Вагітність і муж

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Маруся-мама, 23 Квітень 2010.

1. Ніка

Ніка Well-Known Member

Відповідь: Вагітність і муж

отак читаю і розумію - ідеальний чоловік мені б точно не підійшов!!!
    знервував би відразу!!!
    добре, що мій знав, де я на обліку стояла!!! :girl_crazy:
    а так їздила кожного разу через все місто у свою поліклініку з самого рання, щоб ще на роботу встигнути...
    ага, а перед ЖК і роботою ще треба було сніданок на столі залишити і по дорозі мужа розбудити по телефону, щоб не проспав на роботу!!!
    але мені був найбільший кайф буркати на чоловіка!!! так прикольно! ;)
    єдине, що страшенно любив - то це пузяку гладити!!! а коли ще й переїхали до батьків наприкінці першої вагітності, то взагалі вдома не появлявся. головне, що заставив мене вчасно в пологовий їхати, а то би точно вдома вродила! :girl_crazy:
    страшенно щаслива, що купівля (вибирання, приглядання...)ліжечка і всяких прибамбасів коштувала нам 20хв в магазині, бо чоловік спішив на важливу зустріч. для всього решта був інтернет, за що йому велика хвала!!!!
    от в пологовому не знаю, як би я була без коханого!!! він після того казав, що задоволений, що пішов зі мною, але тепер каже, що не впевнений, чи другий раз піде...:girl_devil:
    ще згадались курси!!! прийшов один раз, поприколювався з всьої тої психології ітд, розсмішив всіх підряд і сказав, що я і сама там справлюсь! :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Перефразовуючи kati, "кожен цінує такого чоловіка, як має" і це дуже добре, бо тоді є гарантія, що жінка буде щасливою, адже не буде себе гризти. :girl_smile:

Я от не люблю, коли вагітність як хворобу сприймають.
    Розумію, що буває токсикоз і всяке інше, але все одно то не причина вдавати зі себе невідомо яку немічну.
    Вдячна хлопцям, що дають поспати й відпочити, коли мене вже так конкретно косить утома. Але в тому я сама на себе злюся в першу чергу, бо звикла спати 5-6 годин, а не 8-12. :girl_crazy:

Останнє редагування: 29 Квітень 2010
    • Подобається Подобається x 1
  3. Ніка

Ніка Well-Known Member

можливо просто є різна любов...знаю, що з іншим була би іншою. і муж теж явно був би іншим...а так зійшлось нас двоє незалежних - от і доводимо, хто кого перевершить! :) головне, щоб енергія в правильне русло йшла! ;)

з першою вагітністю у мене навіть поняття такого не було, щоб чогось хотілось...
    а тепер може нудити, їсти нічого не можу, шлунок копає як ненормальний і розумію, що тільки вареники з капустою врятують...(то так для прикладу...;)) одного разу все ж чоловік поїхав в магазин за чимсь...ще не було надто пізно. але тепер на всяк випадок є НЗ - консервовані фрукти - універсальна панацея для мене... тому муж відпочиває! :)

4. Liliyah Romanova

Щодо любові не скажу. А от що люди різні - то це так.

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

чого "капризом"?
    мені в якийсь час стало фізично важко нагинатися, щоб защіпати зиомве взуття. якось так живіт розміщувався - що капець, не могла і все.

мій чоловік був під час моєї вагітності дуже уважним, можна сказати, що і "трошки вагітним" - в плані переживання за все. раніше за ним такого не помічалося явно )))
    до спільних пологів, правда, не дійшло - сказав, що так і не готовий, але поки народжувала, то мама моя розповідала, що він виглядав так, ніби сам народжує - всі емоції на лиці, хоч і ходив весь той час кругами навколо пологового.
    питаю, як би він до другої вагітності ставився - каже, що поняття не має, забув вже

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ото мій чоловік так само! Пам"ятаю, як я почала прокидатися вночі від сильного почуття голоду. І ще думаю, що я так переживаю на роботі (тоді нас якраз перевіряла податкова), що нія наїстися не можу. А муж мій відразу сказав, що ми вагітні! Правий був!!!

7. Редвумен

Редвумен Active Member

і я також цього не розумію. взагалі, бачила одного разу передачу про жінок, що не знали, що вони вагітні (були навіть такі, що роди сприймали як позив "по-великому" :girl_crazy:). так от, жодних "симптомів вагітності" у них не було!!! ні в одної. Були жінки з цукровим діабетом, серцевою недостатністю, словом, яким забороняли або казали, що не зможуть завагітніти. Тому всі ці вагітні забаганки - плід фантазії і психології. То думка вчених та й моя. :)

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ги) і мені))
    мене чоловік теж роззував (я родила зимою як і вілтіс) - але до капризів таке віднести тяжко - тобто мені було фізично тяжко, у нас ще не було прихожої, і присісти не було дуже де
    а так з капризів - у мене не було нічого, крім того, що летіли в Болгарію, а не їхали з друзями машиною (хоч і летіли з Києва, бо чоловік мав там ще справи)
    що точно знаю, топтала як сумашедша грейпфрути по ночах - ми їх купували таке враження тоннами))))
    і точно знаю, що чоловік пив каву на роботі, бо мене нудило від запаху - а він пє тільки запарну.

