Відповідь: Вагітність і хвороби дівчата, мене вже 3-й день мучить насмарк!!! не знаю чим капати і чи взагалі можна це робити?
Відповідь: Вагітність і хвороби мені виписували піносол, але якщо немає температури і інших ознак хвороби, то можна ше почекати з лікуванням
Відповідь: Вагітність і хвороби я от сьогодні покашлювати ще почала, а в ЖК аж в середу ((( п"ю чай з липи і більше ніяк не лікуюсь.
Відповідь: Вагітність і хвороби Дівчата, хтось щось чув про збільшення випадків захворювання на краснуху у Львові останнім часом???Я, мабуть, панікерша якась, яле страшно дуууже! Ще й в школі працюю...
Відповідь: Вагітність і хвороби Я чула! Казали, що захворіло вже 19 людей! Я працюю в коледжі, то зараз йду на 2 тижні на лікарняний, бо і грип і вітрянка івсякі ГРЗ... краще вдома посиджу.
Цитомегаловірус Після аналізів на ТОРЧ-віруси в мене виявили цитомегаловірус IGg - він перевищував норму в 5 разів!!!Назначили лікування,курс проходила 2 місяці,потім ще місяць і після всього цього зробила повторний аналіз і.........вірус збільшився ще в 2 рази і тепер перевищує в 10 раз норму(((((Дівчата,напишіть будь ласка свої коментарі,хто стикався з такою проблемою!!!!І чи справді цей вірус так впливає на вагітність?????
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! я стикалась. Перед тим як завагітніти (перед другою вагітністю) вирішила здати всі аналізи і виявили цитомегало вірус, назначили курс лікування 6 місяців, але після кожних два 1 місяць перериву. Пічкали такими антибіотиками, що я настільки ослабла що губила свідомість. В чоловіка цього вірусу не виявили. Пройшовшо курс лікування здала повторно аналіги, рузультати вия вились невтішні.Проблема не зникла. Я припинила лікування, сил більше не було. Через деякий час з старими аналізами я звернулась ще до пару лікарів. І мені пояснили, що я можу бути тільки носієм і не передавати іншим (чоловіку, дітям)цього вірусу і що загрози ніякої немає. Друга вагітність пройшла добре, роди теж нормально, дитинка здорова. Просто перед тим як приймати якесь рішення проконсультуйтеся не в одного лікаря, а отримайте декілька поглядів на одну і туж проблему і тоді приймайте рішення.
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! Ото люди в нас. Гвозді з них можна робити. Придумали їм проблему, валили антибіотики, купу здоров'я і грошей забрали, а в них і далі ніяких претензій. Я ото дивуюсь. mamulja, а ви до тих лікарів, що вас пічкали тими антибіотиками і здоров'я вам понищили, претензій не маєте? хоча як і будете мати претензії, то нічого не докажете, бо доктор скаже, що так книжка пише, а книжку написали, щоб антибіотиків вам побільше продати на "цитомегаловірус" Дивимось першу-ліпшу статєйка з гугля про ЦМВ. Але читаємо між стрічками (те, що між стрічками я виділяю) Цитомегаловирус (ЦМВ) представляет собой ДНК-содержащий вирус семейства Herpesviridae, который является возбудителем одной из наиболее распространенных инфекций. Главной биологической особенностью этих вирусов является их пожизненное персистирование и возможная реактивация в организме инфицированного человека. Клиническая манифестация заболевания с возможным развитием крайне тяжелых форм происходит очень редко и, как правило, только у пациентов с иммунодефицитными состояниями приобретенного (СПИД, цитостатическая, иммуносупрессивная терапия и т.д.) или физиологического характера, что свойственно, например, для новорожденных [1, 6]. Передача ЦМВ осуществляется через инфицированные среды - кровь, мочу, слюну, сперму, цервикальное отделяемое и др. Согласно эпидемиологическим исследованиям, 65-70% населения инфицируются ЦМВ. Противовирусные антитела обнаруживаются у 50-98% женщин; у 3,5-20% практически здоровых беременных из канала шейки матки выделяется ЦМВ [8]. ЦМВИ способствует неразвивающейся беременности, самопроизвольному выкидышу, многоводию, преждевременным родам [2, 11]. Инфицирование в ранние сроки беременности вызывает выкидыш, рождение мертвого плода и острую врожденную инфекцию. Инфицирование во второй половине беременности может быть причиной поражения центральной нервной системы, печени [2, 3]. Беременные, являющиеся носителями вируса в латентном состоянии, могут