Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Відповідь: Ваші сусіди-ваша біда.

"Нікому не буває так погано,як нашим сусідам,особливо тоді,коли нам добре." М.Матіос

2. agalinka

agalinka Active Member

Відповідь: Ваші сусіди-ваша біда.

У мене теж цікава ситуація, над нами живе чоловік і син, але вони якось чергуються, то один трошки поживе, то інший. Коли там старший (батько), то так музику слухає, що у мене дитина не може заснути, а коли ти втомлена, то це бумц-бумц просто виводить з рівноваги. На питання чого ви о 3-ій ночі так голосно слухаєте музику, відповідь проста бо я її люблю. Ще одне, не знаю як пояснити дитині, чому дядя з тьотьою так голосно кричать і стогнуть :shy:, коли починаю чути підозрілі ті звуки, одразу берусь пилососити, чи на кофемольці каші молоти.:girl_smile: А друга сусідка коли будить малого в садок - одаразу і ми встаємо:girl_crazy: отакі у нас сусіди.

3. Laskava

Laskava New Member

А в нас є сусід - страшенний любитель КОТІВ! Я не знаю їх точної кількості, але мені здається, що їх там несчисленно... І вони ходять-бродять по нашому під'їзду, а "найприємніше", що (як би це виразитися м'якше) ходять до туалету нам на двері та під двері. Тому я маю постійну мороку з усунення цих "приємностей".
    Всім під'їздом мучимося, а сусід нам спокійно відповідає: "Не подобається. Так жалійтеся на мене куди слід."
    Тепер коти в нього в хаті всі не вміщаються, так він намостив їм підстилок на сходах біля своєї квартири.
    Коротше, всім під'їздом радіємо з такого сусідства!

4. billuy

billuy New Member

ТОМУ ЩО СПРАВЖНІЙ СЕКС ЦЕ ПІСЛЯ ЯКОГО НАВІТЬ СУСІДИ ВИХОДЯТЬ ПО КУРИТИ:girl_wink:

---------- Додано в 07:48 ---------- Попередній допис був написаний в 07:44 ----------

А собі купив пневматичний пістолет. помагає.

5. носик

носик New Member

може котам Валеріаночки дати? покайфують трішки та й сусід буде боятися їх випускати. або якогось собаку посадити нехай їх поганяє

6. Laskava

Laskava New Member

О, ні. Тоді всі коти У МЕНЕ під дверима житимуть :girl_smile: бо

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ну так поскаржтеся! Тим більше якщо це заважає всім. Мусить ж бути управа натаких? Чи ні?

А я починаю мріяти купити малому барабан, або щось такого типу. І лютою ненавистю починаю ненавидіти фортепіано! Сусідське! Я не розумію чому я ПОВИННА його слухати цілими днями??? Дякувати Богу, ці сусіди не грають ночами і зранку в неділю, як мамині сусіди. В мене в хаті переважно тихо: телевізор ми не дивимося, радіо в мене нема (не розжились ще на таке диво :girl_smile: і серед цієї тиші звучать етюди, концерти і т.д. Я скоро вже з перших нот буду їх впізнавати:girl_emo:)

8. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну, наскільки я розумію, закон вони не порушують.
    А чому повинні - тому, що конструкція вашого будинку така. Ви повинні слухати їх фортепіано, вони - плач Вашої дитини чи ще якісь звуки ... Закон природи :)

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

в тому то й справа що не слухають. Малий плаче рідко,а якщо і плаче то неголосно. Ще як тільки він народився (а в них фортепіано не було, чи було, але не грали), я ходила і питала чи ми не заважаємо і вибачилась за тимчасові незручності, коли робили ремонт, то як мали бути сильно гучні роботи то ми попереджали (відповідно хотілось і хоча б приблизно такого ставлення і до себе). То притому що будинок старий і стіни дуже товсті. А щет недавнотак тішилась що переїхали від мами , де теж простійно грало фортепіано.

10. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Так може, вони не знають, що це Вам заважає? Ви ж їм не кажете :) Чи кажете?

