Відповідь: Вагітність і хвороби У моєї коліжанки на 35 тижні в ЖК по посіву виявили, причому перший раз, як вставала на облік - не було нічого, то призначили якийсь препарат на кілька днів, вона дуже переживала, але на дитину це не вплинуло, вже майже три місяці має, і здоровенька...
Відповідь: Вагітність і хвороби Вже четвертий день маю закладений ніс, ні туди, ні сюди. Піносол взагалі не допомагає. Підкажіть якісь інші варіанти рятування (крім промивання соляним розчином - я цього не витримаю). Може погріти синьою лампою?
Відповідь: Вагітність і хвороби сьогодні якраз дивилася передачу Комаровського про нежить. Він каже. що найкращий засіб від нежиті - це соляний розчин. Тобто для боротьби з нежиттю в хаті достатньо мати тільки сіль) а і ще.. що він пройде на 7 день! головне щоб в хаті було провітрено і зволожено, і пити багато треба! Я крім промивання носа соляним розчином - інших засобів не використовую. Це звичайно не дуже приємно, судинки в носі тріскають, і кров починає деколи іти, але кращого і безпечнішого засобу незнаю!
Відповідь: Вагітність і хвороби Мені допомагає Салін (слабкий соляний розчин), а також такий народний метод: на столову ложку капаєте 10-15 крапель настоянки м"яти перцевої (в аптеках є), підпалюєте сірником, чекаєте, поки вигорить спирт і кожною ніздрею по черзі вдихаєте пар. Типу інгаляція така м"ятна виходить... Ніс розблоковує моментально! Ну і вдихати спалені серединки від часнику також ніхто не відміняв! Здоров"я вам і вашим дітлашкам!
Відповідь: Вагітність і хвороби бувають жінки з разними серйозними хворобами вагітніють і народжують діточок. Потрібно буде просто дуже часто навідуватися до лікаря і сдавати аналізи.
Відповідь: Вагітність і хвороби Все-таки не вбереглась від грипу і вже два дні температурю ще й нежить почалась, просто капец..........і головне нема дуже чим лікуватись народні методі не дуже допомагають наразі
Відповідь: Вагітність і хвороби Дівчата, лікарка мені назначила інфлюцид або грип-хель. Ніколи не пила ні того, ні іншого. Хто знає, що краще? А ще сказала пшикати в горло і ніс біопароксом, а я щось боюсь, бо це антибіотик. І які чаї краще збивають температуру?
Відповідь: Вагітність і хвороби в інструкції біопароксу написано , що для вагітних можна. Я ним також пшикала, але недовго, як то кажуть головне не захоплюватися) але найкраще промивати носа соляним розчином! Температуру збиває чай з малиною. але мені він щось не пішов.. Як наніч напилася думала серце стане, так мені погано стало, як почала температура падати. Лікар з ж/к радив мені парацетамол пити, якщо температура піднмиться більше 38.
Відповідь: Вагітність і хвороби От і мені стало погано, аж вирвала від тих чаїв. Зараз температура 38,2. Знову дзвонила до лікарки, сказала, щоб я не переживала, бо на такому терміні температура не шкодить дитинці, але все ж сказала збити нефеменіловою кислотою.
Відповідь: Вагітність і хвороби Особливості застосування. Мефенамінова кислота-Дарниця може спричинитинегативний вплив на серцево-судинну систему плода, тому не рекомендується їїзастосування у вагітних. Препарат здатний проникати у грудне молоко, тому його застосування вперіод лактації повинне бути обмежене. ПАРАЦЕТАМОЛ! Протипоказання. Підвищена чутливість до Парацетамолу та інших компонентів препарату. Порушення функції печінки та нирок, цукровий діабет, захворювання крові, перший триместр вагітності. Дитячий вік – до 3 років (через лікарську форму – таблетки). Судячи по інструкції парацетамол безпечніший. зрештою і лікар мені так говорив)
Відповідь: Вагітність і хвороби Може бути, не пила під час вагітності ні те, ні інше (все ж одно не натуральне, та й не було аж такої потреби). Але що дозволяють по півтаблетки, то факт. Не від одних лікарів і пацієнтів чула....
Відповідь: Вагітність і хвороби Звичайно, дозволяють! головне до 12 тижнів не пити таблеток, а потім як казала одна лікарка: та на твому терміні (16 тижнів) тобі вже можна цвяхи ковтати))) Я і парацетамол пила і анальгін. коли зуб сильно болів, а що робити? то краще випити ніж цілу ніч не спати, нервуватися і терпіти біль.
Відповідь: Вагітність і хвороби В мене останні 2 тижні при хотьбі більше півгодини починає боліти в правому підреберї і віддавати в спині, що тільки або сісти відпочити помагає або полежати.Думала, що печінка або жовчний, але на УЗД подивились сказали, що це хребет при вагітності змінюється( у нас 12 тижнів), тому таке буває.Дівчата, може в когось були такі проблеми і як Ви з ними боролись.
Відповідь: Вагітність і хвороби В мене також спина боліла на такому тижні. Ввечері лежати не могла, не сидіти, так некомфортно було, хоча не пуза ще не було і ніц не заважало. Мені зараз набагато зручніше лежати (хоча пуз спереді великий) ніж тоді) Я вже була почала переживати. якщо зараз також некомфортно , то як пізніше буде, але нічого досить швидко перейшло) Тому не переживайте!
Відповідь: Вагітність і хвороби у меня тоже молочница в начале была и сейчас на 35 неделе народные средства так и не нашла лечилась пимафуцином свечи , помогло .
Відповідь: Вагітність і хвороби це майже у всіх на такому терміні молочниця. лікарі при роддомі виписують справді допомагало У мене таж проблема була. Спина частенько болітиме, бо йде навантаження на хребет. купіть гімнастичний м яч і робіть на ньому гімнастику для спини. він в районі 60 грн. і просіть чоловіка, щоб розтирав Вам спину. менше навантажуйте хребет
Відповідь: Вагітність і хвороби Привіт! Вперше тут) майже 7 тиждень і 3-й день нжить, відхаркування... неприємно. Наскільки я зрозуміла - найкраще пити малину і вигрівти ніс??? маю теж температуру, але це нормально (37.2) Ви писали про каплі в ніс (слабий розчин солі) - нагадайте назву, будь ласка. Наперед вдячна