Відповідь: Вагітність і хвороби Я застудилась... їхала в маршрутці з відкритим люком, трохи тягнуло, вот напевно і продуло... Вчора мала невелику температуру 37,2, сьогодні слава Богу вже нема. Правда з носа лиє і трохи горло болить, поки лікуюсь тільки чаями з малиною або медом і лимоном, горло полощу розчином соди. Хто ще що може порадити від насмирку? Бо до того лікувала тільки розчином підсоленої водички...
Відповідь: Вагітність і хвороби Я лікувала Піносолом, а ще часниковим розчином (2 зубчика часнику розвести тепленькою водичкою, віджати і крапати) Пекуче трохи, але дієве мені було. Ну і морською водичкою промивати, щоб слиз не накопичувався
Відповідь: Вагітність і хвороби Я промивала ніс Хюмером для дітей (голубенький) по 3-4 рази на день, а потім закапувала оливкову олію (2-3 каплі), що б не перешушувало слизову.
Відповідь: Вагітність і хвороби Я собі від насмарку колись проталгол капала, але його потрібно купляти в аптеці де самі лікартсва роблять
Відповідь: Вагітність і хвороби Мамочки, порадьте, можливо у когось таке було: вже десь тиждень свербить усе тіло, особливо вночі стопи та долоні. Висипів нема, почервоніння теж - а мучусь жахливо. Що це може бути?
Відповідь: Вагітність і хвороби схоже на грибок у мене свербить лише пузо, з приходом тепла навіть обличчя та руки перестали чухатись
Відповідь: Вагітність і хвороби Ну грибок хоч якось був би помітним, і не свербіло б усе. Пузо то хоч зрозуміло: шкіра натягнулась..а от руки?..
Відповідь: Вагітність і хвороби Маю проблему- почервоніло, підпухло і почало гноїтися по кутках ліве око. Підозрюю кон"юктивіт. На носі купа вихідних, а мені з ранку но ледь помітно було, а вже до тепер стало червоніше і гною більше. Порадьте, хто знає чим то можна полегшити, бо бачу за вихідні я взагалі буду з одним "робочим" оком. Може хтось знає які краплі підходять вагітним. Бо наскільки мені відомо, кон"юктивіт антибіотиками лікують, але ж антибіотиків певно не можна. Я вже неодноразово мала ту біду. Порадьте, пліз. Поки ще аптеки працюють, я б зганяла щось собі купила.
Відповідь: Вагітність і хвороби Жанна, промивай ромашкою і зеленим чаєм. Можеш купити Окулохель, він не зашкодить. Коньюктивіт лікують інтерфероном (не антибіотик), запитай в аптеці, чи можна вагітним, але вони на все кажуть - нізя. Але там така мікродоза в ті очі іде, що вряд зашкодить. Хоча - тут вирішуй сама. Забула додати, що вірусний так лікують, бактеріальний якимись мазями.
Відповідь: Вагітність і хвороби Промиваю. Але я знаю що кон"юктивіт досить швидко переходить в таку форму, що потім годі вилікувати. Минулого року я два місяці ходила в темних окулярах, бо як результат мала роз"їджену оболонку ока до такої степені, що лікувала потім довго і нудно. Шкода що все так перед самими вихідними. В неті пише що оті мікродози, що ідуть в очі не здатні негативно вплинути на плід, тому підійде звичне лікування. В інструкціях препаратів пише таке, що ризикувати страшно. І будь мудрий.
Відповідь: Вагітність і хвороби Іду в аптеку на пораду. Може не вітфутболять? Знайшла дещо в неті, але все рівно при вагітності не рекомендується. А мені вже оте око так задуло, що просто капець. Хоч бери і плач. От тобі і свята! ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ---------- Порадили мені в аптеці краплі Флоксал і ромашку взяла промивати око. Побачим...
