають,що в них в реальному житті відбувається.Їм приносить їсти внучата племінниця(вона і ж спадкоємиця їхня).Так дід вночі кричить до баби,що та приводить коханців і годує їх ( це в 90 років!:xaxa:)Б"ються так,що чути,як ламають палиці.Матюкаються,клянуть один другого.Це просто жах.А минулого тижня дід підняв на ноги весь під"їзд-він якимось чином вибіг з квартири ,коли та дівчина принесла їм їсти,заліз в ліфт,і хотів втекти з дому.Поки возився в ліфті,кричав на цілий під"їзд.Та дівчина його ледве відірвала від ліфта.А перед тим дід побив бабу-вона три дні стогнала ,а коли приходила та дівчина то притворялась,що спить.МИ їх і міліцією лякали,і психіатричною лікарнею,і будинком престарілих-нічого не помгає.

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Все, присвітило сонечко і наші бабки з цілого будинку(містечкове СБУ), вже сидять під під"їздами і гострять язики об всіх. В мене вже виробився рефлєкс, як іду попри них, то тримаю дулі:xaxa:

• Подобається Подобається x 9
  8. bast3t

bast3t Well-Known Member

а у меня всё на оборот, уси остальные дули держат когда я иду xD
    вы случайно не на Зерова живёте? :xaxa:

9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а в нас нині сусіди рівно о 10-00 за київським часом вирішили позбавитись старих меблів, і щоб не гаратати їх з 4 поверху на смітник - просто кидали їх з вікна...
    мені крізь сон здавалось, що то як мінімум десь поблизу завалили всесвітній торговий центр:sad:

• Подобається Подобається x 9
  10. Люша

Люша Well-Known Member

А ми машину тримаємо під вікнами, у такому спеціальному карманчику, вчора підїджаємо під дім, бабулька, що вище поверхом живе кинулась до смітника і ну тягнути його на середину карманчика:xaxa:, цікаво яка різниця буде у ньому стояти смітник по середині, чи смітник разом з нашою машиною:xaxa:, не встигла, відстрибнула с під машини, забігла у підїзд, захлопнула двері, хоча бачила, що то ми і як правило люди не закривають двері під носом у сусідів.
    Чим не вгодили? Після 21 не галасуємо, бо малий вже спить. Живемо під нею, тобто по голові не топаємо.:confused::confused::confused:

• Подобається Подобається x 11
  11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Хотіла нажалітись на своїх сусідів,але перечитавши попередні дописи зрозуміла,як нам пощастило:)
    Та все рівно трохи попліткую.Так от,наші сусіди через стінку-інтелігентна сім'я вчителів:бабуся,дідусь,їх діти і двоє внуків.Завжди чемні,усміхнені.Але коли я ще мала можливість поспати подовше,то кожну суботу ми з чоловіком прокидались від криків.Це вчителі матом посилали один одного.Причому деякі фрази я почула від них вперше:xaxa:
    Інший сусід взагалі дивак-якось прийшов до нас з відкритим конвертом,на якому була зазначена наша адреса і прізвище,і видав таке:"Тут нам кинули в пошту конверт-дивлюсь,адреса не наша.Відкрили-там футболка.Дочка міряла-їй не підійшло,може то вам?"У нас не було слів.А якби підійшло,то він би нам і не віддав??Потім якось купили новий вентилятор і тимчасово залишили в коридорі під дверима (коридор в нас загальний на 4 квартири).Через годину він зник.Знайшовся у того ж таки сусіда,який доказував,що то його.Навіть,коли йому показали коробку і пульт від нього,він ще довго не хотів нам його віддавати.А ще якось робили порядки і знов в коридорі поставили ящик з книжками,бо поки не було де їх ставити.Ввечері почувся шурхіт,а на ранок ящик з книжками зник.Той таки сусід,як виявилось,позичив ЯЩИК книжок почитати...

• Подобається Подобається x 23
  12. Радість

Радість Well-Known Member

Сусіди!

Дівчата, я в шоці! Нешодавно в нашому будинку боржникам відключали каналізації. З тих пір (а це близько тижня), кожен вечір зверху хтось щось виливає. Причому у великих розмірах. А ми живем на першому поверсі. До вчорашнього вечора мене це не сильно турбувало. Я сподівалася, що це просто вода. Але вчора я просто прозріла. Половина дванадцятого ночі. У нас все літо повністю відкриті вікна і балконні двері. Чую, полилося. І тут через пару секунд такий сморід пішов, що я такого запаху в житті ще не відчувала! Я швиденько все позакривала, але смерділо ще близько години і я мусила на деякий час закритися у ванні, тому що мене б вирвало. Мала почала сильно кашляти, чоловік теж в шоці був. Одному Максиму було все рівно, оскільки він міцно спав. Я вчора готова була двері виламати і морду понабивати, якщо б знала з якої квартири таке добро полилося. Сьогодні пішла в жек, в якому "самі знаєте хто" працюють. Вони мені нічого не могли із цього приводу сказати. Кого відключили вони не знають, це водокалал потрібно запитувати. Довелося подивитись список злосних боржників. У нашому під'їзді лише один такий виявився. Але він злегка під траекторію потоку не підпадає. Ми то знайдемо того, хто нічними поливами займається, лише як з ним потім боротися? Сварка явно не допоможе, потрібно ж їм кудись зливатися. А ці пару днів запаху не було тому що кожен вечір дощ падав. Як я вчора цього дощу чекала! При закритих вікнах взагалі неможливо спати. Я як уявлю, коли це все випаровуватися почне... Жах.

