Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Собаку на інше місце далі від сторони сусідів

3. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Тобто щоб ви прив"язали собаку, аби він гавкав подалі від їхньої стіни? А не злипнеться Вашим сусідам? :8:

4. Nemi

Nemi Well-Known Member

мені з сусідами більш-менш пощастило. колись ще над нами жив один малий, то щось там йому трохи заклинило на темі музики й було усім "весело" - щодня о 22:55 він починав грати на акордеоні, грав 5 хвилин і переставав; влітку відчиняв вікно і співав на весь двір "О, Соле міо", часом концерти переносилися на дитячий майданчик, то всі дітлахи за ним лазили й просили заспівати, дуріли і реготали. ну і регулярно ввечері перед тим як грати на акордеоні він слухав таку музику, ніби по мізкам кувалдою довбають. а потім кудись переїхав.. зате після кількох років такого сусідства ми вже й перестали звертати увагу на голосно включений телевізор і т.п., бо того малого ще нікому перевершити не вдалося. х)

5. Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

Вчора гостювала у батьків, то мала дуже цікаве заняття.

Над їхньою квартирою поселилися якісь крутелики-батьки з двома синами-підлітками. Так от. Коли вони робили ремонт, то з підлоги здерли всю звукоізоляцію, аж до плити. Тепер нам чути кожен їхній крок і більшість звуків їхнього життя.

Тепер ближче до суті. Увечері сусіди включили музику. Не надто голосно, але, оскільки звукоізоляція між поверхами відсутня, мені все було чути просто ідеально. Але скажіть мені, будь ласка, як можна слухати одну і ту ж пісню більше 8-ми разів підряд (вона повторювалась і більше, 8 - це відколи я вже цим зацікавилась і почала рахувати). :girl_devil:

Я вже збиралася йти до них, і питати батьків, чи у тих хлопців-підлітків все нормально із психічним здоров'ям. Бо моя психіка, мабуть, вже не настільки непохитна :girl_crazy:

6. Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

Наші кожного разу палять у нас під вікнами.Перед Великоднем знов...Не хотілось мені сваритись ,відкрила вікно і запитала ,чи їм би сподобалось ,якби я їм під вікном палила...
    Як не дивно ,принесли відро води ,залили вогонь і вибачились...

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

А наші сусіди кожного дня трусять з балкону килимки. По-перше я тільки помила балкон на свята, по-друге взагалі чому та вся пилюка і шерсть від їхнього собаки має летіти нам в хату, чому я тим маю дихати, хочеш потріпати ну то вийди на двір і тріпай. Я б нічого не сказал якби то було десь колись а то дійсно КОЖЕН день. Вже мали розмову з ними на ту тему, і от шо робити - скандал? тільки заспокоюю себе тим шо нервуватися не можна.:girl_mad:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сьогодні мої сусуди, то точно біда:girl_devil:. Вибудували махіну під назвою(господарське приміщення!!!!) і крім того що тарабанять, шумлять, сверлять голосно, то ще й матюкаються, так, що вуха в"януть. Якби був би ще хтось в дома, то пішла б бити морду!!!:aggressive:

9. siriuska

siriuska Member

А в мене сусіди пенсіонери вдень виспляться а вночі балакають і баба кричить до діда,бо він добре не чує,противна та сусідка,ми робили ремонт і дещо поставили між поверхами то та пішла в ЖЕК жалітися,а як вони робили то напевне треба було зробити так і мені,пожалітися,але то я а не вони.І вічно свого кота випихають в коридор,щоб той мявчав.так його мені шкода,хотіла я його раз випустити на площадку,то той не пішов.

10. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

у мого коханого сусід цікавий. п`є добряче, а як вип`є, то співає. а пісню знає лиш одну - "очі чьорниє". її й співає... а стіни в них доволі тонкі, годинник з іншої кімнати чути, не те що співучих сусідів.

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

А у моїх сусідів, нещодавно одруженої пари, недавно вночі згорів банячок з картоплею. Я збудилася від страшного смороду (а вночі все видається трагічніше), розбурхала чоловіка і давай хату провітрювати, наскільки це можливо зі сплячою дитиною. На ранок чорний банячок стояв на дворі під сусідськими дверима. Ех, діло молоде... Яка там картопля на плиті в голові...

12. siriuska

siriuska Member

А мої вже коридор засмерділи своїм варивом.а я вже думала шо то в мене щось десь горить,проводка,чи щось,ходила принюхувалася.Нічого не розумію,невже неможна весь сморід випустити через балкон а не на хату і коридор,чи вони бояться змерзнути,невже горіле гріє?

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

цікаво чи Вам би "не злиплося", якби Вам і Вашій дитині чужий собака не давав спати...
    в мене в свекрухи так - сусіди завели собі пса рік тому (при чому взяли його вже дорослим) і от він тепер гавкотить і виє за домом цілими ночами, і деколи днями! А привязали його під самісінькою нашою хатою - біля вікна кухні, від своєї хати метрів за двадцять, цікаво і чого б то?:girl_in_dreams:
    Ми часто там ночуєм, літом мешкаєм, а в мене і так дитина тяжка до спання, то мені ще пса сусідского бракувало. Після кількох таких нічок, вирішили прблему тим, що сусіди на ніч його спускають, то він собі по селі бігає...
    Треба не тільки на себе зважати, але і на тих хто живе поруч. І нелюбов до собак тут ні до чого! Я, наприклад, собак дуже люблю, але спокійний сон своєї сімї більше!