Відповідь: Вагітність і хвороби Ну вони мус в інструкціях писати, бо це як-не-як офіційний документ і вразі чого виробник жорстко відповідатиме. Але як ти розумієш реально досліджень нема про сумісність нормальних. Я он коли мала нежить, то теж дико спочатку переживала, бо мені від промивань морсько водою взагалі зле було, інші краплі не помагали, а ходити з забитим носом психологічно неможу. І крапала "убойними краплями" і капаю, хоча навіть не е-лактанції є застереження, але реально нічого поганого на дитині не помітила. Там дійсно мкродози.
Відповідь: Вагітність і хвороби Ну, от і дочекалась я нарешті робочого дня в поліклініці. Прийшла до окуліста, розповідаю свої скарги, кажу чим крапаю, пояснюю що стає трошки легше, але з оком таке сталося на початку самих вихідних і тому взяла краплі наугад, хвилююсь чи мені таке лікування можна. Той дивиться на мене і каже " я сам не знаю що вам можна"))))) То називається проконсультувалася з лікарем.:khomyak: Посадив мене за ту апаратуру, щось там глянув. Я запитала що то таке, відповів, що є почервоніння.))) Гм, та я сама бачу що почервоніння, а діагноз то який? Питаю чи то кон"юктивіт і якщо так, то який. Відповідь вбила "та то щось таке не зрозуміле, яле якщо око вже не гноїться, то воно скоро пройде." Короч, діагноз називається "воно" і "почервоніння".:khomyak: Ну, про що тут можна говорити. Скакзав крапати те що крапаю і все пройде. Відкланялася, пішла. І то нічо що годину в черзі просиділа між бабульками, які мені по черзі розповідали про всі кошмари народження діток в повоєнні роки.))) А мій малий перевертав поліклініку верх дном і я два рази гонила за ним по сходах як обшпарена, бо там такі сходи аварійні, а його туди несло і несло. Було заради чого. Ага... З чим прийшла, з тим пішла.
Відповідь: Вагітність і хвороби Вибачте, а що це за лікар такий??? Хоча таких зараз багато сама стикалась з ними. Можу порекомендувати хорошого окуліста, до якого сама зверталась, бо маю проблеми з зором.
Відповідь: Вагітність і хвороби Дівчата може порадите щось на рахунок свербіжу. В мене схожа ситуація як у Eirini. Сверблять певні ділянки тіла, висипки немає, але після того як почухаю з'являються почервоніння. Начиталась в інтернеті всякого і почала щось переживати . Лікарка сказала попити діазолін, але в інструкції вказано, що не бажано його вагітним пити. Термін в мене 30 тижнів. Eirini, ви вияснили що то може бути?
Відповідь: Вагітність і хвороби Ех, намагалась)) Мій лікар сказав випити наніч 2 таблеточки валеріанки - бо то все від нервів. Пила - не бере. Від чуханки з"явились прищі на плечах, ну, там де могла досягти щоб пошкрябати. Я їх здерла - то тепер свербить бо гоїться. Стопи і долоні - ніби перейшло. Але теж як і Ви начиталась про всякі беки типу корости тощо - і пішла до дерматолога. Там взнала рівно стільки як jalla в окуліста )) Вона на мене здалеку глянула, спитала "какой срок" і сказала що "радіш і всьо прайдьот". Єдина порада - можна оцет з водою 1:1 натиратись щоб зняти зуд, але я того не робила. Маю надію що з дня на день народжу і воно таки мине. А Ви можете спробувати натиратись, ну бо діазолін (наскільки я знаю) - то від алергії, не думаю що то вона. А мучитись ще 10 тижнів - то теж не варіант, знаю як воно. Я тепер коли свербить стараюсь чимось відволіктись і стриматись щоб не почухатись, бо як тільки почнеш - все, капці)))
Відповідь: Вагітність і хвороби Літо ще не закінчилося, кавун, кавун і ще раз кавун. Ну і клюква рятує. З моїм хронічним запаленням нирок то найкраще помагає.
Відповідь: Вагітність і хвороби привiт, може хтось менi порадить, бо в повнiй розгубленостi. в мене страшенна молочниця вагiтнiсть тест не показуэ але э багато признакiв ще й проходила стимуляцiю, лiкар виписав клотрiмазол знаю що його в 1 триместр небажано приймати але може не зашкодить????може хтось приймав на раннiх термiнах?