Вагітність, літо, комахи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Joker, 5 Травень 2010.

1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Вагітність, літо, комахи

Якщо у квартирі ще й проблеми з вологістю, то можна купити зволожувач повітря з аромовідділення всередині. Але мої малі при запаху сторонньому не сплять, так що для нас цей варіант відпадає.

2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

От власне , що ні . Перевірялось не один раз )))
    І подивитись, як він смачно , з насолодою буде вгризатись у шкіру :girl_crazy:
    Я навіть освіжувачем повітря ніколи не користуюсь - бо зразу зле від тих запахів.
    Одного разу пробувала малому зробити інгаляцію - на тарілочку налила дуже гарячої води, капнула туда одну капельку суміші ефірних олій (якісь антигрип чи щось в тому роді), так Бодя втікав від тої тарілки і казав що то фе. Може, я неправильно зробила , але він ще потім півдня ходив і казав що в кімнаті фе.
    От так я і роблю. Зранку до вечора провітрюю кімнату, а на ніч включаю фумігатор

3. Romna

Romna New Member

4. Ann

Ann New Member

Кусати їх, як вони нас. Єдиний вихід :girl_devil:

5. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Так вікно цілу ніч відкрите. Просто вдень фумігатор вимикаю, а вікно відкрите завжди.

6. Lvivna

Lvivna Member

Ніколи не задумувалась про шкоду тих рідин, але після того, як молодший брат коліжанки дістав алергію на нього, і при кожному вмиканні через годину починав кашляти, зрозуміла, що краще цим не користуватись. Але у нас в хаті комарів і немає майже, а от у них - тьма, так що в таких випадках навіть не знаю, чим його заміняти...

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Тодів хіба всю родину кликати, щоб хоч по кілька розподілити, бо самі не подужаємо.

8. Laskava

Laskava New Member

Ми від комарів вже котрий день спати не можемо. Недалеко від будинку тече річка, а для комарів це райська насолода. Відповідно, для нас це кара небесна. Мала прокинулася така покусана, що страшно глянути, пухир на пухирі.
    Порадили пропитати захисні сітки на вікнах і на душниках у санвузлі відлякуючими комарів речовинами, такими, як ефірні масла плодів цитрусових і герані.
    Спробую сьогодні.

Ще ось що нагуглила :girl_crazy:

Останнє редагування: 7 Травень 2010
  9. Joker

Joker New Member

о це прикольний засіб від комарів:lol::lol::lol:тре спробувати, головне щоб разом з комарами чоловіка і кота не розігнати:girl_haha:

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ви здається не так мене зрозуміли. Коли раптор працює має бути приток свіжого повітря. Тобто в кімнаті де закриті вікна і кімната не вентилюється його застосовувати не можна. Повинно бути відкрито вікно чи форточка чи балкон.
    Я зараз вже не маю упаковки від раптора, але ми саме на ній таке вичитали.

написала, потім почитала решта відповідей і бачу що вже і так про це написали до мене..

Останнє редагування: 7 Травень 2010
  11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Колись форумлянка радила підпалити шкірку яблука і покласти на підвіконник біля відчиненого вікна - ніби комарі не люблять запаху печених яблук. Особисто ще не перевіряла.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

але мені чомусь здається що для того щоб та шкурка постійно пахла печеним яблуком, вона повинна потрошки тлєть. Бо якщо підпалити одноразово, то шкурка попахне трішки, потім палений запах вивітриться і все, буде шкірка непахуча.

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

хтось знає, як лікувати укус комахи, скоріш за все бджоли? на лиці вкусило щось, почервоніння, бугорок зробився, переживаю, щоб до завтра не розбухло на півлиця

14. Відповідь: Вагітність, літо, комахи

Спробуйте мазь Календули (вона не дорога і дуже помічна). В мене самої алергія на укуси комарів то я випадково нею намазала і воно одразу все проходить :girl_smile: І навіть мої коліжанки дітей тим мазають (я їм порадила) то в моменті проходить і сліду не лишається і дуже задоволені :girl_wink:

15. LadyLand

LadyLand New Member

Може трохи не в тему, але напишу.
    До вагітності мене жоден комар не смів вкусити (група 3+), а після пологів, мала КР і вливали трохи крові донорської) - як саранча липнуть. Хоча і вливали також 3+, не можу зрозуміти що сталось і чому комарі мене так полюбили :p

16. Shamna

Shamna Мамуся

Скажіть будь ласка,чи можна вагітним купатися у відкритих водоймах,запланували з коханим їхати в шацька,а лікар сказав що купатися взагалі не можна.

17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я б не радила, не відомо яку інфекцію можна підчепити, і як вона вплине на вагітність.

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

То залежить від озера. В шацьких озерах і карпатських річках я купаюся, а от тих, шо неподалік львова ні. А чому взагалі не можна купатися? НЕ розумію.

19. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Не знаю, може тут вже писалось, але напишу, що нам дійсно помагає від комарів, Це ванілін. Не ванільний цукор, а саме ванілін треба розвести водою і налити в бутилочку з розпилювачем. Беру не багато ваніліну, так щоб не смерділо дуже, але для дитини то супер, бо то не хімія і метод дешевий!

20. Lingerie

Lingerie New Member

І я нещодавно читала,що то найкращий натуральний метод (так, саме ванільний екстракт). Треба спробувати, бо цьогоріч якесь комарине нашестя!