Вагітність і хвороби

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lebidka, 28 Січень 2009.

1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Вагітність і хвороби

Дівчата, скажіть будь ласка, у кого було запалення сечового під час вагітності. Стикнулася з тою гадостю, і дуже переживаю. з Ліків вчора на ніч випила манурал це антибіотик, а сьогодні канефрон і нітроксолін.Трохи стало легше, але переживаю з дитятко, сеча погана, в четвер маю перездати, якщо без змін то будуть капати. Як це все впливає на дитинку?

2. Sankasan

Sankasan Руда мама

НУ я як раз маю прописаний канефрон з сьогоднішнього дня. Як було мені сказано, хвороба впливає на дитинку більше, ніж курс лікування.

3. Naama

А як хвороба може вплинути на дитинку? Ще й на такому терміні як в мене:girl_sad:

4. Sankasan

Sankasan Руда мама

Ну ми як мінімум пов'язані з дитинкою, погано мамі - погано дитинці... тим паче, що на вашому терміні як раз все закладається, імунітет і т.д....на рахунок того, як саме, ось знайшла витяжку з сайту:

Просто треба пролікуватись, і все буде гаразд!!!!!!! не хворійте!

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а в мене сьогодні раптово почався досить інтенсивний біль в попереку, навіть більше нижче як до сідниць, і також в тому місці де закінчуються сідниці і починаються ноги. особливо коли встаю з положення лежачи чи сидячи то в перші хвилини навіть не можу кілька кроків по кімнаті зробити, а потім потрохи розходжуюсь...

починаю досить сильно переживати. що б то могло бути?
    але додам що я сьогодні трохи забагато перепрацювалась.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мала двічі.
    Монурал не пила, хоч його мені також прописали.
    Лікувалась Афлазином. Препарат на травах. Гарно допомагав.

7. Raven

Raven Мама малятка

Теж пораджу афлазин, він з клюквою. А найкраще при такому свіжий клюквенний морс, якщо можете знайти морожену клюкву, то краще пропити і її. Відійдете швидко.

8. La esposa

La esposa Moderator

Я не знаю, що було в мене, бо аналіз сечі був добрий, але дуже болів сечовий і, мабуть, спина, нирки (не знаю, як мають боліти нирки)). Бігала часто в туалет і все. То моя гінеколог казала, що якщо без болю на "виході", різі, крові і т.д. - треба перетерпіти, бо то застій сечі дав таке запалення. А якщо аналіз буде поганий - тоді пити канефрон. Але в мене воно пройшло за два дні...

9. Naama

Я дуже перепрошую, але навіщо ви мене лякаєе, я чиала це все в інернеті,а тут хотіла почута реальні приклади. Чи хтось мав таку проблему, і чи були не дай Боже якісь ускладення при протіканні вагітності,чи з пологами,чи з дитятком.

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

А чому відрадили?

10. Sankasan

Sankasan Руда мама

та де ж я Вас лякаю...саме це читала, тому привела приклад. Для мене це інформація.

До речі один день канефрону, і вже легше мені....

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Бо то є антибіотик.
    Прочитайте уважно інструкцію.

12. Naama

Інструкцію я читала дуже уважно! І ще дуже уважно слухала двох лікарів.Добре що випила його вчасно, бо інфекція набагато гірша для дитини ніж 3 грами ліків. Випив раз і забув. Бажаю всім здоровя

13. Sankasan

Sankasan Руда мама

Дівчата, білок 0,066....39 тижнів, набряків якихось реальних немає. ГІнеколог з ЖК сказала ще сьогодні на дієті, завтра знову здати аналіз, і якщо піднімається, то в пологовий...:sad: почуваю себе добре, але той показник весь настрій зіпсував:sad:

14. barsiko

barsiko New Member

Ось і я вже з ЖК, виявили білок в сечі і призначили канефрон(((

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

що можна пити вагітній (другий триместр) при ларингіті і сухому гавкаючому кашлі?

16. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Я пила лазолван в таблетках - радив сімейний лікар. За 4 дні все пройшло.

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

У мене такий самий показник. Завтра буду перездавати аналіз. Вже пила Канефрон і після нього такі показники. Що може бути наслідком? Бо мені вже страшно стало, нічого не турбує, а сеча така погана. А якщо підтвердиться, то що робити не знаю, куди ще можна звернутись?

18. Raven

Raven Мама малятка

А бак посів нормальний? Якщо патогенної флори не знайдено, то просто слідкувати більше за харчуванням, не перемерзати і т. д.
    В мене лейкоцити в 6 раз перевищують норму, то п"ю спеціальні чайочки+дієта.

19. Gorda

Gorda Well-Known Member

Такого нема. Але я і не їм нічого смаженого і гострого. Але за харчуванням прослідкую ще більше. Просто зараз лікарка почне страшити і виписувати ліки, швидше за все. Якщо це справді лише з харчуванням пов'язано, а я почну ті препарати приймати. Щоб тільки я не наробила нічого поганого.

20. Raven

Raven Мама малятка

Якщо пропишуть щось типу нефрофіту, канефрону, афлазину, можна пити сміло. Дієта, то поменше соленого, гострого і т.д.