9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ну во, почали з чоловіков, а з"їхали, як завжди, на себе,коханих)

наш татуньо дуже любив пузік, чув що дитя рухається, навіть коли я не чула;););) більш турботливе ставлення, особлива ніжність - ото і всі вагітні симптоми, навіть не прикольно якось. нема з чого посміятися)))

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

Читаю ваші дописи, згадую, як в мене було і... не пам'ятаю. Бо чоловік навіть не цікавився як проходить вагітність, один раз пішов зі мною в поліклініку, і мав такий вигляд, ніби, що він тут забув. Я мрію про таку ідеальну вагітність, де б вагітна була не тільки я сама, а й з чоловіком... знаю, що мій чоловік таким і буде, бо ще не будучи вагітною, він вже собі планує, уявляє, як це буде, що буде зі мною ходити на курси, що буде при пологах і т.д.:)

11. katrinka

katrinka Well-Known Member

я була вагітна "одна", тобто муж особливо не переймався нічим, навіть на моє прохання не користуватись одними з парфум, від яких мене страшенно нудило, не відреагував:girl_mad:. хіба як сиииильно провинився, робив мені фреш. один раз на узд зі мною був, бо так вийшло. він звичайно радів дитині, але практично участі у "виношуванні" не приймав. ніяких особливих умов для мене вагітної теж не було, все як звичайно, лише стресових ситуацій створював більше:girl_in_dreams:

12. Nata

Nata Well-Known Member

Ми вагітності переживаємо разом, але кожен по-своєму :) Чоловік стає більш уважний, піклується, переживає про нас. На УЗД завжди ходимо разом, аналізи... баночки справно возить, решта я можу і сама зробити.
    Цього разу нарешті довідався що таке ЖК, возить мене туди бо їхати далеко, навіть хотів з лікарем поспілкуватися, не дали :) відправили на роботу. Оскільки лікар цілком адекватний то я й сама можу ті візити відбути.
    З лікарем із пологового завжди спілкуємося разом.

13. Liliyah Romanova

Власне я теж хотіла сказати, що тема не про те, як ми сприймаємо чоловіків і чи пасували б нам ідеальні чоловіки (до речі, цікаво би знати, що то за такі чоловіки й у кого вони водяться:xaxa:), а про те, як чоловік ту вагітність переживав, адже це його дитина, вагітною жінка щодня не буває й однозначно не щодня виношує в собі життя... Це ж така містерія! І тема власне була про те, як вагітність переживав чоловік.
    Нагадаю Марусине питання в першому дописі:

Мені от стало цікаво чи чоловік називав якось особливо.
    Я часто чую "йде наш колобочок", коли мене з роботи забирає. :xaxa:
    Нещодавно в нічим не особливий момент (я вишиваю, Дарко уроки робить, Роман книжку читає) почула від нього таке тепле й щире: Життєносиця! :girl_flirt:

14. Ascorbinka

в нас більш прагматично - "контейнер для моєї дитини"... ух, я мене то злило

15. Orman

Orman Модератор-бомба

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас така специфічна ситуація на рахунок моєї вагітності. Ми ніби обоє вагітні)))
    Часом прийду з роботи, ледь ноги волочу, бачу чоловіку погано (відходить від лікування), я йду роблю йому чай, варю кашку, бо більше нічого не хоче. я про нього попіклуюсь як про дитину. А йому пройде його погане самопочуття, він мене так опікає. Щоранку мені їсти приносить, масаж робить, не дає мені нічого робити. Взагалі став дуже уважним. Щодо моїх вибриків-всі терпить)) мовчить і каже -тобі можна. Просто така ситуація, що я змушена йому трошки віддати такої бажаної уваги. Може як раз від цього між нами постійне взаєморозуміння і повага. Сподіваюсь це не зникне після появи в нашому житті дитинки)))

17. Liliyah Romanova

18. Ascorbinka

19. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Мій чоловік дуже скритний і всю вагітність я думала, шо йому пофіг то, що я вагітна, на УЗД не ходив, але чекав на вулиці в машині, особливого нічого не робив, а я хотіла чогось надзвичайного. На родах сидів і мовчав, я шось говорила, а він як партизан. Спочатку я така зла була: казала безсердечний пофігіст і самолюб. А тепер я зрозуміла: він так переживав, щоб все було добре, шо не в стані був думати ні про, шо інше. Тепер він розказує про всі свої переживання, але аж тепер.

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас ще буває "покотився колобочок", і взагалі тепер до мене часто звертається в множині "ви мої ... ... ..." багато гарних ніжних слів, постійно питає:"як мій хлопчик? що він робить?":girl_haha: "вагітною квіточкою","наша мамуся" називає , по-різному,всього не перелічу

ото 100 %, я свого ідеальним не вважаю, а нащо? а багато хто так думає...поняття ідеалу відносне та й завжди можна ставати кращим;)