• Подобається Подобається x 14
  13. Радість

Радість Well-Known Member

Ой, перепрошую. Шукала таку тему, і не знайшла. Дякую, що перенесли.

14. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ой а моїм батькам над головою жіночка вирішила квартиру здавати і тепер там постійні п"янки-гулянки до 4 години :girl_devil:

• Подобається Подобається x 1
  15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а у нас сусідська молодь до 4 ранку співає п"яних піскень , верещить і ТАК матюкається! Дуже прекрасно чути на 9 поверх! Ржуть як коні! І вікно е закриєш, бо душно....ще й малий вже тиждень зле спить через жару+ті "малолєтки"!!!!!! А на 8 поверсі від того "ржання" починає люто гавкати пес....Весело....А на 7 поверсі вже 3 місяць щось бурять в квартирі...Вдень голова болить від тих сусідів, вночі від малих зас...ців

• Подобається Подобається x 2
  16. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

зара розкажу як ми жили ... і чим то ся скінчило
    жили над нами наркомани і самі робили ширку і торгували нею. Думаю шо розповідь про шприци які з ліфта при відкриванні даверей сипляться на голову нікого не здивують... а от два вбивства у мому під*зді, плюс вічно наколені діти були. Мусора (інакше язик не повертається назвати) ходили до наших сусідів по "зарплату", "Премію до зарплати" і просто вгості.
    В мене в хаті постійно смерділо ацетоном. А ше у тих нариків жила така собака шо на свиню була подібна. То той псіна мені мою кицю на шматки роздер.
    Про вічні гупання, стукання і товчіння маку чи шо там вони товкли багато розказувати не буду... але то було жахливо. А ще хронічні дебоші та крики. Дільничий мусор на виклик реагував спокійно і нігде після виклику його не виділа.
    А ще вони нас затоплювали. Раз в місяць то точно. Але найбільший потоп був коли у них вибухнув ацетон і вони горіли... Тоді прихали пожежники і налили нам у хаті по кісточки води... текло по перший поверх.
    Найцікаве у тому що потім мусор ту хату собі забрав, а погорільців у в*язницю посадив, де вони і виздихали.
    Потім той мусор робив собі євроремонти і перепланіровку в хаті. Тобто довбав і переносив панелі. Закон про те що шуміти можна до 22:00 написаний явно не для нього і його дожним чином не стосувався. Твк стіни до першої, другої а подекуди і третьої ночі. Дверей не відкривав.
    Зара коли нарешті в будинку більш менш спокійно я звідти переїжаю... :sad:

Про нових сусідів напишу згодом :)

Останнє редагування: 6 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  17. Gala

Gala Well-Known Member

А я сьогодні прокинулася в 4 ранку,бо мій "дорогий" сусід завів собі корову:girl_devil:Живемо ми у власному будинку,але не в селі -місто досить велике і корів тут нема.(уже є)То та корова без перестанку виє-пластикові вікна не помагають.Так до світанку пролежали з чоловіком під виття те(зараз теж виє)Вже і 3-х метровий паркан поклали,щоб не бачити тих сусідів,але здається ,що він робить то навмисне,на "радість "нам.От вже не хочеться взагалі з ним розмовляти,не помічаєш їх,а що робити???Як ще цієї ночі не засну ,то не витримаю:girl_devil:

• Подобається Подобається x 4
  18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в нас, точніше наших сусідів, вчора дуж цікава ситуація трапилась:
    вмикається Сісі Кетч, одна пісенька, друга..потім щось розбиває вікно. вмикається "владімірскій централ". чути як хтось врізав комусь, вмикається Сісі Кетч, чути жіночі сльози..все ніби затихло.
    за півгодини в двері сусідські починають гримати ногами. чути голос фурії. "дєвачьку маю абрюхатіл, женітса ні хочіш - так дай хоть музику нармальную послушать":)

прям район мелроуз мєстнава разліва

• Подобається Подобається x 12
  19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А у мене, а у мене бабулька поряд живе - цілий день збирає пляшки-макулатуру ввечері возить то все добро на 9 поверх і залишає в коридорі, коридор маленький, а зранку, коли всі на роботу - везе то добро вниз здавати. Мені її шкода, бо я з нею так би мовити дружу, але важко пояснити гостям які приходять і добираються до наших дверей через гори сміття, що то не моє:girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  20. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ваші сусіди в порівнянні з моїми сусідами-просто діти.У селі сусіди-більше,ніж родичі:хто народився,одруживсящо варив,закрутив,прав.....:girl_cray:Все і про всіх.:girl_crazy:
    Отже,сусіди зліва:мама закордоном на заробітках,тато -любитель випити,17 років ніде не працює,двоє синів ,трошки за 30.Прийшла невістка,ще не нівістка,але вже всіх построїла:молодшого сина на роботу,мамцю,ви заробляйте гроші,а от зі свекром почалась війна:tanksmile:
    -Ти ,хам,скотина,тобі жити в кам"яному віці.(це найкраще)
    Вона варить їсти ,а він тихцем тягне м"яско з киплячої каструлі.:girl_in_dreams:Невістка варить холодець,винесла на вулицю,щоб остигло,а він м"ясо вибрав і з"їв.:girl_cool:Вона виварює білизну в каструлі,відвернулась,а він запхав туди свої брудні штани:girl_cool:Свій одяг він не пере,чекає поки невістка випере щось з його синів-чуть підсохло,своє скинув,викинув,а синове вбрав:girl_crazy:
    Святкували іменини,свекор заважав(ходив туди-сюди),засунули його двері шафою, і він так 2 дні сидів.:girl_flirt: