Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! І в мене така ситуація була, перед вагітністю теж здала ті аналізи, і був виявлений лише ЦМВ. В лабораторії сказали що це "дууууже серйозно"! Я ясне діло перестрашилась, вирішила пройти курс лікування, мучила себе уколами в попу антибіотиками, той 1 курс закінчила, а потім почала вишукувати реальну інформацію, прочитала про відсоток людей, які мають ЦМВ(забула точно який, але поза 90, і вже вирішила наступний аналіз не здавати, плюнула на то все і через місяць завагітніла! Результат - все прекрасно! Він нам ніяк не нашкодив!
Відповідь: Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Нагадало: - Шутите! - сказала Эллочка нежно.- Это мексиканский тушкан. - Быть этого не может. Вас обманули. Вам дали гораздо лучший мех. Это шанхайские барсы. Ну да! Барсы! Я узнаю их по оттенку. Видите, как мех играет на солнце!.. Изумруд! Изумруд! Ильф и Петров
Відповідь: Вагітність і хвороби А це хіба не означає, що ви вже перехворіли колись і у вас є імунітет до ЦМВ...???
Відповідь: Вагітність і хвороби що саме вас налякало? Іммуноглобуліни класу G (IgG) є як при латентній формі захворювання цитомегаловірусом, так і при загостренні. Іммуноглобуліни класу М (IgM) вказують на поточну гостру інфекцію — первинну або рецидив. цитомегаловірус завжди присутній в організмі носія, як і антитіла до нього. в мене титри по цитамегаловірусу IgG були понад 420, лікар просто відправив здати аналіз на овідність і ПЦР по цитамегаловірусу... якщо ПРЦ нема - то у вас просто антитіла, які присутні все життя після перенесеної хвороби, тобто це просто латента форма яка не потребує лікування і не несе загрози для малятка... і до речі цитомегаловірус - це рід вірусів, що відносится до групи герпесвірусів, так що він є досить розповсюдженим...
Відповідь: Вагітність і хвороби Дівчата хелп!!! Одинадцятий тиждень вагітності, температура тіла 37-37,3....тіло морозить в носі крутить, все як на застуду... Гугл пише що температура в перші місяці вагітності може бути до 37,3, але якщо немає інших ознак захворювання... Я звичайно п'ю чайочки, лимон, часник і т д.... але найбільше переживаю чи на дитинку не впливає от такий мій стан??? тим більше вже таке було на 6 тижні , виходить два рази у першому триместрі, плацента не сформована (((( Звідси питання, чи хтось мав застуду у 1 триместрі, і чи впливало якось на перебіг вагітності та здоров'ї дитинки?
Відповідь: Вагітність і хвороби я захворіла. З носа тече, в горлі першить, голова як баняк, очі червоні. З ранку ледво з ліжка злізла. Ганяю чаї, лежу.
Відповідь: Вагітність і хвороби Теж хворіла, температура і морозило. Крім того, майже усі знайомі саме на початку вагітності розповідали про температуру і нежить. Ніби ніяк нікому не влинуло.
Відповідь: Вагітність і хвороби Найгірше те, що самими чайочками, лимончиками мабуть пролікувати навіть наймешу застуду важко і довго... А пчихаю кожних 2-10 хв і то так сильно, що аж поясниця розболілася, таке вражененя, що всі м"язи житвота обриваються при тих глибоких чханнях. То ж треба таке...
Відповідь: Вагітність і хвороби Хворіла кілька тижнів тому (на 26 тижні вагітності) застудою плюс ще й ангіна в додаток За порадою бабці напихала в себе малинового соку і варення, гарячого молока з маслом і медом, лимонів і чаїв на травах, а ще редьку з медом... Сосновою ефірною олійкою чоловік розтирав груди і шию. Оклигала за 3 дні. Так що народні методи рулять Бережіть себе. На вулиці така гарна весняна погода. Не можна хворіти
Відповідь: Вагітність і хвороби в сестри мого чоловіка на початку вагітності було запалення нирок - лежала в лікарні, лікувалась. Недавно народила здороого хлопчика
Відповідь: Вагітність і хвороби не довше ніж аптечними хіміями, які тільки симптоми знімають... застуда в принципі медикаментами не лікується, з нею імунітет має справитися
Відповідь: Вагітність і хвороби Просто в мене головна біда зараз- то пчихання і насмарк. А від пчихання болить живіт, вже і твердне, вже і посниця прихопила. Бо то кожних пару хвилин той апчих і то дуже сильний і третій день нічого не меншає.
