Вагітність і стрес

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем jalla, 26 Лютий 2013.

1. Pampulichka

Pampulichka Member

О і я вишиваю реально заспокійливий процес,але то напевно для тих хто любить:d64:
    В мене попередні вагітності були спокійніші,а ця вся в нервах:girl_impossible:

• Подобається Подобається x 1
  2. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Дівчатка, допоможіть заспокоїти свою нервову систему. Я дуже близько беру все до серця і як тільки якесь зауваження я в плач. Сьогодні на роботі мене рознервували і от пів дня сиджу і плачу, заспокоїтись не можу. А малюк собі місця не знаходить, так товчеться в животику. Які є способи швиденько себе заспокоїти?

3. Rona

Rona Мама-йожик

@Olyusya вийти геть з того приміщення, пройтись, подивитись на горизонт, глибоко і розміренно дихати, м'ятний чай, солодка їжа, тепла ванна вдома, виговорити все людині, яка Вас зрозуміє і підтримає.
    Коли заспокоїтесь, то спокійно пояснити людям, що дратують, Ваш стан, що загострені відчуття і Ви за свою реакцію не відповідаєте, попросіть бути поблажливими до Вас і поставитись з розумінням. Ви зараз собою не керуєте, гормони

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

взагалі-то не радять вживати м'яту і ромашку вагітним (неодноразово читала таке)

• Подобається Подобається x 1
  5. Rona

Rona Мама-йожик

@IrynkaMandarynka ромашку читала, м'яту вживала, можна пошукати іншу заспокійливу траву, яка підходить вагітним

6. Chica YB

Chica YB Active Member

Не знаю як на рахунок зв'язку стресу та характеру малюка. Але коли носила малого, то були суцільні стреси, а я так легко відбігла всю вагітність і родила добре на 41 тижні. А тепер от з дівчинкою, то тільки десь там шось трохи перенервуюсь, то вже відчуваю, що живіт трохи твердне
    --- дописи об"єднано, 22 Жовтень 2015 ---
    Хоча то вже 33 тиждень, але переживаю, щоб до кінця гарно доносити.

7. NadiyaPr

NadiyaPr New Member

Дуже корисна для мене темка. Пишу з буремного 2024. Зараз на 12 тижні, із за своєї емоційності дуже «вибухова». Робота не сильно стресова і в більшості працюю з дому але бувають спірні ситуації і в робочому оточені є люди відверті провокатори, от вчора одна така маленька ситуація, і я відчула, як колотиться серце і злякалась, що це я себе загнала в стрес, бо не вмію контролювати емоції. А потім ще весь день переживала, бо коли гуглиш , то нічого не сказано про такі короткочасні емоційні моменти, а тільки страшилки, як то стрес погано впливає, і це якесь виходить замкнуте коло.