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ніколи не була в цій темці, і навіть не читала, але щось думаю що буду тут регулярно...
    Сьогодні підїхали до нового будинку, майстри з машини вигружають матеріали, відкрили двер і підїзд ( а він в нас на домофоні) і бачу спускається жінка, не знаю де живе, але знаю що сусідка, ми з нею ще раніше собак разом вигулювали, тобто мала би мене памьятати. А вже мало не вітаюсь з нею, а вона як рота відкриє на мене...... мол совісті немає ані в нас ані в майстрів, мол говорено їм тисячу разів не тримати двері відкритими бо домофон ламається ( я оце сьогодні вперше почула, а до того і не знала про такий нюанс) а що вона 400 грн платила а скільки я платила? - а нічого.... ( хоча я так само нещодавно за підключення тих 400 заплатила) і мол хто буде платити за ремонт домофона? а ще мол мої майстри до 10 ночі сверлять стіни і спати не дають ( а вони 7-8 завжди додому вже йдуть) і що і 2 і 3 травня гримали і сверлили ( ну то що поробиш як маєм обмежений час на ремонт) і те і се. І мол що ми за люди, і що за відношення.... і що так брудно як насмітили мої майстри ще ніколи в підїзді не було ( а те що ліфт перепрошую регулярно зассаний, а якост трапилась нам і пляшка зі стаканчиками між поверхами - то значить сама чистота і стерильність, ну і двірничка напевно для того і є щоб підїзд мити, для чогось ми ж платимо гроші за прибирання будинку)....
    Отак ще навіть не заселились а вже приходиться сваритись з сусідами.
    Ну таке враження що ми єдині хто там ремонт робив, хоча ж бачу що квартири переважно ремонтовані ( вікна, двері, балкони людські) чи може то тільки ми такий глобальний ремонт затіяли, ну але ж все одно ніяк без того, люди не розуміють....

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

І ще, куди скажімо звертатись щоб ліфт з убожества ( працює але вигляд ще той) привели до нормального чистого стану?

15. Medusa

Medusa Well-Known Member

Ой чекайте, ще почуєте що зараз часи тяжкі, а тут ДЕЯКІ такі ремонти затіяли, де ж то гроші брати?! !!!
    ніби крадеш в когось...

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

17. Музик

Музик Мартуська

моя весела історія дуже схожа на вашу, але ми з чоловіком зараз живемо в квартирі двоюрідної сестри мого діда, яка залишила її мені з сестрою (хто перша заміж вийте, там і мала жити). ми заселились, провели інтернет, зробили ремонт, оплатили всі суми, які повинні були поки тут ніхто не жив (робили ремонт в під'їзді за кошт мешканців і ставили домофон). а недавно виявилося, що свіч київстару, до якого ми підключені шумить нашим сусідам (у зв'язку з чим нар різали кабелі 6 разів). одним словом, почались розбирання, в ході яких виявилось, що наші дорогі сусіди не знають хто ми такі (чого ми їм маєм щось пояснювати - це по-перше, а те, що я прожила в цьому будинку до 12 років - це по-друге) і яке ми маєм право жити там їм теж не відомо. зробили висновок, що ми відібрали цю квартиру в маминого брата (чомусь?) і живемо там незаконно (ги-ги)

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Саме цікаве що коли ми тільки придбали квартиру і на наступний день мала прийти бригада майстрів, то я чемно пішла найперше до сусідки знизу, перепиталась в якому стані її стеля, щоб нам потім тріщіни і потьоки на її стелі не приписували, сказала що завтра майстри починають ремонт, що буде трішки шумно, питалась чи немає в неї маленької дитини бо можливо шум заважатиме, мене запевнили що все ОК і дитина в них в садочку, і не хзвилюйтесь, всі ремонти роблять, без шуму не буває і т.д.
    На наступний день коли по всій квартирі зривали підлогу, плитку зі стін, і все решта що можна було зірвати - то найпершою прибігла та ж сама сусідка прихопивши за собою ще купку сусідів і всіх їх дуже бентежило що ж то за армагедон. А коли я її за день перед тим попереджала то вона думала що мій ремонт почнеться і закінчиться на тому що мені пару разів валиком по стінах пройдуться? Вона ж знала хто тут жив в цій квартирі і те що ремонту квартира не бачила давненько...
    Далі певно було ще гірше бо штробили бетонні перегородки в багатьох місцях протягом практично тижня, ну але що зробиш. Квартир багато, хтось нічого не робить, а хтось робить все з нуля, всім не вгодиш але ж якось треба напевно з розумінням відноситись. Тим більше що до ночі ніхто там не шумів....

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

мушу сказати що всі, хто робить ремонт, так чи інакше стикається з проблемами з сусідами - і старі мешканці, і тим більше нові: хтось просто заздрить(бабулі переважно), комусь дійсно це дуже заважає, а якщо ще панельний будинок - хоч за 5 поверхів сверлять, всеодно таке враження що в тебе в квартирі... ну а хто має малих дітей, то взагалі нема що говорити - ясно що це причиняє клопоти! Тому треба обом сторонам йти на компроміси, а не сваритись:girl_mad:, спробувати поставити себе на місце іншого! І саме головне, не переходити часових меж - хоча б з 9 до 9 год!

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member