11. Fire

Fire New Member

ой. наші сусіди. сьогодні так товклися, що збудили мені дитину :sad:

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

А у нас сусіди - піаністи-аматори. Грають часто, але репертуар так собі, і слухати одне й те саме роками надоїдає. Не було немовляти в нас - було легше, я зразу ж включала їм взамін важку музику на повний звук. А тепер насолоджуємось класикою.

13. rafaelka

rafaelka New Member

Як на мене то взагалі існують такі сусіди, що просто аж "чешиться" в них щоб посваритися. Ми тільки недавно переїхали на нову квартиру, не наша - родичів, їм поки що без потреб, і тільки раді щоб ми доглядали. Ну ось, тільки ніхто не попередив про сусідів знизу. Вони не просто дістають, а вже і сили жити немає. Їм мішає все: вентилятор у ванній, шум телевізора, миття посуди, а ходити після 22.00, взагалі зоборонено. Тобто вони все чують, я в туалет не маю право сходити:girl_sad:
    Причому про музику і гостей я взагалі мовчу, практично не слухаємо, а гості коли голосно говорять, сусіди як зомбі приходять.То кричать що їх топимо на весь підїзд (хоча такого не було), то караулять біля дверей і як тільки ми спускаємось зразу свої двері відкривають і щось мусять сказати. Ми стараємося ігнорувати, але це просто підсвідомо вже невиносимо, одного разу в мене нечайно табуретка впала, то на мене чоловік вже крикнув, а потім просив пробачення, тобто має бути ідеальна тишина. Що нам робити- не знаю. І не наша квартира, щоб щось доказувати, та й родичі не такі щоб захистили. Ось так і живемо, радуюь що колись переїду у свою квартиру, але де гарантія що там чокнутих сусідів не буде..........

14. Siania

Siania Love Life

Ой, сусіди...
    В мене ніколи не було з тим проблем, поки наш сусід (двері в двері) неотримав інсульт, потрохи відійшов, постійно сидить вдома, гуляє і т.д., одним словом зайнятись людині немає чим.
    На моїх хлопців завжди бочку котив що вони бички в підїзді розкидають (хоча один з яким була 5 років взагалі не курив..)
    Недавно придумав нову фішку. В нас в двох двері відкриваються назовні, і якщо наші відкриті, він свої не відкриє (а таке буває тільки коли бухгалтер до двох одночасно дзвонить). То він вирішив що коли буде пожежа!!! він не зможе вийти, і на наші двері (броньовані, зверху деревяні) треба причепити якусь металеву пластинку, і все буде окей. Янаказала бабці щоб вона не дозволила того робити, то він знав що ми проти, і під шумок таки викликав майстра, моя бабця, добре, була вдома не дала двері в обіду, то він сварив що вона за людина!
    Недавно зникло на сходовій клітці світло...на зборах голові кооперативу сказали про то, то потім він пошепки бабці сказав що то він спеціально зробив, аби всякі не сиділи на сходах (зробив їм ще комфортніші умови, аби світло в очі не разило). І тій людині нічого не доведеш, прикладів є ще багато, останнім часом таке враження що він тільки вишукує щоб таке ще придумати :girl_devil:
    розписалась, душу відвела, дякую:)

15. WildWind

WildWind Member

Перечитала цілу тему)) думала може про мене хтось щось написав...Взагалі чую сусідів дуже рідко. Єдина проблема що в нас дуже скрипуче ліжко.. Так що якщо ми в неділю раненько когось будимо, вибачайте вже:girl_blum: А ще я тільки з однієї сусідкою знайомилась, а весь будинок мене знає, і привітні всі такі. Мабуть розуміють що "дєло молодоє")))
    А на всяких таких бабульок є дуже гарна управа, пишете заяву в міліцію, десь так зо 3 рази. Літні люди дуже бояться всяких "міліцій", от прийде їй повістка, шовкова буде.

