Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

жодного разу не переходили

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

О, то коронна фраза....проходили. А найбільше сусідську бабульку заїло як ми боковину балкону обшили вітражним склом і вона не може пантрувати шо ж ми робим на балконі:girl_crazy:

4. Michela

Michela New Member

Дуже Вас розумію! До нас ще приходили декілька разів з ЖЕКу та Сихівської райадміністрації.
    Жалілись що ми стіни несучі валим (ну невже ми хочем зробити собі та комусь погано, нам ж там теж жити), коридор не можна було перемуровувати, хоча й інші теж так робили, то сміття ніби то ми залишили, хоча чоловік час від часу приїзджав та причепом вивозив і то дньом (через вікна сусіди бачили), то двірничка змучилась мити сходову (хоча сміття своє завжди замітали)...
    Але наш ремонт завтра закінчується...:girl_claping:

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а я буду дуже рада якщо хтось з тих служб прийде, я якраз покажу те що робиться в ліфті, те що дворнічка бамбук курить замість прибирання, покажу як дехто закутки підїзду періодично плутає з туалетом, хай прийдуть, буде розмова....давно вже треба щоб прийшли.

Але я майже впенвнена що пожаліються, бо сьогодні майстри залишки мусору виставили в мішках на сходову клітіну, а машина якщо буде то завтра, певно народ піною зійде через ті мішки
    наш також вже на фінальній стадії :girl_cool:

6. Coshitce

Coshitce Member

7. raspberry

raspberry Well-Known Member

А я вже вчора почула від сусідки, що нам вже гроші порахували, скільки мій чоловік заробляє!!! Ще й приписали десь на половину більше ніж є насправді!!! Чому чужих людей так цікавлять доходи і можливості інших? Хай би краще самі шукали варіанти заробити, замість думати і гадати скільки ж то сусід заробляє!

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

о, то участь більшості сусідів - рахувати чужі гроші!:girl_crazy: При чому, я помітила що в переважній більшості до цього схильні старші люди, молоді сімї більше стурбовані тим як заробити собі на гідне життя, а не пожитками сусідів. А от чоловіки та жіночки літ так за 40 ну дуууже люблять порахувати скільки сусіди заробляють... Маємо одну таку сімейку в своєму підїзді, і одну в іншому(обидвоє хороші знайомі моїх батьків), то вони нам місцями просто проходу не дають: в 5 ранку наблюдають як ми їдемо на лижі в глуху зимову ніч, а потім до моїх батьків кажуть - "о то певно страшні гроші треба мати на ті лижі, а вони так часто їздять!", по вечорам спостерігають коли мій чоловік повертається з роботи, вичислили що він кожного ранку(а то й в обід) в різний час собі йде, і ввечері переважно пізно приходить, та ще й може посеред дня додому заскочити - "що то заробота така, де графік не з 8год до 5 год!" про постійну їзду на автомобілі то взагалі - "де то стільки грошей на той дорогий бензин можна набрати?!" Кожного разу зустрічають нас з супермаркету - скільки пакетів ми несемо і питають "чи ми вже нарешті цілий магазин скупили...!"
    а мені таааак смішно з того всього!:girl_haha:недавно в друга почула такий вислів "Жить надо так, что б у других была депрессия!" Тепер стосовно ось таких людей стараюсь дотримуватись цього принципу, як щось мене хочуть випитати - то я ще підлию масла у вогонь!:girl_crazy:

і ще додам що в місті то ще куди не йшло, а в селі то взагалі з тими людьми катастрофа! Не встигнеш пчихнути - вже всі всьо знають і заздрять!

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а от цікаво яким чином вони це вираховують? Звідки знають всі доходи і всі витрати? звідки знають вартість квартир, ремонтів, авто, не завжди зовнішній вигляд при цьому відповідає доходам в меньшу чи в більшу сторону, як вони отак прікінув на пальцях сумму знають :) ?
    люблю я цю фразу, особливо якщо врахувати що страшні вони для кожного в різній суммі )))

сподобалось )))
    кращє нехай заздрять, аніж співчувають всім селом :)

п.с. стосовно наших сусідів, уявляю яке шоу дня них буде наш переїзд :girl_crazy:

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

І мені це цікаво. Одного разу підійшла сусідка і прямо спитала скільки мої кондиціонери коштують, бо в магазині таких не бачила, а їй цікаво!!!

Добре пам'ятаю, що мама завжди ховала покупки в непрозорі пакети чи коробки, щоб сусіди не обсуждали. Тепер вона переїхала, а я залишилась тут після одруження. І тепер навпаки нічого не приховую, то вони постійно косяться і шушукаються в мою сторону!!!

11. Raven

Raven Мама малятка

Оце найбільше трафляє, в мене щелепа відвисла, коли спитали після поїздки, а куди це ми так з чоловіком пакувалися, не спиться ж людям.

12. Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

У нашого сусіда манія підслуховувати і підглядати .Після роботи ,як звичайно ,щось роблю коло квіток .Сама. Сусід далеко.Приходить чоловік ,дістаємо шланги ,включаємо насос ,поливаємо.Сусід перебіжками ,типа Щось робить ,наближається до нас .Починає типа заганяти курей .Ну ми полили ,позбирали реманент ,сидимо на качелі і щось там собі говорим .Повертаю голову ,а в кущах сидить сусід... Я так сміялась...зрозумів...пішов .

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мене сусіди з низу замучили вже... Кожного вечора, тіки 6-7 год. вечора, всьо - концерт. Товчуться як не нормальні, діти виють ( саме так -виють!), як вовки. А батьки сваряться так, що мені страшно робиться:girl_impossible:(ще позабивають один одного...)То так голосно кричать, в нас же панельний будинок, все чути. То чоловік постійно з жінкою так свариться, каже що вона (вибачте) коханця має, і хай іде до нього. А діти цілими днями плачуть... Що вони їх там закривають як в тюрмі чи що? То жах... так не приємно то всьо слухати і від того ніде не дінешся...

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Oriana
    в мене свіжа проблема. хтось в під"їзді завів кота.а воно,зараза, сцить нам на килимок. вчора було насцяно вже на площадці перед дверима. а сьогодні був крупніший сюрприз. зла була,як чортяка, бо спішу на роботу, а тут ше прибирай чуже "добро":ireful1:
    от спіймаю. і хай потім мені не жаліються.

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я живу в 4-хповерховому будинку. На третьому поверсі живе тьотя з старими батьками, і вони мають цілу квартиру котів. Їх там точно більше десяти. На сьогоднішній день квартира пуста і там живуть лише коти, а тьотя ( до речі, кажуть викладачка в якомусь вузі, ніхто смердючої котами викладачки незнає?), приходить їх годувати. Прийшла жара і просто неможливий сморід стоїть на весь під"їзд і у всіх жильців з верхніх квартир. І нічого з тим зробити неможливо:girl_cray:.

16. Yarmila

Yarmila New Member

У мене на спільному балконі живе сусідка з чотирьма котами, тому дуже вас розумію :)

А в мене така проблема: сусідка з низу топить пічку не газом(як призначено) а незнати якою дервиною :girl_impossible: вона «художниця», то може свої рами палить і весь той дим по вентеляції тяне до мене в квартиру, так що можна задихнутись, дуже їдкий дим. Ладно я, але в мене новонароджена дитина і зовсім не хочу щоб та страждала потім від хворіб. Я вже й просила спокійно, а вона тільки відбрехується і не хоче про то говорити.
    Підскажіть, якщо знаєте, чи можуть якісь служби то вирішити, бо думаю то точно не дозволено.

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

І я знов у в цю тему, знову посварилася з нашою сусідкою зверху, КОЖНОГО дня вона тріпає нам на балкон (а він відкритий бо жара і те все летить прямо в хату) свої покривала, такі довгі з дивану напевно, а в них ще ж є собака, і я вже замучилася підмітати балкон і кімнату від шерсті, пороху, обїдок печеня, нормальна розмова до неї не доходить, але ж цього не можна робити, бо так би робили всі, підскажіть може хтось знає чи можна написати на неї якусь скаргу, я не знаю можливо участковому, чи в дом.управу:ireful: Я вже просто в розпачі, в тій кімнаті ми спимо і буде спати скоро малятко коли народиться, як вирішити цю проблему?

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В нас сусіди в пічці палять сміття... сморід неможливий.. все просмерджується, навіть їжа.. я вже двічі пожежників викликала, вона тільки підсміхувалася

19. Yarmila

Yarmila New Member

Безсовісна жінка!

а в мене ще одна весела історія:
    в мене з квартири виходить заземлення, так от моя сусідка (біля чиїх вікон вони проходитьна першому поверсі) його обрізала і зробила собі шнурки для вішання більзни на вулиці :girl_crazy:
    в неї там 5 шнурків 3 білі з нормальної мотузки а 2 сині з мого заземлення...
    І виявляється що вона ВСІХ перепитала чий то шнурок?

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Навіть не знаю куди це - чи сюди, чи в "Рагулі" чи може в хіхоньки:girl_wink:
    вечеряємо сьогодні з чоловіком і раптом я помічаю що на наші вікна опускається туман, підозріло схожий на дим- вибігаю глянути чи хтось із сусідів раптом не горить, дивлюсь - і справді горять! При чому горять весело, дружно, з народними піснями й танцями :) то мої сусіди так вирішили посмажити шашличок. Ну ніби нічого страшного, якби не те що живемо ми в самому центрі в старому польському будинку-колодязі з внутрішніми балконами! І на тих же балконах висить попрана білизна решти сусідів і майже всі вікна з нагоди файної погоди відкриті! І власне на другому поверсі одного з прохідних балконів відбувається українське народне барбекю :) Нє, ну яку ж то треба мати фантазію щоб до такого додуматися! :girl_haha: