Вагітність і хвороби

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lebidka, 28 Січень 2009.

1. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Відповідь: Вагітність і хвороби

120/45 - взагалі якось неправдоподібно, принаймні у мене - гіпотоніка - і то нижнього тиску 45 зроду не було. Я вам так скажу: ці останні дні (ну з тиждень) взагалі були дуже важкими - їх відчували і здорові люди, у мене дикий головний біль і слабкість почалися з п*ятниці, і так через день, у мами - на день раніше (і теж чомусь через день), на роботі також багато хто скаржиться. Перепади погоди провокують - 100 %. Сильно вже не лікуйтеся, погода устаканиться - стане легше

2. Gudz

Gudz New Member

І я так думаю!!!В мене сьогодні було 90/60...думала додому не доїду з роботи!

3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дівчата, може хтось із власного досвіду порадить чим можна лікувати біль у вусі? (Вчора зранку відчула що болить вухо ззовні, то подумала що просто притиснула у сні вушну раковину і нічого не робила. Сьогодні біль сильніший і вже відчутно що то і в середині вуха болить-минулий тиждень мала сильний насмарк, то мабуть пішло ускладнення на вухо ). Поради з ЖК: компрес із горілки та камфорне масло. Можливо хтось знає щось дієве і нешкідливе при вагітності. Дякую.

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

наи колись один лікар радив взяти вату вмочити в спирт і завернутиїї в суху ватку, запхати у вухо, щоб прогріло добре.

5. zetta

zetta Well-Known Member

якщо навіть доведеться капати спирт у вухо, хіба то так шкідливо? ти була в лікаря? там якось є що і не можна гріти.

6. IRUSKA*8

7. ZaKohana

ZaKohana New Member

Мені мама завжди робила свічечки з льону і воску. Скручувала, потім підпалювала з однієї сторони, а іншою вставляла у вухо для прогрівання.

8. Tinela

Tinela Active Member

Дівчатка може хтось з власного досвіду знає... приписали мені бетадин свічки і лактовіт форте або йогурт(бактерії), чи можливо замінити ті бактерії звичайним кефіром? не дуже хочеться при вагітності пити всякі таблетки?

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

замінити можна, але треба того кефіру багааацько пити і регулярно (я пила після прийому антибіотиків, то кефіром не могла замінити, бо просто не могла його в себе залити)
    ті таблетки вроді нешкідливі абсолютно, я б сказала навіть безпечніші від вітамінів (мається на увазі бактерії),
    але щодо вживання вагітними - то мені невідомо!!!
    п.с. почитайте в інструкції щодо прийому вагітними лактофіту

10. Megan

Megan Well-Known Member

Що скажете на рахунок вітрянки? У нас в місті епідемія.. Я ніби хворіла, але чи є ризик заразитись знову мені або дитині? Люди вже такі версії висувають :girl_impossible:

11. IRUSKA*8

Їздила я вчора до хорошого ЛОРа-маю у вусі в глибині фурункул, який не зрозуміло чи набере і трісне, чи розсмокчеться, чи доведеться оперувати з антибіотиками, знеболюючими ітд.(((( Поставив мені ЛОР турунду із мазью Вишневського і завтра маю на повторний огляд і заміну турунди. Якщо до понеділка не стале легше, то операція/антибіотики/знеболюючі. Тепер мені хіба молитися залишається, щоб обійшлося без оперативного втручання.

12. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Коли була на шостому місяці вагітності син захворів вітрянкою.Переживала також, але лікар сказав що нема потреби хвилюватись. Десь через місяць їхала на УЗД щоб подивитись чи немає на личку у дитинки прищиків(дурна була, хтось мені таке ляпнув). Вітрянка є небезпечна коли хворіють нею на останньому місяці вагітності( тоді є ймовірнісь зараження плоду).

13. Eirini

Eirini New Member

У нас вже 34 тиждень пішов, а молочниця з кожним днем дає про себе знати все більше і частіше, іноді аж "молочні струмки". Я про неї знаю давно що вона сидить там всередині, але особливого дискомфорту я ніколи не відчувала, тому й лікувати не спішила. А тепер думаю чи не зашкодить то маляті при пологах, коли варто почати лікування: вже чи ближче ПДП? І як бути з чоловіком, йому мабуть теж якісь таблетки треба? Порадьте щось))

14. Tinela

Tinela Active Member

Мені лікарка приписала- Бетадин свічки і чоловіку мазь(обовязково його теж треба пролікувати) і бактерії лактовіт форте....
    але чесно кажучи мені воно не помогло взагалі...як була так і є...можливо того що я не пила тих бактерій...але ви краще проконсультуйтесь з своїм лікарем, моя думка потрібно обовязково вилікувати перед родами.

15. Eirini

Eirini New Member

Щодо себе - то довіряю Пімафуцину, а от що чоловікові - треба питати. От тільки думаю: може то ще тижнів 2-3 почекати з тим лікуванням, щоб потім знову не з"явилось перед пологами (ттт).

16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

моя Г чоловіку приписала таблетки Фуцис 3 шт, а мені - Пімафуцин, пролікувались ми і місяці 2 все було добре, зараз знову бачу прояви - думаю пролікувати вже після 35 тижнів, щоб уже точно до пологів забути про неї

17. Azza

Azza Member

А в мене така проблема - поліп в каналі шийки матки. Лікарка з ЖК казала, що можливо треба видаляти, вчора була у сестри (вона гінеколог), казала що не рухати. Чи стикався хтось з таким, і що ви при цьому робили. І чи нічим той поліп не впливає на вагітність.

18. Pamp

Pamp New Member

Дівчатка порадьте хто знає як підтримувати(не говорю про лікування) верикох під час вагітності. я на 25 тижні, верикоз зявився задовго до вагітності( у спадок від татка перейшов:sad::sad: )

19. oksibly

oksibly New Member

:sad: Може в когось була схожа ситуація, допоможіть. Я на 7 тижні вагітності. З самого початку був насмарк, то проходив, потім знову появлявся, а останні два дня пролежала з температурою 38.8-39.2. Сьогодні зранку вже була 37.2. Окрім насмарку нічого немає. Від температури приймала парацетамол, а противовірусне - енгістол. Від насмарку Аква маріс та еуфорбіум композитум. Підкажіть, як може повпливати така температура на дитину на такому терміні а також препарати що приймала. І взагалі що робити???

20. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я десь читала що на таких маленьких термінах природа діє по принципу "або все, або нічого", якщо вагітність прогресує, значить нічого страшного. Я на 6, 12 і 20 тижнях хворіла на застуду, щоправда без Т, приймала Афлубін, теж дуже переживала, бо поначитувалася всілякого, але нічого не сталося і зараз я маю здорового синочка)

• мімімі мімімі x 1