Відповідь: Вагітність і хвороби колінно-ліктьова по кілька разів на день. мені ще казали пити гарбузовий фреш. він сечогінний. кілька разів на тиждень але зранку
Відповідь: Вагітність і хвороби Ох, я в колінно-ліктьовій майже постійно... отак кину собі подушку під коліна, на диван спруся і в неті броджу. Тільки спина починає боліти майже відразу, довго не стою, роблю перерви. Найгірше те, що набряки мої тепер взагалі не сходять, навіть зранку((( Sent from my CJ ThL using Tapatalk
Відповідь: Вагітність і хвороби всім привіт))) ой дівчата я теж в колінно-ліктьовому, але щось не дуже допомагає як почне колоти в правому боці під ребром то вже нічого не хочу((( підскажіть чи в когось таке і що помогло?
Відповідь: Вагітність і хвороби в мене сильно повилізали вени на лівій нозі. таак було і при першій ватності-після пологів майже зникло. зараз знову те саме але в більших масштабах і нога аж ниє. цікавить чи хтось ходив в еластичному бинті чи в компресійних панчохах. наразі мажу Ліотоном +бинт.
Відповідь: Вагітність і хвороби Я теж мажу, і нічого не допомагає, це прооперована нога, і вилізло от після пологів та вагітності.Теж болить, маю компресіні панчохи, але в них зараз не зручно, хіба зимою, бо парять, але не носила, бо важко їх вдівати з пузиком. От сиджу і думаю, що робити бо ниє, на операцію не погоджусь, до лікаря тому і не йду. Колись говороила обливати ногу оцтом тільки яблучним і тільки 9%, треба спробувати
Відповідь: Вагітність і хвороби Порадьте що робити!!!! просто крик душі!!!! Пів року назад в мене була ЗВ((( депресія неймовірна... і ось коли ми майже наважились на другий шанс, мені сказали що пора робити прививку на дифтерію... Але дуже хочу вагітніти!!! що робити??? скільки часу не можна вагітніти після цієї прививки?? і чи варто її зараз робити?? може після вагітності??? Може в когось була така ситуація.... бо я просто розгублена... відгукніться будь ласка....
Відповідь: Вагітність і хвороби Я останні прививки робила ще як в школі, а зараз навіть не задумувалась, що пропустила АКДП у 18 і 25 років (і зараз не буду робити, бо її роблять здається кожні 10 років). Мені здається, що багато хто їх не робив. Я думаю, що перед вагітністю ця прививка шкоди не зробить, але я б її зробила після вагітності щоб бути впевненою, що ніщо не зашкодить розвитку дитинки.
Відповідь: Вагітність і хвороби я теж не робила, навіть не чула про таке паніка явно лишня, розслабтеся і займайтеся речами, які справді для Вас важливі
Відповідь: Вагітність і хвороби Та люди взагалі багато говорять. Я би сказала, відправитись в теми про дитяче здоровя, і читати там про щеплення. Якщо з собою не маєте ради на рахунок того, що з майбутньою крихіткою робитимете?!
Відповідь: Вагітність і хвороби Та мені не принципова та прививка... більше того, я не хочу її робити.... але я підпорядковуюсь робочому терапевту... і вона направляє на прививку.... От думаю чи не вплина моя відмова на роботу.... Дякую дівчатка що відгукнулись... тепер я трошки заспокоїлась і буду розпитувати як можна відмовитись від прививки... Просто переживала що ця прививка може треба для майбутньої вагітності.... щоб під час неї ніякі такі болячки не хапали
Відповідь: Вагітність і хвороби а я навіть не знала, що дорослим ще треба якісь прививки робити)))) для мене щеплення то щось суто дитяче))
Відповідь: Вагітність і хвороби А я б тоді на вашому місці (якщо ви дійсно не хочете її робити) дала 20 грн. медсестрі яка має робити прививку і попросила записати щеплення як зроблене і тоді проблем не буде з терапевтом, або з поліклініки де ви прописані принести довідку, що щеплення зроблене (сімейні лікарі таке теж роблять за 20 грн.).
Відповідь: Вагітність і хвороби І хтось хоче іншої держави? Дівчата, допоки не викинете зі своєї голови ото "за 20гр. можна", навіть якщо то будуть реальні незручності для вас, нічо не буде!
Відповідь: Вагітність і хвороби Що робити, якщо потрібна прививка для роботи (медики, люди які з дітками працюють повинні мати прививки), а робити її не хочеться. Я те ж не люблю взятки давати, але коли не хочу нервуватися, то даю (коли нехочеться сунути гроші і є настрій то можна і поскандалити і відстояти свої права).
Відповідь: Вагітність і хвороби Логіка наших людей. Знаєте, виправдання завжди можна знайти, чому ніхто не хоче таки застосувати то-почни з себе! Навіть через незручності, навіть якщо вони значні!
Відповідь: Вагітність і хвороби Я алергік "зі стажем"), на різні алергени - різні прояви, я вже якось звикла і знала чим себе рятувати, але зараз я вагітна і у мене почався дерматит на лиці, раніше при цьому допомогла лише гормональна мазь, зараз, звісно, такою користуватись не можна. Може хтось порадить чим можна користуватись, бо пече і свербить так, що терпіти важко, а до свого алерголога я зможу попасти аж за два тижні. Дякую.
Відповідь: Вагітність і хвороби В мене зявилась алергія , з носа тече, температура, слабкість,сльозяться очі, зранку нема чим дихати. Нам 5 тижнів, до лікаря на облік ще не ставала, думаю після 12 тижня. а що робити зараз? Чи погано це повливає на вагітність?
Відповідь: Вагітність і хвороби А чому думаєте, що це алергія? В мене таке ж було, так то звичайна реакція організму на вагітність на такому терміні Мені досі зранку важко дихати, ніс забитий, а протягом дня все ок.
Відповідь: Вагітність і хвороби Власне, а може то застуда .... ?! Ви би підійшли і спитали доктора, все ж. До терапевта сходіть зрештою, то нічого страшного нема. Мій особистий приклад, я на геть малому терміні прийшла до гінеколога, але не ставати на облік, а просто на "консультейшн". Вона мене вислухала, дещо пояснила, але на облік не поставила, так і сказала: "Що я вас ще зараз буду гонити по поліклініці, прийдете тоді-то, не швидше... Ну, хіба би щось турбувало.". Дала телефон і все. Призначила фолієву кислоту пити. Я до того, що як вам той стан є страшний/нервує/турбує і є потреба таки перепитати, то сходіть й покажіться, ніхто вас на облік силоміць не поставить, імхо.