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Теж мені проблема.Я б з такими скоро розправилася. Почала б дзвонити в 3й годині ночі їм в двері щоб вони голосно не хропіли, якщо не допомогло б домовилася за пару гривень з участковим міліціонером щоб прийшов сказав що ви заву написали, дала б їх телефончик в "ваш магазин" з якимось оголошенням. Так щоб вони заняті були :)) Можна ще якийсь плакат роздрукувати і повісити в під"їзді. Та мої сусіди колишні перехрестилися як я вийшла заміж і з"їхала до чоловіка :))

17. rafaelka

rafaelka New Member

Дякую за поради, щось таки і зроблю. Як получиться напишу реакцію сусідів. Може і чоловік винний, а то він в мене добряга, так і сусіди на голову лізуть.... Буду боротися психологічними методами....

18. Bonita

Bonita Member

Навіть свому найгіршому і найзлішому ворогу не побажаю таких сусідів, як в мене:suicide::girl_devil: За стінкою живуть 6 чоловік і мала дитина, в них постійні сварки і крики, та дитина завжди плаче, а коли бігає то таке враження, що в нього на тапочках жалізні набойки стоять. Але то всьо фігня в порівнянні з тим, що їхня дочка, якій 26 чи 27 років (і мама того нещасного малого) в прямому розумінні хвора на голову. Пробували один раз з ними поговорити про їхні постійні скандали, крики (може бути і в 6-7ранку і навіть в 2ночі), то та дура так рот відкрила, слова не дала сказати. В мене таке враження, що її вдома побоюються, бо може і за ножа схватитися. Отакето щастя живе за стіною:girl_cray:

19. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

не можу не написати про сьогоднішній мій інцидент з сусідкою...
    мене вже давно ніхто не дивує,але тут я була вражена/здивована/ошарашена і взагалі без слів...:girl_haha::8:
    отже,біжу я сьогодні з малим додому,щоб під дощ не потрапити! Передісторія:у нас в будинку є домофон,двері не завжди закриті,як коли,і сьогодні вони були знову відкриті,я забігаю і не закриваю за собою двері,тому що бачила,що за мною з іншої сторони йшла в будинок сусідка-думаю,не гарно перед нею двері закривати...доки ми піднімались по сходах,вона зайшла за нами і закрила двері..

а ще нам сьогодні пофарбували перила-такий сморід стоїть та вимаститись можна-тому я швиденько піднімалась додому,міцно тримаючи малого за руку,щоб не вліз у фарбу...
    з сусідкою я чемно привіталась,а вона на мене з криками,що мол,треба двері за собою закривати,не можна залишати відкритими і т.інше-я говорю їй,"що ви ж за мною йшли,тому і не закрила",а вона своє кричить...:girl_crazy:
    я розгубилась спочатку і подумала,що вона ляпнула-не подумавши,але глянувши на неї побачила,що вона таки серьозно це говорить...якби не пофарбовані перила і мій синок,який це нюхав,я би вивела жіночку на вулицю і закрила би перед її носом,як вона ї хотіла/просила двері-цікаво що би вона тоді говорила?!:girl_in_dreams:
    бувають же такі невиховані люди/хами-лиш би щось ляпнути та ще й з такою злобою...:girl_devil:
    замість того,щоб посміхнутись і сказати свої побажання доброзичливо,отак нагло і безпідставно та ще й глупо кричати...:suicide::girl_crazy:
    зараз мені смішно з того всього-особливо коли я уявила іі вираз обличчя,якби я дійсно вивела її з під"їзду і закрила двері за собою...:girl_haha::girl_haha:

20. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

писала я тут про нашу сусідку-баба-ягу

терплю дальше і вже не знаю що з нею робити
    ремонт ще не зробили і на тій квартирі ще не живемо
    і дальше продовження цирку-то двері вхідні розмалює, то записки якісь дурні кидає в пошту, до майстрів наших кричить, мусор під наші двері висипає...
    і як її заспокоїти? з нею не поговориш, бо вона починає кричати, клясти і втікає, а чоловік її таке враження, що німий, а ще в них дочка приблизно 35-40р, але вона кажуть взагалі з хати не виходить, тільки деколи з мамою за ручку в магазин і ходять такі слухи, що вона -помішалась розумом-
    їм лікування потрібне
    написати заяву? а що це дасть?