Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

Ой, а в мене сусіди, то вопше всі гроші...я живу в цьому домі десь 5 років, то від коли поселилася стала всім заважати і бути винною у всіх гріхах. У нас 6 квартир в домі, я живу на останньому поверсі, всього їх три, недав прийшла сусідка з першого казати шо я її топлю. Питаюся - чому на другий не йдете, як то мене мало би заливати коли я вдома. щоб на перший з третього текло, а вона мені - на другому нікого влома нема)))
    Або їй заважало. що я за вікном вішаю одяг, бо їй на голову капає. Ну ви бачили таке?!
    А як ми ремонт робили то любі сусіди приходили до мене зі всіма інстанціями і з жеком на перевірку шо ся робе і чи маю дозвола.
    А ше я світло з коридора краду, а сусіди за мене платять, я наркоманка. бо в підїзді шприц знайшли. Моя дитина товчеться до 11 ночі, якби коні скакали, хоч насправді ми пів 7 приходимо в квартиру і в 9 вже лягаємо спатки тихо-смирно. Останнім була погроза на мене в міліцію подати за те шо в 9 годині ми душе шумно ходимо по квартирі.

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

моєї коліжанки сусід недавно з тюрми вийшов- тепер банкує з корєшами. Раз вони так банкували до години першої ночі, малій рано до школи, а вона не спить-музяка з-за стіни лунає, заважає...Тоді коліжанки чоловік пішов до сусіда і каже-"давай виключай музику, бо я зараз той магнітофон через вікно викину!", на що той поступився і каже: "заходь, викидай!", а з кімнати почувся регіт корєфанів....Ну звичайно коліжанка забрала чоловіка, не пустила туди, бо ще б могли ножа всадити. От як з такими сусідами співіснувати? Участковий там частий гість- сусіди те й діло скаржаться, а результату-нуль!

3. neznajko

neznajko New Member

сусіди вічна біда. Над нами живе таке собі москальсько-жидівське пристаркувате глухе подружжя, яке щодня викидає нові коники. Щодень то краще (((. Затоплювали нас вже мабуть разів 5. От цього літа будучи вже на 4 місяці поїхали ми з чоловіком і синочком в Турцію. Приїжджаємо щасливі, повні вражень, заходимо до кухні а там все плаває. І плаває вже не перший деь. Як результат зігнили меблі, попсувалася техніка і грибок на стінах.

А що з тих пенсіонерів візьмеш?

Тріпають хідники просто з вікон і балкону. Одного разу потріпала на щойно випрані дитячі речі, я тільки з роддому вийшла. Була зла як чорт, пішла сваритися, а вона мені: ЕТО НЕ ТА ПИЛЬ!!! То що в неї якась екологічно чиста пилюка з тих древніх хідників летить?

Та що тут говорити, шкода тільки своїх нервів!

4. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

і мої сусіди- це суцільний жах!
    моя сестра недавно купила нову машину! ну і ,звісно, одним моїм сусідам це не сподобалось(доречі сусід ЗЕК-то він типу модний і нічього не боїться) і от вирішила щось треба з тим робити! моя сестра на стоянку не хотіла везти машину, так як біля дому є місце. Так от почали вони плюватись на нову машину! ми спочатку не знали хто це! Потім ми це побачили... ну пішли до нього розбиратись! На що ми почули:-А шо вам дєнєг нехватає на мойку?
    чесно була в шоці, чоловік сестри зразу хотів з ним "розібратись", але так як сусід зек,ми забрали його! всяке може бути.
    От і живем так( тепер ставим машину на стоянку

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

І в попередньому будинку, де я жила, і в цьому, що зараз живу, лише одна проблема з сусідами - вони теж люблять винести звечора сміття в кульку і поставити його за вхідні двері. Те сміття може деколи цілу добу стояти, то так нервує!!! Зараз ще так-сяк, а в попередньому будинку, з загальним коридором на 5 квартир (тип "готелька" чи як там воно називається) сморід від такого сміття був нестерпний.
    Але тьху тьху, на фоні інших розповідей то ще не найбільша біда!!!

6. Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

А ви пробували зауваження зробити?
    Я теж так колись робила :ninja:. Поки мені сусідка не сказала, що так недобре, і воно їй мішає. Мені стало встидно. Більше так не роблю, хоч і живу тепер в іншій квартирі, з іншими сусідами.
    То ви скажіть. Може, ті люди і не уявляють, що створюють комусь незручності?

7. mrochkizm

Дякую за пораду! Скажу обов"язково, лише мушу тепер вислідкувати, хто ж то таке робить - бо на сходову виходять двері 4 квартир, і сміття стоїть акурат посередині між вхідними дверима двох із них.