Відповідь: Вагітність і хвороби Жанна, якщо починає тверднути живіт, то лягайте в ліжко і лежіть. І нехай весь світ зачекає. У мене на Вашому терміні також вперше почав тверднути живіт, то я жодних таблеток не пила, але лежала просто пляцком, крім того ноги на підвищенні були. Дуже багато пила води. Через три дні все пройшло. У гілочці про тонус є дуже багато корисних порад і про пози для лежання, і про пиття, і про стрес. Я її перечитала за вагітність напевно з 5 разів, бо з тим твердінням живота мала періодично проблеми. А ще я б радила до всього виключити комп"ютер і краще ТБ подивитися або книжку почитати. Бо у мене під час КТГ було виявлено, що сильні рухи дитини провокували невеликий тонус матки. А коли сиджу біля комп"ютера, то моє маля так товчеться. Не подобається йому ця техніка. Тому відпочивайте! Про таблетки нічого не пишу, бо тут лікар має приписувати. Я обійшлася без них, але кожен випадок є індивідуальним. Стосовно застуди, то знову ж пити багато потрібно. У мене часто пчихання і нежить були до вагітності, то мені допомагали теплі шкарпетки на ноги, вигріватння під ковдрою і знову ж лежання.
Відповідь: Вагітність і хвороби ви так пишете, ніби ніколи застудою не хворіли . На 4-5 день легше буде
Відповідь: Вагітність і хвороби А я нині так мурдуюсь шо капець. Мій насмарк з пчиханнями перейшов в просто забитий ніс, такий що ні вишмаркатись, ні дихати, нічого. Не дихаю взагалі. Дихаю ротом, але мені від цього повітря не вистарчає, таке враження що задихаюсь. Їсти, говорити, взагалі важко, бо тоді нема можливості дихати Свекруха нарадила оці від часника відросотки палити і тим димом дихати. Палю-палю, каже чоловік, що вже всю кухню засмерділа, а я навіть вдихнути того диму не можу. До того ж і не відчуваю його на запах зовсім. Чим ще можна зарадити, порадьте. Мені б хоч трошки ніс пробити.
Відповідь: Вагітність і хвороби Я не вагітна, але проблеми з носом-горлом маю стабільно. Закладає аж до сліз. Перших 2 дні по 1 пшику Нокспрею. Просто щоб на трошки попустило. А так 3 рази (інколи 4-5) по 2 пшики в кожну ніздрю Делуфеном. Він не сушить взагалі, а поступово витягує всю мокроту з пазух..Лікує довго, але якісно. Бо від звичайних дешевих (Делуфен дорогуватий, але того вартує) мені ніс сушить до такого, що оливкову олію мушу капати..
Відповідь: Вагітність і хвороби Я коли була вагітна і хворіла, то пила Інсті (то в саше-пакетиках), його можна вагітним., а носа запшикувала аквамарісом. Натирала на дрібній тертці цибулю і розставляла по хаті. Ну і звісно, пити-пити-пити.
Відповідь: Вагітність і хвороби мені від нежитю трохи помагало промивати ніс соляним розчином: десь на склянку теплої води розчинити ложку солі, втягувати одною ніздрею, а вишмаркувати через другу... відчуття не дуже приємні, але пробиває на кілька годин
Відповідь: Вагітність і хвороби Жанна, я дуже рекомендую Еуфорбіум Компосітум- дорога зараза, але ну дуже помічна, тричі врятувала мене від гаймориту. Це гомеопатія, вагітеим вроді би можна. Або ж Аквамаріс, Салін і добре дівчата рекомендують промивати ніс.