родить детей с бессимптомной или умеренно выраженной ЦМВИ, которую обнаруживают на 2-5-м году жизни ребенка в виде отставания в умственном развитии, наличии нейромышечных нарушений и соматосенсорной недостаточности [2, 11]. ЦМВ - одна из наиболее частых причин внутриутробной и перинатальной инфекции, материнской и детской заболеваемости и смертности. До настоящего времени нет единой точки зрения относительно подготовки к беременности женщин с ЦМВИ. Ранняя диагностика, патогенетически обоснованная терапия перед беременностью и беременных позволяет снизить риск внутриутробной инфекции. Терапия ЦМВИ в настоящее время не является радикальной, достаточно эффективной, а порой не совсем адекватна, что обусловлено отсутствием препаратов, широкого противовирусного спектра действия. Расширение арсенала используемых и разработка новых средств и методов профилактики и лечения ЦМВИ особенно актуальны при создании благоприятных условий для вынашивания и рождения здорового потомства. Существующие в настоящее время противовирусные препараты играют ведущую роль в лечении заболеваний, вызванных герпесвирусами (ацикловир и др.) [8-10]. Однако эти агенты весьма токсичны, и требуется строгий контроль, особенно при длительном их применении, над концентрацией препарата в крови [7]. Токсичность существующих противовирусных лекарственных средств, возникновение резистентности к ним и растущая популяция людей с иммунной недостаточностью обусловливают интерес к поиску новых агентов, эффективно подавляющих развитие герпесвирусных инфекций. Особое внимание уделяется изучению натуральных природных веществ, характеризующихся минимальной токсичностью для клеток и организма в целом.
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! Зразу вам скажу, що я не спеціаліст, але, як мені пояснювали спеціалісти, форма G ( поза нормою) свідчить про те, що у вас є набутий імунітет. (При тому, що показник різко не росте). І перевищення в 10 раз - це не катастрофа. А от форма M свідчить про те, що захворювання в розпалі і потрібно лікуватися. А у вас показник М в нормі? Чи ви даний аналіз не робили?
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! Стаття не мала нікого втішати, не для того ті статті пишуться. Я виділив речі на які ви маєте звернути увагу. Вірус є майже у всіх і пожиттєво, хвороба з нього буває дуже рідко, лікування профілактичне, але токсичне і неефективне.
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! по перше ЦМВ визначається не тільки аналізом крові, там є ще ряд аналізів.. і ще , я б вам радила здати аналіз повторно але в іншій клініці..
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! для чого!? Віктор ж написав - ЦМВ є майже у всіх, що хочете виявити? Що ви нормальна середньостатистична людина? Є сумніви? Автор, попросіть модераторів поправити назву, і другий раз перевіряйте написане.
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! зверніть увагу, Алінко, клінічна маніфестація- це означає, що вірус почав діяти, а вказано, що це стається дуже рідко. У вас же немає клінічних симптомів інфекції, чи не так? У вас виявили імуноглобулін G (Ig G), а це - антитіла, а їх через плаценту отримує ваша дитина. Отже, лікування може принести більше шкоди, ніж сам вірус. В 1992 році я в одному журналі прочитала статтю, що в Німеччині в однієї вагітної жінки захворіла на краснуху старша дитина. Під час аналізу на ТОRСН-інфекції у цієї жінки виявили зростання рівню антитіл до краснухи. Лікарі неодноразово наполягали, щоб вона зробила аборт, описуючи страшні картини наслідків відмови, але батьки були твердо переконані, що аборт - це вбивство, і відмовлялись. На час написання статті Бернісі (так звати дівчинку, яка народилась) виповнилось 9 років і вона цілком здорова. Звичайно, ризик завжди є , але від лікування токсичними антивірусними ліками він набагато вищий. Доброго здоров'я вам і вашій манюні!
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! Так,це моя помилка...Я не знала як виправити назву,а як до модераторів звернутися???
Відповідь: ЦТОМЕГАЛОВІРУС!!!!! Я передивилася всі теми і "в принципі дублює" мене не влаштовує,я створила тему чітко по одній проблемі,яка мене цікавить!!!!