8. mashka

mashka Well-Known Member

Я своїх сусідів вже ненавиджу. Вони почали ремонт одночасно з народженням моєї доці. той ремонт триває вже 5 місяців. Спочатку вибивали внутрішні стіни, тепер довбуть перфоратором цілоденно. Правда вони мають свій робочий час з 8 ранку до 18 вечора і по вихідних не працюють. Якби то було літо зібралася б і пішла на вулицю. За всі ці дні дістали мене так, що я мрію, як тільки вони ремонт закінчать, почати його в себе.:crazy::tanksmile:

9. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Сьогодні зранку моя неадекватна сусідка пристала з криками. Мол , чому я коридор не мию і пішло-поїхало з прокльонами. Говорити з людиною, яка тебе провокує на сварку, і якій "щось бракує", а тим більше щось пояснювати, вважаю за непотрібне, тому просто включила ігнор. Але настрій зіпсований. Планую все-таки поговорити з участковим, бо своїми нічними криками жити не дає.

10. festa

festa New Member

Я тж хочу поділитися своїми "добрими" сусідами. Власне за порядну вважаю лише одну пані пенсійного віку, колишній стоматолог уродженка Львова. Просто не можу натішитися спілкуванням з нею: завжди привітна коректна .... А решта переселенці, рагулі Вже змирилася з будівелими відходами, матеріалами і сміттям, ми також робили капітальний ремонт і сусідам доводилося терпіти. Але найбільше їх дратує наша заможність: такі молоді, а вже такий ремонт і техніка. Останнім закидом стала наявність пральної машини в мене, мовляв, а що їй ще тре. Можливо й маємо, але на то мій чоловік гарує як віл, а я намагаюся створити вдома відпоідну атмосферу і комфорт. Ці сусіди наші ровесники, обидва не працють, син 5,5 роки. Живуть з ренти за однокімнатну квартиру та з села. Але зазрість я відчуваю ледве не на шкірі щоразу. З іншого боку яке мені до них діло, тому спілкування фатичне,:girl_cool:

11. MALYSH

MALYSH New Member

а вмене в під"їзді 12 квартир, і всі сусіди нормальні крім однієї, і вона нажаль живе навпроти, В неї навіть прозвисько є "МАНІАКАЛЬНО-ДЕПРИСИВНА ПСИХОЗНИЦЯ", тому що придирається до всього, ініціативних людей непереварює, живе сама, а участковий в моїй квартирі почесній гість, завжди дзвонить перед тим як йде до мене на чай (це коли та сусідка заяву чергову накатає), на різні теми:
    1.то сходову клітку без її дозволу мию
    2.то стьокла без дозволу ЖЕКУ поміняла (вони побиті були)
    3.то погрожую я їй фізичною розправою, якщо та не буде мити сходову клітку
    4.то я їй дирки на чердаку пробиваю над квартирою
    5.то я живу без батьківського присмотру з 16 років
    і т.д
    Вот такий маразм, зато Весело:girl_cool:

12. atma

atma New Member

Мені з сусідами повезло, мешкаемо в приватному будинку. Один сусід архітектор мае замовлення по всьому світу його ніколи в Україні нема, сам він дуже вихована та порядна людина. Другий сусід також прядний сім"янин, добре вихований, знаменитий лікар. Третій власник якогось банку купив будинок та ніколи не приїзжав.
    Мені не подобаеться сусідство на вулицях де матом розмовляють, сваряться як собакі, харкають, смітять.

13. Tsypulka

Tsypulka Member

А нам не повезло з сусідами зверху. Про те, що вони бігають як коні, (навіть посеред ночі), курять і кидають з балконів і вікон сміття, то годі говорити. А ще їх мамця любить тріпати коврики і доріжки з балкону(якось сирник перед Пасхою мусіли викинути), або випрати коврик і повісити, шоб нам стікав той бруд на балкон.
    Але і то байка. Головне, що вони нас заливали щотижня. І я зовсім не перебільшую. Ванна кімната в нас просто не просихала. На кухні заливали менше, разів 3-5 на рік, але так конкретно, шо паркет потім був хвилями. Згоріла микрохвильовка, два рази горіла проводка. Кожного разу та сусідка прибігала плакала і била себе в груди, шо вони бідні знедолені і більше то не повториться, що вона бідна не знає в яку сторону крани відкриті, а в яку закриті (їй чоловік стрілочки малював). Мої батьки тихо інтелігентно то терпіли років з 10.
    Але одного разу сусідоньки влаштували потоп. П"яний господар спав, а був відкритий гарячий кран. В нас дуже сильний напір води в будинку, і ось той кип"яток залив нам всю квартиру. Так продовжувалось десь певно годину чи більше. Сусіди допомагали виносити нам техніку і меблі на коридор, а той п"яний спав. коли почало перетікати до сусіда під нами, то вирішили виламити двері, тоді врешті той господар прокинувся і всіх облаяв. Жінці своїй, яка була в той час на селі потім сказав, що нічого такого страшного не сталося, кілька крапель. От тоді мій тато не витримав і подав до суду. Що тут почалося, то не передати. Вони до нас щодня дзвонили, приходили, то плакали, то погрожували. Причому навіть чіплялись до молодшої сестри, яка тоді вчилась ще в школі. А на суді що вони виробляли, то сама суддя була в шоці. Суму присудили символічну, але і те вони не хотіли сплатити, прийшлося подавати у виконавчу службу. Тривала та тяганина два роки. Але тепер пройшло ще три і нам на голову не впала жодна крапля. Виявилось, що вони вміють все гарно закривати і пильнувати. Просто чудо якесь сталося. А мою маму все гризе питання, чи не навмисне вони це постійно робили.

14. TUCR

TUCR Well-Known Member

Прочитала деякі дописи, і от думаю,що в мене ще не такі погані сусіди, правда мені не повезло з сусідами двері в двері - пияки. Моя мрія поставити ще одні двері, але там нема зким ставити, не проблема в дверях, а в тому що якби я там щось залишила на ранок уже не буде.
    Тримайтесь дівчата, щей у нас буде свято!!!!!!!!

15. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене сусіди досить нормальні, тільки от сильно вже цікааааві. Коли на нашу сім'ю напали з метою пограбування криків мами чомусь ніхто не чув, хоча напевно звук розносився на дві сусідні вулиці. А от коли ми поїхали десь годинка 3-4 ранку в Хмельницьк, то на наступний день всі сусіди допитувались куди ж ми так їхали в таку рань? Ну чому я в останню чергу дізнаюся про події у моїх сусідів?
    Те саме з "праведними твердженнями". У нас бабуя не ходить зовсмі, але якщо все біля неї поставити, то спокійно собі поїсть. Треба якось було поїхати нам усім на цілий день, так через день сусідка маму вичитувала, що то ми так свою бабусю саму так на довго залишаєм, як то так можна?
    Якби не випади цікавості і повчань, ціни б не було таким сусідам, а так справді гріх нарікати)))

16. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Вже жалілась в жилетку. Сусіди жахливі. Таке враження, що більша половина підїзду- пияки :sad: Переїхали сюди рік тому, оце перебралися. Скандали, дебош, сусід під дверима з голою жо...ю, - ось так мені пощастило змінити місце проживання.:girl_devil:

17. raspberry

raspberry Well-Known Member

В мене сусіди більш-менш нормальні. Правда вище є кілька непорядних сусідів, які постійно викидають через вікно сміття, недопалки, пляшки, а недавно викинули поліетеленовий пакет, який зачепився за дерево прямо навпроти мого вікна. Дістати його не можливо ні знизу, ні з вікна. От і любуюсь новим пейзажем :sad: Ще є кілька дуже цікавих бабульок, які завжди сидять під під'їздом і перемивають всім кісточки. Кілька днів тому я кондиціонери поставила перша в будинку, так вони всьою делегацією ходили попід вікна дивитись і обсуждати...

18. mrochkizm

Ви молодець, стілько радості подарували бабулькам! :girl_crazy: То, напевне, в кожному другому дворі є такі цікаві Варвари :) на попередній квартирі теж мала таку сусідку - бабуську, а от зараз тьху-тьху нема в під"їзді таких :)

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене сусіди веселі:girl_crazy:. Нещодавно сварились одні між собою, бо один дерево посадив, а інший саме в тому місці хоче ставити своє авто. Хоча і так навколо один асфальт. Так сварились, що чуть до міліції не дійшло:girl_impossible: і серцевого нападу того чиє дерево вирвали з корінням.
    А біля нас одна пані живе, щойно вибудувались. Зробили паркан такий що майже нічого не закриває і виставила претензію, що наш кіт залишає свої екскременти в неї на траві:girl_crazy:. На що мій тато відповів-"Я їй передам, щоб вона цього не робила":girl_haha:.

20. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Було у нас таке, що сусідам(місяців чотири тому переїхали на нову квартиру) наша собака не сподобався, бо як казали не дає ні вночі, ні вдень(!) спати, бо гавкає - а їм чути дуже і сказали перебити на інше місце. Ну чоловік то по справам їздив того дня, то ще щось... забув. Так вони подзвонили і сказали, що не перебивайте - ми вам собаку застрелим зараз же. А то дужо пізно ввечері було, то ходив перебивав тоді ж. І тільки у нас бува собака розвяжеться одразу дзвонять - ще й ми не встигнем помітити. Не знаю чого так, але в них собаки нема. Може вони їх не люблять?